Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

לאחרונה רכשתי קומפוננט של boston acoustics-s60.

ישר לאחר ההתקנה שמתי לב שהטוויטרים לא נשמעים לי טוב לאוזן.

התייעצתי עם כמה חברים, חלקם אמרו שהטוויטרים נשמעים מעולה וחלקם אמרו שהם צורמים, תלוי באוזן.

בכל מקרה לי הם לא נשמעים סוף אז החלטתי שאני מעוניין לקנות טוויטרים בנפרד.

בעיקרון הייתי מעוניין בטוויטר עם צליל טיפה יותר חם ופחות צורם, הז'אנר העיקרי שאני שומע הוא Dubstep ולעיתים קרובות גם רוק, סטייל Three days grace אז הווקליות מאוד חשובה.

הקומפוננט מוגבר ע"י מגבר soundstream LW.400 500W.

אשמח לקבל המלצה בהקדם האפשרי מאחר ואני רוצה לבצע את הקניה בסוכות.

התקציב אינו גדול(200-300 גג).

אשמח לקבל הכוונה.

בברכה, בר

פורסם
היכן הקרוסים הפסיביים של הסט מותקנים.? ,נסיתה להנחית את הטוויטרים דרך הקרוס הפסיבי.?

האם ניסיתה לרסן את הטווטרים דרך אקולייזר.?

הקרוסים נמצאים במקום גלוי לכן המשחק עם הג'מפר הוא מאוד פשוט אבל לא כל כך אפקטיבי (לפחות לאוזן שלי).

אני מקבל זיופים מהטוויטרים בווליום גבוה ובתדרים דיי גבוהים, למשל, שיש קטע מאוד ווקאלי בשיר אני שומע בזיוף, לא זיוף משמעותי אבל עדיין הוא קיים.

בנוגע לאקולייזר, הורדתי את הטרבל ל-(-2 ) ובאופציה היותר מתקדמת של הHU הורדתי להכי נמוך אך אני עדיין מרגיש בצרימה לא נעימה.

בכל מקרה, לאחר חפירה ברשת הבנתי שלא רק אני סובל מהבעיה הספציפית הזאת בסט הזה.

אשמח לקבל הכוונה.

בברכה, בר

פורסם

יש עוד כמה דברים שלא נגעת בהם:

1. גיין במגבר - לפי מה הוא מכוון? סקאלת ווליום ברדיודיסק - כמה אתה עולה?

2. זוויות של הטוויטרים - און אקסיס, אוף אקסיס?

3. L-PAD?

פורסם
יש עוד כמה דברים שלא נגעת בהם:

1. גיין במגבר - לפי מה הוא מכוון? סקאלת ווליום ברדיודיסק - כמה אתה עולה?

2. זוויות של הטוויטרים - און אקסיס, אוף אקסיס?

3. L-PAD?

1. גיין במגבר- מכוון לרבע מעוצמת הוולים שברדיודיסק.

2. זווית של הטוויטרים- און אקסיס.

3. L-PAD- אין לי מושג מזה אבל לפי מה שקראתי זה לא מחובר דרך L-PAD אלא ישירות לקרוס.

פורסם

תעבור על הכיוון גיין שלך שוב. הפרוצדורה של ״להרים 3/4 ווליום ברדיו דיסק ולהרים גיין עד שיש עיוות שמיע״ זה אחת השיטות הכי גרועות שיש. מומלץ לברר באיזה שלב בסקאלה הרדיודיסק מוציא סיגנל מעוות, ולכוון את הגיין בעזרת מולטימטר. יש המון מידע באינטרנט.

תנסה להעביר את הטוויטרים לאוף אקסיס, הגל נכנס לך ישר לאוזן בגלל זה הוא נשמע מאוד חד - תשחק עם הזוויות.

Lpad הינו מעגל שנכנס בין הטוויטר לקרוס ובעיקרון מנחית את הטוויטר - ככה הוא יהיה פחות צורם וקשה לאוזן.

פורסם
תעבור על הכיוון גיין שלך שוב. הפרוצדורה של ״להרים 3/4 ווליום ברדיו דיסק ולהרים גיין עד שיש עיוות שמיע״ זה אחת השיטות הכי גרועות שיש. מומלץ לברר באיזה שלב בסקאלה הרדיודיסק מוציא סיגנל מעוות, ולכוון את הגיין בעזרת מולטימטר. יש המון מידע באינטרנט.

תנסה להעביר את הטוויטרים לאוף אקסיס, הגל נכנס לך ישר לאוזן בגלל זה הוא נשמע מאוד חד - תשחק עם הזוויות.

Lpad הינו מעגל שנכנס בין הטוויטר לקרוס ובעיקרון מנחית את הטוויטר - ככה הוא יהיה פחות צורם וקשה לאוזן.

את האמת שאני חושב על זה עכשיו עשיתי דבר דומה במערכת ביתית, כמובן בלי שידעתי את שמו המקצועי.

איך אני אחשב איזה קבל אני צריך בשביל להנחית את הטוויטר?

פורסם

זה לא קבל. קבל בטור עם טוויטר זה קרוסאובר HPF פשוט.

זה זוג נגדים, אחד בטור ואחד במקביל. תריץ חיפוש בגוגל.

תצטרך למצוא מחשבון שייתן לך את הערכים המתאימים לנגדים.

פורסם

אפשר לומר שהבעיה נפתרה.

שיניתי את הכיוון של הטוויטר, במקום שיפנה ישירות אלי כיוונתי אותו ישירות לשמשה הקדמית.

אני יכול לומר ששומעים פצצה.

תודה רבה לכל מי שעזר :-)

• תוכן חדש...