Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש , היה כדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום.

אני כרגע בבעיה ומאוד מבולבל! , הגעתי למצב שאני לא יודע מה לעשות.

לפני כמה כמה ימים רכשתי רכב מזדה 3 שנת 2006 ב - 40 אלף שקל.

הרכב במצב טוב, עבר בדיקה ללא בעיות.

הוחלפו לו צמיגים בסוף שנת 2011 , לא עבר תאונות .

מאה אלף קילומטרז , יד 2 .

הרכב נקנה ממגרש של חבר של אבא שלי .

(כרגע הרכב עדין לא אצלי אני אמור ללכת ביום שלישי לסגור הכל, עשיתי רק הסכם חתום בדף בין הצדדים ושילמתי אלף שקל כדי שיחזיק לי אותו בנוסף בזמן הזה הרכב עבר תיקוני צבע קטנים על חשבון המגרש וגם הוחלף לו רדיו דיסק לאחד חדש של מזדה 2009)

חושב לי לציין כי זה הרכב הראשון במשפחה , להורים אין רישיון ואני נהג צעיר + חדש.

(אני בן 19 חייל)

עד פה הכל טוב, נתקלתי בבעית הביטוח לרכב, מבקשים ממני כ9 אלף שקל בשנה וזה מאוד כבד עלי.

יש לי את הכסף, אבל אני יהיה צריך לחנוק את עצמי ממש כדי להחזיק את הרכב הזה.

עלו לי הרבה מאוד מחשבות , אני מאוד מודאג ולא יודע מה לעשות.

חשבתי לבטל את העסקה ברגע האחרון? אבל אני מאוד מאוד רוצה את הרכב וגם אני לא בטוח שזה אפשרי.

גם מבחינת הרכב עצמו מכרו לי אותו במצב טוב ובמחיר מאוד טוב, הרכב כמו חדש.

אחרי שסיפרתי לכם את הסיפור שלי, מה אתם מציעים לי לעשות?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

המחיר לדעתי מוגזם גם לנהג חדש,אתה עובד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המחיר לדעתי מוגזם גם לנהג חדש,אתה עובד?

אני לא עובד כרגע, אני כרגע מחפש עבודה שתתאים לי לשעות שאני חוזר מהבסיס .

חשוב לציין שיש לי את הכסף בצד לביטוח , השאלה האם באמת כדי לשלם את הסכום המוגזם הזה.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אישית הייתי קונה רכב סופר מיני,אותה שנה בחצי מחיר שהיה יותר זולה לאחזקה וביטוח זול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי אם זה כבד עלייך ואתה לא עובד אז תרד מעניין! בחור צעיר ועוד נהג חדש לא צריך אוטו ב40 אלף.

קנה אוטו ב 15-20 אלף ולא תצטרך לעשות אפילו מקיף! ובנוסף לא תאבד הרבה ערך! , יש לא מעט מכוניות טובות ואמינות שנכנסות בתקציב!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

המחיר הגבוה זה בגלל שאין לך עבר ביטוחי...אז או שתוותר על המקיף (לא מומלץ לדעתי) או שתחפש הצעות אחרות - ההצעות הראשונות שאני קיבלתי היו על 8 -9 ובסוף סגרתי על חמש חצי. תתקשר, תתמקח, תשקר קצת לגבי הצעות אחרות שקיבלת, למרות שלדעתי עדיף לך ללכת על רכב קצת יותר ישן, הרבה יותר זול, שיהיה יותר חסכוני בדלק והביטוח שלו יהיה ממש זול אם בכלל תעשה...

פורסם

הכיוון צריך להיות רכב ישן יותר ללא ביטוח מקיף. אין הרבה ברירה כאן.

אף אחד לא רוצה לבטח חייל ללא עבר ביטוחי - ההיסטוריה מראה שזה בדיוק הפרופיל של מרסק רכבים קלאסי.

לכן, סע על רכב ישן, צבור עבר ביטוחי - בעוד 3 שנים תוכל להתקדם לרכב חדיש יותר עם ביטוח זול יותר (בהנחה ולא תעשה תאונות).

פורסם
פורסם

אתה יכול להסיע 2 נוסעים עם הנהג חדש הזה, מה נותן לך אוטו משפחתי? סתם יותר צריכת דלק, האוטו יקר, הביטוח יקר, קשה יותר למצוא חנייה.. בשביל מה?

ממליץ מאוד לשקול אוטו קטן וזול יותר. נגיד סופר מיני מאותו שנתון תעלה כבר בסביבות ה30 אלף ולכזה מחיר כבר אפשר לוותר על הביטוח מקיף, רק חובה וצד ג' תעשה. יישאר לך הרבה יותר כסף בצד מהאוטו והביטוח וגם תחסוך קצת בדלק, הרבה יותר משתלם.

מאזדה 3 ממש ממש לא מתאימה לך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

חברים הנעשה כבר נעשה , אין לי ממש אפשרות לבטל את העסקה .

אני יודע שעשיתי פה טעות, אני כרגע מחפש דרכים איך לשנות את המצב .

יש לי מזל שיש לי את ההורים שלי שגם קצת עוזרים, בכל מקרה מה אתם מציעים חוץ מלקנות רכב אחר?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

היה ביצים האחרונים דיון כמעט זהה. קרא אותו.

אין כאן שאלה של כדאיות: אם יש החלטה משפחתית שצריך רכב, ושאתה תהיה הנהג - צריך לשלם תמורת התענוג. אני נתקלתי במחיר דומה כאשר רציתי להוסיף את הבנים שלי לביטוח הרכב שלי, בסופו של דבר הם נוהגים רק בליסומטית של אשתי כך שההוצאה נחסכה. אבל לך אין הפריבילגיה הזו, אז בעצם ברגע שהתקבלה החלטה להחזיק רכב יש לשלם את כל ההוצאות.

העצה היחידה שיש לי בנוסף לנאמר לפני היא לעשות סקר שווקים רחב, יתכן שתוכל לחסוך משהו. אני מניח שלא יותר מכמה מאות ש"ח, אבל זו הדרך היחידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היה ביצים האחרונים דיון כמעט זהה. קרא אותו.

אין כאן שאלה של כדאיות: אם יש החלטה משפחתית שצריך רכב, ושאתה תהיה הנהג - צריך לשלם תמורת התענוג. אני נתקלתי במחיר דומה כאשר רציתי להוסיף את הבנים שלי לביטוח הרכב שלי, בסופו של דבר הם נוהגים רק בליסומטית של אשתי כך שההוצאה נחסכה. אבל לך אין הפריבילגיה הזו, אז בעצם ברגע שהתקבלה החלטה להחזיק רכב יש לשלם את כל ההוצאות.

העצה היחידה שיש לי בנוסף לנאמר לפני היא לעשות סקר שווקים רחב, יתכן שתוכל לחסוך משהו. אני מניח שלא יותר מכמה מאות ש"ח, אבל זו הדרך היחידה.

תודה רבה , אני בהחלט יעשה סקר שוק .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

אז ככה חברים, עשיתי ביטוח חובה + מקיף (כולל צעיר ונהג חדש).

עשיתי דרך העבודה של אבא שלי (עיריית ראשון לציון) .

המחיר - 6800 לשנה.

הביטוח כולל הכל , חלונות , תביעה משפטית , גרר , רכב חלופי - ועוד ..

זו ההצעה הכי טובה שקיבלתי! , כל הצעה אחרת שקיבלתי איתה 9אלף+ .

מה אתם אומרים? :smile:

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

• תוכן חדש...