Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רוסים עושים בפקק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה רציתי בשירוש המצחיקים, אבל אז החלטתי שאפשר לפתח פה דיון פורה בנושא ולכן פתחתי נושא חדש.

http://www.youtube.com/watch?v=VGHI1wrWpso&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אז מה אתם עושים בפקק?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא שומע פולקה, זה בטוח.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לצלם/דפקט יש הגה בצד ימין, לכל היתר בצד שמאל. מוזר!

זה מה שקורה כשאתה שם סרטון עם בחורה חצי ערומה מקפצת לצלילי מוזיקה בפורום רכב, אנשים מתמקדים באיזה צד ההגה. :|

פורסם
בלונדינית מפגרת שעושה לעצמה פאדיחות לא עושה לי את זה. :?

כן, הייתי הרבה יותר נהנה אם היא היתה פותחת איתי בדיון על פתרון הסכסוך הערבי-ישראלי במזה"ת... :roll:

פורסם
בלונדינית מפגרת

שובניסט בעל דעות קדומות.

אם תקרא את תאור הקטע תבין שזוהי ד"ר נטשה, אחראית תוכנית צוללות הגרעין של רוסיה, בביקור בעיר הולדתה.

כנראה ההתרגשות והגעגועים גברו עליה והיא החליטה להשתחרר קצת.

פורסם

לא יודע.. לא התרגשתי. שתיפטר מהחוטיני ואני אוכל לקבל החלטה מושכלת לגבי מה אני הייתי עושה וזה...8)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

^ חוטיני, יותר עדיף עם!

זה מה שקורה כשאתה שם סרטון עם בחורה חצי ערומה מקפצת לצלילי מוזיקה בפורום רכב, אנשים מתמקדים באיזה צד ההגה. :|

אתה הצעת :)

אפשר לפתח פה דיון פורה בנושא
פורסם

להלן תיעוד נדיר של ד"ר נטשה בסוף הביקור בעיר הולדתה.

כפי שניתן לראות, אוכל, לא חסר שם.

http://www.youtube.com/watch?v=Be0qev4dJp4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...