Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון הצבע בגג (לבד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא אמרתי שהשכבות בספריי לא אחידות.

בפיסטולט ניתן לכוון את כמות הצבע בהתזה, גם על ידי החלפת דיזות (צבע יסוד למשל משתמשים לרוב בדיזה גדולה יותר).

וגם על ידי כיוון הבורר, גם כיוון פריסת הצבע משפיע לא מעט על כמות הצבע באותה נקודה.

לא סתם פיסטולט טוב עולה לא מעט כסף.

לגבי התזת יתר זה נכון, אם כי בצביעת גג נושא הנזילות פחות בעייתי מדלת או כבלל צביעה אנכית.

ריסוס מאוד מאוד איטי אכן יכול ליצור בעיות אבל לא התכוונתי להגזים במושג איטי.

צריך לדאוג להתקדם רק לאחר שהמשטח כבר מקבל את אחידות הברק שלו ופה יש קושי בצבעי רכב שזמן היבוש מאוד מאוד מהיר.

ברגע שהשיכבה עבה יותר זמן היבוש גדל ואז השורה השניה של הצבע יכולה ליתחבר עם הראשונה.

בכל מקרה די קשה להסביר זאת בהתכתבות.

הידע שלי בתחום הוא בעיקר מצביעת רהיטים, לכות דו-קומפוננטיות, וצבעים אטומים.

וגם מספר תיקוני צבע ברכבים שלי אישית.

פלג_

צודק לגבי הפיסטולט, אין ספק. לגבי התזת יתר, בגג היא יותר בעייתית מהסיבה הזאת: כשאתה מתיז על משטח מאוזן לעומת משטח מאונך, מפאת כח המשיכה "נופל" יותר חומר על המשטח, ובכך זה עלול לגרום להתזת יתר יותר מאשר במשטח מאונך, שעליו רב הסיבות להתזת יתר הם ע"י המתיז. בגלל זה במוסכים המקצועיים יותר תראה בחדר צבע זוג ווים(קרסים), שעליהם תולים מכסי מנוע מפורקים בכדי לצבוע אותם.

כמו כן בדרך כלל ריסוס שכבה עבה של צבע יכול לגרום לתקלות של גזים במצבים של חום גבוה מידי. אני מניח שאם עבדת עם חומרים דו-קומפוננטים כמו לכות אתה יודע על מה מדובר. בצבעים חד-קומפוננטים הבעיה פחות חמורה כי הם מתייבשים מהר מאוד. הם גם דלילים יותר אז ריסוס שכבה עבה מידי תגרום לנזילות מהר יותר.

קשה מאוד להסביר את צורת העבודה בהתכתבות, זה נכון. רק ניסיון וניסוי וטעייה בתור התחלה יעזרו להתמקצע בזה.

פורסם

אנחנו נגיע לאותה מסכנה, גם הכוונה שלי לא היתה ליצור שלולית על הגג אך מצד שני לא להסתפק בארפל הספריי.

זה נכון, מאוד קשה לעשות זאת דרך המחשב.

עבה, דק, מעט, הרבה, לאט מהר. כל אלה לא יכולים לעבור דרך המחשב.

כמו שאתה אומר, רק ניסיון.

שהיה בהצלחה

• תוכן חדש...