Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי פנס באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו מאזדה 6 ואחד הפנסים דהוי מאוד.. טסט קודם זה עבר אבל עכשיו אני לא חושב שיעבור כבר.. איך אפשר לנקות את זה? שמעתי שאפשר עם משחת שיניים זה נכון? וצריך לעשות את זה מבפנים וגם מבחוץ?

תודה.

פורסם

אם הוא מלוכלך מבפנים אז תפתח ותנקה.

האופצייה היותר הגיונית היא שהוא דהוי. תעבור עם ווקס על הפנס אולי יירד. אם לא חפש מדריך בפורום.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך, הוא רק דהוי מאוד מבחוץ..

ניסיתי עכשיו עם משחת שיניים וזה עזר ממש טיפה, אתם חושבים שווקס יותר יעזור? רק ווקס צריך או פוליש ווקס?

פורסם

ווקס לא יעזור,הפנס צהוב?

תנסה את זה:

http://www.cartaract.com/

שומש על 2 רכבים כבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה טוב, הזמנתי. מגיע עם זה הוראות שימוש כלשהם? לפי הסרטון רק שמים מסביב איזולירבנד ומנקים.. איך ומה מורחים לפני?

ניסיתי עכשיו משחת שיניים וזה עזר ממש טיפה, ואני בספק כמה פוליש יעזור יותר.. הערכה הזו נראית מקצועית יותר

פורסם

כן יש הוראות מפורטות,מאוד פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל, בוא נבדיל בין פנס מלוכלך, שצריך לנקות אותו, לבין פנס דהוי, שצריך לעשות לו פוליש. שני המצבים פוגעים באיכות התאורה של הפנס משמעותית ולכן צריך לטפל בהם.

ניקיון הפנס - על ידי מים, סבון ומיקרופייבר פעם בשבוע עד שלושה שבועות. שמירה על הפנס שלא ידהה נעשית על ידי חניה מוצלת, וכן על ידי טיפול מונע בחומרים המונעים את פגיעת קרני השמש (יש המשתמשים בלכה ויש המשתמשים בחומר הגנה ייעודי). מדי פעם צריך גם לבצע פוליש כדי להסיר את השכבה הדהויה. גם כאן, יש כאלו שעושים זאת על ידי שיוף בנייר שיוף ואז שימוש בטרפנטין מדולל, יש כאלו שעושים שימוש בחומרים ייעודיים (מומלץ) ויש כאלו שאפילו משתמשים במשחת שיניים.

חשוב להקפיד על הדברים הללו כי ההשפעה על עוצמת התאורה של הפנסים היא בעשרות אחוזים!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ערכה תהיה בחירה מעולה,

במידה ויש לך אפשרות לפוליש אז פוליש.

*חשוב מאוד לשמור על הפנסים נקיים, שברגע האמת שתצטרך הם יהיו שם בישבילך.

• תוכן חדש...