Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים אוטו דיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו דיפו מפרסמים מבצעים על צמיגים, בין השאר צמיגי קומו 1+1. ברשותי רכב פרטי, והגיע הזמן להחליף צמיגים.

האם מומלץ לרכוש צמיגים אצלהם?

פורסם

לא תמיד רק סבירים.

לפני שנתיים רכשתי עם ידידה שלי רביעיית GOOD YEAR טריים למהדרין במחירים טובים יותר מהפנצ'ריות ביפו. זה לא חוסך סקר שוק, אבל המחיר בהחלט עלול להפתיע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כיון שהם מפרסמים 1+1 (על קומו, והנחות אחרות על דגמים אחרים) התחושה היא:

- מחיר מופקע לקומו

- צמיגים ישנים

כך שמלבד שאלת המחיר, עומדת שאלת הכדאיות מהבחינה האיכות

פורסם

מנסיון אישי - צריכים לבדוק כל מבצע שלהם לגופו, לפעמים הם משתלמים.

המחיר של 1+1 הוא "מחיר המחירון המלא" של הצמיג, אותו איש אינו חולם לגבות בשום מקום.

הצמיגים בדר"כ טריים, אבל גם זאת יש לבדוק לגופו של צמיג.

פורסם

שלום רב.

אני נחשב "אוהד" של אוטודיפו בכל הקשור לטיפולים זולים ומוצלחים.

לגבי צמיגים-יקרים!

כל המבצעים שלהם נעשים על צמיגים מעל שנה ,ולא בטוח שאחרי המבצע הם באמת הכי זולים.

תעשה סקר שוק אצל ,צמיג ישיר בפ"ת או אצל ,אנטון ביפת 88 יפו ורק אז תחליט.

אישית אני לא הייתי מרכיב קומו על רכביי-צמיג בינוני מינוס-הם לא סינים אבל נחותים מהטובים באמת.

מהם עוד כמה שקלים כדי להנות בנהיגה מאחיזה משופרת ו,שיכוך משופר.

לכן -הם מוכרים יוקוהמה וגודייר -לך על שני אלה ולא על קומוהו.

(ויש עוד המון צמיגים טובים מקומוהו-קונטיננטל פירלי מישלין ברגסטון טויו ועוד ועוד)

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

בהנחה שמומלץ להחליף צמיגים כל 4 שנים (48 חודש ) אזי כאשר משווים מחירים כדאי להשוות את המחיר לחודש

בין צמיגים/מוכרים שונים.

מחיר לחודש מחושב : כמחיר הנדרש לצמיג מחולק במספר החדשים שנותרו עד 48 חודש.

(זה בעצם שיקלול כספי של מידת "טריות " הצמיג ).

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...