Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למופע סטנדאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית אהבתי את קטורזה, אדיר מילר, ודווקא שלום אסיאג, שבטלוויזיה ממש לא מצחיק,

אבל בהופעה הוא קרע אותי מצחוק.

יש גם את ארז שלם, שאומנם לא הייתי בהופעה שלו, אבל אני אוהב את הסגנון שלו מאוד.

שחר חסון דפוק מידי, ובדרך כלל לא מצחיק בכלל. לפעמים יש לו הברקות.

פורסם

לי אישית יש הומור פגום, לכן רב הסטנדאפיסטים שתתנו לי לא יפילו אותי לרצפה. לא מבין מה יש בשחר חסון (הייתי בהופעה שלו, נחמד ולא יותר), מה יש באורי חזקיה (יש לו את היציאות שלו, אבל עושה רושם שהוא מנסה להצחיק יותר מדי) ובמקום רשימה ארוכה אני אגיד עכשיו מי הסטנדאפיסט הכי מתועב עלי- יעקב כהן. הבנאדם פשוט לא מצליח להעלות על השפתיים שלי בדל של חיוך, ראיתי הרבה קטעי סטנדאפ שלו וישבתי מול המסך במבט כזה- :S

הבנאדם פשוט לא יודע להצחיק. לא יודע להצחיק אותי, לפחות.

מי שכן בולט לטובה, זה אדיר מילר שמסוגל להפיל אותי לרצפה (אבל הוא לא תמיד רוצה...)

אם מישהו מחפש לצחוק הרבה, שיראה את הפרק של אתמול ב"מצב האומה".

גורי אלפי לא נחשב סטנדאפיסט, אבל הבנאדם פשוט מצחיק מטבעו.

פורסם

ממליץ על קובי מיימון.

אחלה הופעה, הומור קליל

1+ על אדיר מילר . הכי טוב ראיתי....

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
אתה צריך לראות פעם את יעקב כהן כשהוא בתיאטרון ולא במופע סטנדאפ. בהצגה "הזוג המוזר" הוא ואלי יצפאן מצחיקים עד דמעות.

לקחו אותנו מהצבא להצגה הזו..בהחלט היה משחק מדהים,יצפאן שיחק אותה הרב שגל :))

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

הלכנו אני והחברה לאורי חזקיה..היה מצחיק רצח!!! הוא הביא קטע חזק על זוג שהאשה אומרת לגבר "רוצה קפה מאמי" והגבר "בטח מותק 2 סוכר" ואז הוא דופק את הבוהן במעצור של הדלת,וכולו מתפתל מכאבים..מסתכל על אישתו שבוחשת את הקפה ואומר לה "זה הזמן עכשיו לבחוש נו באמת" "בוחשת בוחשת" בפרצוף חמוץ עצבני כזה

קיצור אני שעה ומשו התפחלצתי מצחוק על הכיסא הוא משהוא אחר! אני אוהב את הטקסטים שלו,הוא תמיד לוקח דוגמאות קטנות מהחיים..מומלץ! ותודה לכם שהמלצתם לי

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...