Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אובראול מנוע גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה סדר גודל של עלות עבודה לאובראול מנוע גיר מלא הכוללת פירוק מרכב ניקוי מילוי השחזה חילוף חלקים פגומים במידת הצורך.

אם ניקח בחשבון שהקאמפשטים שסתומים בוכנות תלתלים קראן גוף שעפתות הכול תקין ומקסימום חלודה אכל קצת ראש מנוע שצריך מילוי השחזה (לא החלקה חריטה) וניקוי יסודי מקיף צבע חלקי פלסטיק צנרת חילוף וחיבור חזרה לתא מנוע כמה עבודה כזאת תעלה למנוע סדר גודל 2.0 8 שסתומים?

פורסם

ספיידר מן לדעתי לא תזכה לראות את התשובות, משום שכנראה השרשור ינעל, משום שזה פורום רכב, ולא פורום בדיחות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
במידה והשעפתות תקינות זה יוריד משמעותית את המחיר

השעפות עצמן תקינות אני מעריך ניקוי יסודי אטמים חדשים וצבע קלסי.

בגדול בדוק יש לי בעיה בראש מנוע עכשיו היא טרם פרצה ענין של זמן הבעיה היא שהרדיאטור שלי מכיל 100% מי ברז והגומי של הפקק ניקרע, והשילוב של המים והקפיץ שבגומי יצר חלודה המים נכון לעכשיו מכילים חלודה הזמנתי את הפקק הזה כמה ימים ואני מחליף אותו אני גם יחליף את המים אבל אם אני יחליף את המים לנוזל רדיאטור הוא יאכל לי את האבנית שיצטברה בראש מנוע ופה בטוח הראש מנוע הילך לי זה או החלודה שקימת או האבנית שתשבש לי את הראש. האוברול הכרחי במיוחד עכשיו הראש תקין(זמנית).

פורסם

שלום,

קרא את כלל הפורום הטכני בשירשור דביק למעלה.

ציין את דגם הרכב, שנה, תאור הבעיה - מה בדיוק התופעה שקיימת?

מה הסימפטומים שיש?

מי החליט שכל החלקים תקינים או לא תקינים?

איך הגיר קשור כאן?

כתוב עם סימני פיסוק, רווחים בין השורות ובשפה ברורה ומובנת, כדי שנוכל להבין מה המצב כעת ולאן אתה מעוניין להגיע.

ואז אולי (רק אולי) תקבל כיוון כללי.

אבל בשורה תחתונה - לא ניתן לתת הערכת מחיר לשיפוץ מנוע על גבי האינטרנט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...