Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הכנסתי את רכבי למוסך לצורך טיפול כל שהוא, הטיפול כנראה דרש פירוק של שני הגאנטים הקדמיים . אתמול שטפתי את הרכב וראיתי שפתחו את הברגים של הגאנטים בפראיות ושרטו את שנהם. מה לדעתכם כדאי לעשות ? הרכב יחסית חדש ושמור וזו הפעם הראשונה שמתעסקים עם הגאנטים,הרכב טופל במסגרת אחריות במוסך מורשה מרכזי של היצרן.

פורסם

ברור שאם אני אבוא בטענות למוסך הם יגידו שזה לא הם , אבל יש כמה עובדות הם פירקו את הגאנטים לפני יומיים והרכב חדש וטופל רק אצלהם . השריטות

הם כתוצאה מפתיחה אגרסיבית של הברגים ולא מסביב. מה כדאי לעשות, למי ליפנות?

פורסם

אתה יכול לנסות להתלונן, סביר להניח שינפנפו אותך בטענה שככה הגעת.

מקסימום למדת לקח לפעם הבאה למצוא מוסך רשת קצת יותר מומלץ מהמרכזי הארור הזה.

אם זה עד כדי כך קריטי ומפריע לך, יש את E&A במרכז שהמון רכבים כמו שלך שדרגו אצלם למידה יותר גדולה, כלומר יש עשרות סטים של 'משומש עם 100קמ' בלי שריטות, תשאל כמה יעלה להחליף ראש-בראש.. אני מניח 200~300שח במקרה הגרוע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מטפל שם רק בגלל שנה שלישית של רצון טוב. האם כדאי לי לעבור מוסך?

אני לא בטוח כי אני כבר נכנס לשנה השלישית והאחרונה שלי עם הרכב הנוכחי. בלי שום קשר אני מתכוון לעלות לרכב יותר יוקרתי ופחות עדין מהסיאט.

הנזק לא רציני כלל כמה סימנים של מברג אבל זה מרגיז.

בסך הכל אני מרוצה מהשרות של צמפיון וזה נכון במשך השנים שאני אצלהם הם פישלו כמה פעמיים.

זו אחת מהם .

מצד אחד אני כן רוצה להתקשר ולדבר איתם מיצד שני אני לא חושב שהם יעשו משהוא עם זה . האם ניתן לתקן גאנט שרוט ? אני לא חושב, וחדש הם לא יתנו לי , גם אם הם יודו שזה הם , הם לא יחליפו לי את הגאנטים ( הנזק שולי).

לגביי E&A איך אני יכול לפנות אלהם ?

פורסם

לעבור מוסך כבר לא תספיק, אמרת לבד שאתה מחליף עוד מעט את הרכב, אז אם הבא גם יהיה מחטיבת VAG אתה תדע לאן לא להיכנס.

צ'מפיון רחוקים מלהיות טלית שכולה תכלת, אבל יש להם מוסכים עם מוניטין די טוב שלא שורטים ג'אנטים בטעות, צריך למצוא כזה ולדבוק איתו.

לגבי E&A, אתה יכול ליצור איתם קשר דרך הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=90674

בהצלחה

(נ.ב., עם זה שאתה מתכוון למכור את האוטו עוד מעט, אני ממש לא הייתי טורח לתקן\להחליף ג'אנטים בגלל זה.. הסיכוי ש"יפלו" עליך על דבר כזה במכירה הוא נמוך עד לא קיים, בכל זאת רכב משומש לא חדש מהסוכנות..)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן

בסוף החלטתי לפנות לצמפיון.

התקשרתי וביקשתי לדבר עם מנהל אחראי, ענתה לי מזכירה ומסרה לי שהוא בחופשה ושהוא יחזור אלי מיד שיחזור מהחופשה. בלי שום קשר ניסתה לעזור לי, להבין מה בדיוק קרה לרשום את פרטיי המקרה ולראות האם מישהו אחר גם יכול לעזור לי.

אכן הוא חזר אלי מיד לאחר החג, דיבר באדיבות וביקש מימני להגיע כדי לראות במה מדובר.

הגעתי לאחר שבועייםללא התראה מיוחדת קיבלו אותי מיד ללא המתנה צילמו את הנזק והבטיחו לחזור אלי.

חזר אלי היום מנהל השרות וביקש מימני להגיע למוסך כדי יוכלו לתקן לי את הנזק ללא עלות.

חשוב להדגיש את האדיבות של שלושת האנשים שנקלתי בהם בתהליך הזה, המזכירה, יועץ השרות ומנהל השרות.

בכל שלב לא נאמר לי אפילו לא ברמז שאני אשם,שהיתי במוסך מנהל השרות ביקש ממנהל המוסך להגיע כדי לשאול אותו איך דבר כזה קורה וגם זה לא ניסה להכחיש או להאשים.

מנהל השרות היה הוגן איתי ואמר לי שהוא לא יודע מה תהיה תשובת ההנהלה אבל הוא יעשה הכל כדי לעזור לי.

אכן המתנתי בסבלנות ולא הייתי נודניק ולא התקשרתי פעמיים בשבוע ולמרות זאת חזרו אלי וביקשו מימני לבוא לתקן את הנזק.

ככה צריך להתנהל שרות לקוחות.

אכן כל הכבוד לצמפיון.

פורסם
סוף סוף,

הייתי בטוח שינפנפו אותך.

הלוואי שימשיכו כך, כי סך הכל אני אוהב מאוד את הרכבים שלהם,

אך פשוט סולד מהשירות.

לאורך השנים חוויתי אצלהם שרות טוב ואמין היו גם נפילות.

לכן אני לא מסכים שהם נותנים שרות רע לפעמיים אין כימיה בן לקוח ונותן שרות, במיוחד שנותן השרות מחוייב במסגרת האחריות לתת לך את השרות כאילו בחינם ואתה הלקוח לא מבקש אלה דורש לא תמיד בצורה מכובדת וענינית.

אני תמיד מקפיד להתנהל בצורה מכובדת ענינית ישרה ואפילו חברית ולא מנסה להיות חכמולוג או יודע כל .

• תוכן חדש...