Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקס טוב ופשוט לתפעול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש פקס ביתי, כמה שיותר פשוט לתפעול, אם קיים תפריט בעברית מה טוב.

בעיקרון אני מחפש משהו זול אבל איכותי (כן אני יודע שזה לא הולך ביחד, אז שיהיה איכותי אבל בלי להתפרע במחיר).

תודה מראש לכל הממליצים למיניהם :)

פורסם

מה רע במדפסת משולבת?

בעיקרון, עברית על פקס תייקר אותו אחושילינג. נקודה למחשבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פקס הוא מכשיר פשוט לתפעול. צריך להכיר 2-3 כפתורים ותו לא.

המצב היחיד שמצריך ידיעת אנגלית בסיסית הוא ה-setup הראשוני שמצריך הכרת ה-א'-ב' האנגלי ויכולת לקרוא כמה תפריטים פשוטים - אם אתה לא יכול להסתדר בקש מחבר להקדיש לך כמה דקות.

לגבי איכות - עליך להחליט אם אתה צריך פקס ביתי בשביל לשלוח אולקבל שני פקסים בשבוע או משרדי שמעביר 100 דפים ביום ויותר. אחרי שתגדר את הצרכים יהיה אפשר, אולי, לכוון אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הפתרונות בסגנון Fax to Mail מתאימים לקבלת פקסים, אבל לשליחה אין תחליף למכשיר ייעודי.

אישית אני מעדיף מכשיר משולב משתי סיבות - האחת היא הקומפקטיות שחוסכת מדפסת (וסורק) נפרדים, ושניה היא אפשרות send from glass המאפשרת שליחת מסמכים שאינם עוברים בפקס רגיל, למשל תעודת זהות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב אני אחדד מספר דברים:

1. הפקס לא בשבילי, הוא ישמש אנשים מבוגרים שאנגלית זה לא הצד החזק שלהם (אם מדובר רק בעניין ההגדרות אין לי בעיה).

2. יש צורך בפקס ביתי שישלח ויקבל פקס מעת לעת, לא צריך משהו שישלחו דרכו 100 פקסים ביום.

3. רצוי שיהיה כמה שיותר אמין ובלי תקלות מעצבנות (הנוכחי כל הזמן נתקע, "מושך" יותר מידי דפים וכו')

4. הפתרון של מכשיר משולב לא נחוץ כי אין להם מחשב בבית.

5. רצוי שהתחזוקה שלו תיהיה זולה (דיו?)

תודה לכל המגיבים :)

פורסם

לפי התאור שלך לא צריך להתאמץ יתר על המידה. פתח זאפ וחפש את הדגם הזול ביותר, או קח אותם לאופיס-דיפו\KSP\קרביץ ובחרו מה שמוצא חן בעיניהם. עזור להם להגדיר את המכשיר, והכפתורים היחידים שהם יצטרכו להכיר בהמש הם מקשי החיוג ומקש ה-SEND שאינם מצריכים כל הדרכה.

פורסם

כן רק שאני לא סגור על כמה המוצרים שם אמינים.

כרגע יש להם פקס שכל הזמן עושה צרות ותקלות, ופשוט מחפש להשתדרג לאחד שיתן קצת נחת...

פורסם

לא מדוייק. יש להורים של פקס של פנסוניק שאמור להיות טוב,אבל גם הוא אחרי כשנה התחיל להיתקע,למשוך יותר מדיי

דפים וכו'. גם אחרי שפתחתי וניקיתי אותו לא עזר....לא אמין.

ככה שגם אני מחפש פקס נורמלי.

פורסם

EL - לי היה פקס ייעודי של אוליבטי שהבעיה העיקרית שלו היתה מחסניות דיו יקרות מאוד, אם כי לאחר מספר שנות עבודה (לא מאומצת) הוא התחיל לסבול מבעיות משיכת נייר. מזה 5 שנים אני משתמש במכונה משולבת (HP 5610) שמשמשת אותי הן כפקס והן כמדפסת. אם אתה נזקק לעבודה קצת יותר מאומצת קנה מכשיר משולב עם מדפסת לייזר, לי יש נסיון טוב עם Brother (דגם 7030 שהוא סורק ומדפסת, יש גרסה הכוללת גם פקס).

לגבי הטוב ביותר - ההפרש במחיר בין מכונה משולבת לבין פקס ייעודי הוא זניח, לטעמי אפילו היתרון של send from glass מצדיק אותו, והיצרנים הנפוצים (HP, קאנון, brother, סמסונג) בדרך כלל מספקים מוצרים אמינים. איני יכול להמליץ לך על דגם ספציפי כיון שאת הפקס קניתי, כאמור, לפני כ-5 שנים ואת המדפסת המשולבת לפני כ-4 שנים (אבל הדגם עדיין משווק).

לגבי בעית האנגלית - לא תהיה לך בעיה להגדיר להם את המכשיר באופן חד פעמי, ואם המכשיר מגיע בלי לוח בקרה עברי תוכל להדביק מדבקות בסמוך לכפתורים. לא אסתטי, אבל יעיל.

פורסם
הפקסים של ברדר שהכרתי עד היום היו ממש אמינים סוסי עבודה!

לגמרי! את הפקס העתיק שלנו פשוט העברנו הלאה למישהו, או שהוא סתם תקוע באיזו קופסה

כי המדפסת המשולבת החליפה אותו. מכשיר שלא מסוגל למות.

אני בדעה שעדיף מדפסת משולבת, אפילו אם היא לא מחוברת למחשב.

זה עולה בדיוק אותו דבר, וכשלאנשים המבוגרים יהיה בעתיד איזה שהוא IPAD

או טאבלט אחר, הם גם יוכלו להדפיס דרכה מה שבא להם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נסיוני הוא שמדובר במדפסותמצויינות - גם במקום העבודה שלי משתמשים במדפסות של Brother שעובדות קשה (חלקן מאות דפים ביום) ולא מצייצות שנים.

מה שמעניין הוא שיש דגמים החולקים טונרים עם דגמים של סמסונג, מעניין אם יש דמיון נוסף.

ד"א - לאחרונה קניתי טונר חלופי למדפסת ה-Brother הביתית, עלה כ-100 ש"ח פחות מהמקורי ובינתיים (כמה עשרות דפים) הוא נראה לא רע.

• תוכן חדש...