Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למופע סטנדאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו חזרתי מהופעה של שחר חסון וצחקתי כמו שלא צחקתי בחיים.:-D

השאלה אם אתה אוהב את הסגנון ( הוא גס, לפעמים מאוד גס ).

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לא יודע מה מצחיק במשעמם הזה.

לאחרונה הייתי בהופעות של אורי חזקיה וחן מזרחי, כל אחד קורע בסגנון שלו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עניין של טעם, כל אחד הולך לקומיקאים שהוא מתחבר אליהם.

אני למשל לא תמיד צוחק מאורי חזקיה, למרות שאחותי הייתה ואמרה שהיא מאוד נהנתה אז אם אתה אוהב זו יכולה להיות אופציה טובה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

שגיב פרידמן - בחור כלבבי .אני לא יודע אם הוא עדיין מופיע,אבל מבחינתי הוא במקום הראשון :

"מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ואז יש שלט - כאן בונים ? :roll: ,תבנו... מה אתם רוצים, מילה טובה? "

אדיר מילר - מצויין.

אורי חזקיה- מצויין, אני אוהב את ההתייחסות שלו לפרטים הקטנים בחיים . כמו שבא לך להשתין באמצע הלילה ואתה מתעצל

לקום ומנסה להתעלם בתקווה שזה יעבור ,אבל זה לא .

Gn'f'R

פורסם

הייתי בכמה הופעות לאחרונה:

אדיר מילר מעולה.

רועי לוי מצחיק אבל לא מחליף בדיחות בקצב אז לבוא פעם בשנתיים =] הוא גם העלה את עופר שכטר לאיזה 10 דק' סטנד אפ - לא מצחיק.

דובדבני וקובץ' - מעפנים לגמרי וחוזרים על בדיחות מלפני 3 שנים ויותר.

Mazda 2 2013

פורסם

אדיר מילר ממש מצוין לדעתי אחד הטובים ביותר, אבל צריך להיזהר אצלו לא לשבת בשורות הראשונות.

המופע מבוסס על אילתורים על חשבון הקהל, אם אתה ובת הזוג לא רוצים להיות נושאי הבדיחה שלו עדיף לשבת כמה שיותר רחוק משדה הראיה שלו. :lol:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

זה נכון בכל הופעה, תמיד הם תופסים את השורות הראשונות ומתעללים בהם.

בעבר אצל אסי וגורי תפסו ידידה שלי והיינו לקראת הסוף של האולם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נכון אבל אדיר מילר לוקח את זה לאקסטרים, רוב הקומיקאים כמו שחר חסון באים עם נושאי בדיחות מוכנים מראש ועל הדרך פה ושם מסתלבטים על הקהל.

אצלו כל המופע מבוסס על סטלבט על חשבון הקהל, ככה שאם 'התמזל מזלך' לשבת בשורה הראשונה ללא ספק תהיה אחד מנושאי הבדיחה שלו.

אם לא יצא לך להיות בהופעה שלו, תריץ חיפוש ביוטוב ותראה איך היא נראית. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אבל להגיד למישהו "ברנע, איזה שם מפגר זה?!?!" זה לא מצחיק.

אני ממליץ על רוני ששון. לא מוכר, אבל קורע.

לא ממליץ על רשף לוי או נאור ציון.

משכנתא זה קל

פורסם

הלכתי עם הבת זוג להמון הופעות סטנד אפ, האהובים עלי ביותר הם שחר חסון (פעמים הופעה, תמיד נקרע. אני מאוד מתחבר לסגנון הזה) וקובי מימון (סגנון מיוחד, מזכיר לי ג'רמי קלרקסון כזה, הומור איכותי).

אגב, עוד המלצה להופעה מומלצת לזוגות - ד"ר צחי בן ציון. אומנם לא סטנד אפ, אך ההרצאה מטובלת בהמון הומור איכותי. ממליץ לחפש קטעים ביו טיוב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בכלליות אם לא ראית שחר חסון (ספק רב..) אז זה הדבר הכי מומלץ לבריאות שלך..

שעתיים שלמות (לפעמים יותר) שהדורסל הזה לא מפסיק לתת בראש.. הבטן כואבת כבר מרוב צחוקים ברמות שקשה להבין

המופע החדש של אדיר מילר עם האילתורים גם כן חזק מאוד

ואין על שגיב פרידמן :) לצערינו לא מופיע כרגע

• תוכן חדש...