Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איל, אני מבין שהחיים לא פשוטים כמו שהבנתי, 100% מקבל את התיקון..

roei, אין לי מושג באיזו עכבה המגבר יכול לעבוד. אני רק יכול להגיד שחיברתי לו התנגדות DC של 1.3 אוהם, והוא עומד בה..

אז אם בגישור יש לך 200 ושני סאבים שיכולים לקבל 400 וואט כל אחד אז הם לא עובדים ממש חזק

אני מקווה שאתה מדבר באופן יחסי לעומת מה שהסאבים יכולים לקבל,

כי אם אתה חושב לרגע ששני סאבים של 12" שמקבלים 200 אר אמ אס כל אחד .. זה לא "חזק" אז כניראה אתה רגיל לסאבים מאוד עוצמתיים......

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב אני לא יודע זה הכל ענין יחסי ואי אפשר לחשב את הכל כי זה גם תלוי במבנה של המכונית. באיזה מכונית הסאבים נמצאים?

פורסם

איל אמרתי את זה משום שהטעתי אותו מקודם, לא משום שזה נתון מחייב.. פשוט חידדתי את מה שאמרת לי.

roei, הסאבים נמצאים בתוך סובארו אימפרזה, שעם הניסיון שלי, זה אחד הרכבים עם באגז פחות אטום מהמכוניות שנתקלתי בהם.

חיברתי סאב אחד כזה לתוך רכב האצבק, ולא היה נעים לשבת שמה. כל האוטו רעד. וזה כבר היה לא נעים באוזן

מדובר בפיוניר 305 כמו שצינתי, עם תיבה מותאמת לפי הגדרות יצרן, המכוונת לתדר 32.5 (בקירוב)

לבוא ולהגיד ש400 וואט אר אמ אס שמתחלקים לשני סאבים של 12" בתוך תיבות פתוחות, זה לא חזק...

אני חושב שזה נובע מחוסר ניסיון.......

אם אתה מהמרכז ומעוניין לשמוע אותם עם הספק זהה, אתה מוזמן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא מאזור המרכז. אצלי ברכב ש לי סאב פיוניר 304 ואני חושב שהוא לא מנוצל מספיק אז חשבתי שזה בגלל המגבר שלי אז חשבתי לנסות לחבר אותו לאלפיין וברכב האצ'בק ברור שהסאב יהיה מורגש הרבה יותר חזק כי המבנה של הרכב מאפשר לבאס להיכנס יותר תוב לתא הנוסעים מאשר מרכב במבנה כמו של הסובארו אימפרזה

פורסם

לא אמרתי שהוא היה יותר חזק, פשוט לא היה נעים לשבת באוטו.

אצלי יש באוטו שניים כאלה. בהאצבק העברתי רק אחד, ובאמת שלא היה נעים לשבת באוטו.

עם איזה מגבר אתה מריץ את ה304, ובאיזה רכב?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שמע רועי אצלי ברכב יש שתי פיוניר 600 שכל אחד מקבל 150RMS וזה מספיק לי מאוד אני יכול להגיד לך ששתי סאבים זה לא חזק פי שתיים אלא יותר....הרבה יותר מפי שתיים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם אני לא טועה בתיאוריה

זה פי 3, מסאב יחיד.

אך האוזן האנושית מפרשת את זה קצת אחרת..

שוב, לא אמרת את זה בגלל שזה לא מספיק לך, אמרת את זה כי זה נשמע לך קצת

אין לך ניסיון עם הגברה שכזו,

ולגבי הקונקורד שלך, באמת שאין לי מושג כמה וואט הוא נותן לפיוניר שלך

ו, או באיזו תיבה הוא וכו

אז יש כאן כמה אלמנטים שיכולים להיות משמעותיים

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...