Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב לסטודנט עד 20K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב,עדיפות למשהו קטן,חשוב שיהיה אמין,כלומר לא משהו שרואה מוסך כל שני וחמישי...וחייב להיות אוטומט(כי משום מה אחותי החליטה להוציא רישון רק על אוטומט:| )

השימוש היחידי(!)שלו:נסיעות לאוניברטיסת בר אילן הלוך חזור ולעבודה בהרצליה במהלך 3 השנים הקרובות,וזהו! לא יותר מזה(שכחתי לציין אני גר ברעננה)

 

חשבתי כל יונדאי גטס שנת 2005-2006,שמעתי את כל הסיפורים על צריכת דלק מטורפת,אבל בתכלס,בשביל 30 ק"מ ביום הלוך חזור כמה באמת קריטי כל העניין הזה?

 

עוד משהו מומלץ בטווח הזה?

 

תודה!

×
×
  • תוכן חדש...