Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח רע בפולו דיזל 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כמה שנים כבר שיש לי ריח רע בפולו.

הרכב שנת 2005 ויש כל הזמן ריח כאילו משהו רטוב.

חשבתי שזה המזגן בדקתי את כל השטיחים והריפודים והכל יבש. בבגאז גם בדקתי נזילות מהבקלית אוטם כמו שצריך.

מה גם שהריח נמצא גם בחורף וגם בקיץ. ללא קשר למזג האויר.

זה מסתכל והופך את הנהיגה לחוויה לא נעימה.

האם למישהו יש מושג או רעיון מה זה יכול להיות?

תודה

פורסם

ריח של משהו רקוב? האם הרכב מאבד נוזל קירור? אם כן יכול להיות רדיאטור פנימי של חימום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהנחה שאין נזילה מהרדיאוטר ואין רטיבות בגלגל רזרבי שאלה הסיבוות הנפוצות ביותר כמו שצוין בתגובות מעלי.

ניזכרתי שהייתה לי פעם בעיה דומה בגולף דור2 .

בסוף הסתבר שיש נזילה מהצינורית שמגיעה למתז של המגב האחורי וכל פעם שאני מנקה את החלון השטיח בבגאז' נרתב :)

ביטלתי את המתז ופטרתי את הבעיה ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• תוכן חדש...