Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד פעם הדלק מתייקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו מדינה, איזו מדינה, מיוחדת במינה, כל שבוע מעלים את הדלק ?

חחח עוד לא התרגלתי להגיד לאנשים את המחיר של הדלק אחרי שהוא עלה, עכשיו אני אצטרך להתרגל למחיר אחר שוב ?

(מי שעוד לא יודע, אני עובד בתחנת דלק, לצערי)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
איזו מדינה, איזו מדינה, מיוחדת במינה, כל שבוע מעלים את הדלק ?

לא ממש מיוחדת. מחירי הנפט עולים בכל העולם, ומשליכים גם על מחירי הבנזין והסולר לתחבורה.

פורסם
הבעיה היא במיסוי בארץ.

מה הבעיה במיסוי בארץ?

באירופה המערבית מחירי הדלק זהים אם לא גבוהים יותר? אז על מה להתלונן??

אמנם יש איפה לחסוך ולהוריד, אך כך בהרבה תחומים שונים ובהרבה מדינות ולא רק בארצנו היפה... מה לעשות, זה מה שיש, מה לעשות עם זה נתונה לבחירתך. להמשיך לנסוע ברכב או לקחת אוטובוס...

חבר'ה, לא להיות מפונקים, לפני 15 שניה לא לכל זאטוט היה רכב, ואנשים עדיין הסתדרו וחייו את חייהם. ותנחשו מה, הם עדיין חיים ונושמים, וחלקם במצב יותר טוב מאיתנו... אז לא נורא, לנסוע באוטובוס זה לא כל כך נורא. ולא חסר אמצעי תחבורה אחרים (מוניות שירות, מוניות רגילות (בחישוב של מכונית חדשה ממוצעת יוצא שכבר שווה יותר לנסוע במונית כל פעם מאשר לקנות רכב)).

אז אם יש לכם כסף לבזבז על רכב (מותרות) ועל אחזקת רכב, אז תחשבו את עניין הדלק כאחד ההוצאות השוטפות של הרכב. מה לעשות? אין כסף, לא לקנות ולהכנס לחובות. כל אחד והחלטותיו הוא.

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
מה הבעיה במיסוי בארץ?

באירופה המערבית מחירי הדלק זהים אם לא גבוהים יותר? אז על מה להתלונן??

אמנם יש איפה לחסוך ולהוריד, אך כך בהרבה תחומים שונים ובהרבה מדינות ולא רק בארצנו היפה... מה לעשות, זה מה שיש, מה לעשות עם זה נתונה לבחירתך. להמשיך לנסוע ברכב או לקחת אוטובוס...

חבר'ה, לא להיות מפונקים, לפני 15 שניה לא לכל זאטוט היה רכב, ואנשים עדיין הסתדרו וחייו את חייהם. ותנחשו מה, הם עדיין חיים ונושמים, וחלקם במצב יותר טוב מאיתנו... אז לא נורא, לנסוע באוטובוס זה לא כל כך נורא. ולא חסר אמצעי תחבורה אחרים (מוניות שירות, מוניות רגילות (בחישוב של מכונית חדשה ממוצעת יוצא שכבר שווה יותר לנסוע במונית כל פעם מאשר לקנות רכב)).

אז אם יש לכם כסף לבזבז על רכב (מותרות) ועל אחזקת רכב, אז תחשבו את עניין הדלק כאחד ההוצאות השוטפות של הרכב. מה לעשות? אין כסף, לא לקנות ולהכנס לחובות. כל אחד והחלטותיו הוא.

רמי

אם אתה ממיר לשקלים את מחיר הדלק שם, אז כן, אולי זה אותו מחיר.

אבל ההשוואה הזו לא נכונה בעליל, הם לא מרוויחים בשקלים ואנחנו לא מרוויחים ביורו.

תשווה את השכר הממוצע שם ופה ותראה שבשביל למלא ליטר דלר בארץ אתה צריך לעבוד הרבה הרבה הרבה יותר קשה.

דר"א, אני מסכים לגמרי עם החלק השני של ההודעה שלך .

פורסם
הבעיה היא במיסוי בארץ.

המיסוי בארץ הוא אכן בעיה, אבל בעיה אחרת.

מחירי הדלק עולים כל הזמן בחודשים האחרונים, בלי שום קשר למיסוי - שנשאר קבוע.

העלאת מחירי דלק בגלל העלאת מיסים לא זכורה לי בשנים האחרונות. כל העליות האחרונות הן בגלל העליות העולמיות במחירי הנפט.

פורסם
המיסוי בארץ הוא אכן בעיה, אבל בעיה אחרת.

מחירי הדלק עולים כל הזמן בחודשים האחרונים, בלי שום קשר למיסוי - שנשאר קבוע.

העלאת מחירי דלק בגלל העלאת מיסים לא זכורה לי בשנים האחרונות. כל העליות האחרונות הן בגלל העליות העולמיות במחירי הנפט.

בדיוק

כל ההתייקרויות הן בגלל מחירי הנפט בהעולמיים. לא בגלל מיסוי שגדל. זה שהמיסוי גבוה זה משהו אחר, זה שהשכר במדינות אירופה זה משהו אחר. אם כבר בוכים, אז לבכות נכונה :)

אבל בכל מקרה... אם יקר, לא קונים/משתמשים/נוסעים...

לי יש חלום של יאכטה, אבל אין לי כסף, אז מה? עובדים עובדים ואולי יום אחד נגיע, לא? ככה גם ברכב (רק בקטן יותר, הרבה יותר קטן)... מי שלא יכול להרשות לעצמו אז לא נורא... כולה רכב, לא מתהפך העולם.... אבא שלי הוציא רישיון נהיגה רק בשביל שהיה צריך את זה על מנת לעבוד ולהתפרנס... מי ידע בזמנו לקנות רכב ולהשתמש בו כמותרות....

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

בעקרון אין מה לעשות בקשר להתייקרות המחירים ...

האפשרות היחידה היא לנסות למצוא אמצעי תחבורה אחרים וזולים יותר

זה כבר נהיה הרגל לעלות מחירים :roll:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

לפחות יעגלו את ה 98 ל 6 ש"ח... :) ככה יהיה יותר נוח לחישוב.

בהההה מוגזם , גם בעבר כאשר מחיר לחבית נפט היה מאוד דומה (מלחמת המפרץ) המחירים היו חצי מהיום.... למרות שהכל השתנה מחירי הובלה בלה בלה בלה וכו', עדיין עליה של 80-90 אחוז במשך עשור... זה המון! יותר מידי לטעמי.

פורסם

היום מצאתי קבלה ברכב שלי על דלק מהתאריך 3.12.2003

התעריף בתקופה הנ"ל היה 4.43 לליטר 96, רק שתבינו, בתוך 8 חודשים הדלק עלה ביותר מ-60 אג' לליטר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עוד מעט נגיע למצב שיהיה משתלם יותר לנסוע במונית.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
עוד מעט נגיע למצב שיהיה משתלם יותר לנסוע במונית.

שמוליק

יקום מי שעובר למוניות?!

בוכים ומשלמים, סיפור חיינו.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מחירי הדלק באמת בשמיים, הגעתי למצב שאני לא נוסע באוטו רק בגלל שהדלק יקר ונשרף מאוד מהר אצלי (לאונה בת 15 מנוע 1600).

מחירי הדלק מאוד גבוהים, אני מודע לכך שזה מושפע מהעליה בעולם. הלוואי שתהיה רגיעה וירידה!

אני משלם לדלק, נוסע כמה מטרים מסתכל על המחוג והוא בקושי זז (אני מדבר על סביבות ה40 50 שקל).

חבר שלי סיפר לי שבזמנו אבא שלו מילא פול דלק ב20 שקלים. היום זה כבר הגיע לאזור ה250 שקלים. חבל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...