Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך DVD בגג הרכב, מסוכן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 ק"מ לפני הבית, אני נוסע אחרי רכב ובו מותקן מסך DVD על הגג. יש לציין שזה לילה (בערך לפני כחצי שעה).

המסך מקרין סרט וחברה שלי מתלהבת לצפות תוך כדי נסיעה. היה ניתן לראות את המסך מממרחק של 15 מטר כיוון שהוא היה גדול וזהר. אי אפשר שלא לשים לב לדבר כזה. עכשיו כשאני חושב לעצמי, אם אני אחד שמודע למצב הקשה בכבישים, ודואג לשמור מרחק כמה שניתן בעיר, נמשכתי למסך והעיניים לא היו על הכביש לכמה רגעים, אז נהג ממוצע לבטח יסיט ראשו לעבר המסך וישכח שהוא בכלל נוהג.

לפי דעתי, מסך המותקן על גג הרכב הוא מסוכן עד מאוד! ויכול לגרום בקלות לתאונות. במיוחד בלילה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האם התכוונת שהרכב הוא מעין שלט פרסומת על גלגלים או שמהסך מותקן בתוך הרכב על תקרתו?

בכל מקרה, באותה מידה גם המסכי טלוויזיה הענקיים בצמתים מרכזיים (כמו בצומת חולון למשל), גם הם סכנה ולדעתי גורמים לחוסר תשומת לב מספקת בכביש, שבמקרה הקל גורמת לפספוס אור ירוק ובמקרה הגרוע..כיד הדמיון הטובה עליך.

ברור שתפקידה של פרסומת לגרום למיקוד תשומת לב האנשים אליה, אבל בכביש רצוי שיהיו כמה שפחות גורמים מפריעים מסוג זה.

אני לא מבין למה ואיך לאף אחד שלטים מסוג זה לא הפריעו וגרמו לקול צעקה.

פורסם

סליחה למי שלא הבין אותי כראוי, התכוונתי למסך המותקן על הגג בפנים הרכב.

לפי דעתי, צריך לאסור/להגביל התקנה זו. אפשר למצוא פתרון למשל ; גובה המסך, או זווית צפייה. ולפי דעתי צריך שיהיה חוק הקובע קריטריונים להתקנה.

כאילו לא חסרות סיבות לתאונות, צריך להוסיף עוד אחת..

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ומה לגבי אוטובוסים עם טלוויזיות? מנסיון, מהרכב אתה יכול לצפות בסרט (לא נהגתי, הייתי הנוסע ברכב).

לגבי מסך בתוך הרכב - קודם כל רצוי שהוא לא יפנה לנהג - בלי קשר אם הוא רואה או לא, כי רק הריצודים עלולים להפריע. מה שאפשר לעשות זה להתקין חלון אטום מבחוץ אבל שקוף מבפנים, אבל זה בטח מתנגש עם חוק אחר ומה גם שהנוסע ברכב לא יוכל לצפות (אני מדבר על מסך הפונה לספסל האחורי בלבד).

פורסם

לא צריכים לאסור את זה בכלל לדעתי, כל דבר חריג ויפה ימשוף את עיינו של זה שמוצא חן בעייניו, כמו כוסית, או איזה רכב קלאסי מדהים, או רכב משופר, או כל דבר שימשוף את העין ביום או בלילה?

אז אסור לו לצאת מהבית?

אותי המסכים בצמתים וברכבים אחרים לא מושך את העיין.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
זה בכלל חוקי מסך כזה ?

ליברמן לא אסר ?

בארה"ב משהו זוכה לא מזמן במשפט (אני חושב אחרי תאונה עקב זה)

כי אין שם חוק האוסר על צפיה DVD תוך כדי נהיגה:?

דווקא דבר כזה מתאים שיקרה אצלנו...או לישראלי שם...

חוק הוא חוק..ושאין חוק אז מותר הכל?!

צביקה

פורסם

זה לא חוקי בכלל! מותר שזה יהיה רק במושב האחורי!

נגיד באוטובוסים של DAF יש טלוויזיה ויש לה חתיחת מדף שחוסם את הטלוויזיה מטווח הראייה של הנהג.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

מדובר במתקן "ערסי" מובהק. מי שאינו יכול להפרד מהמסך שלא יצא מהבית. השילוב של מלל או מוסיקה עם תמונה בהכרח פוגע בריכוז הנהג ובסופו של דבר עלול להביא לתאונה.

לכל היותר ניתן להרשות DVD במושב האחורי.

נתקלתי כבר בנהגים שנוהגים עם DVD מופעל במלוא העוצמה,בין לבין מעשנים גם סיגריה וכמובן מנסים גם לנהל את העולם בפלפון וכמובן לשוחח עם המתלהבים האחרים ברכב. מתכון בטוח לאסון.

לא פעם גם מדובר ברכבים שמועדים לפורענות (הונדה,במוו) ואסור לאפשר גם את הגורם המסיח המיותר שנקרא DVD ברכב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
המסך לא מסוכן ! כל אחד שם את מה שהוא רוצה באוטו שלו, ואם מישהו עושה תאונה בגלל שהוא דפוק, בעיה שלו. הנהג הישראלי מסוכן יותר.

זה גם הופך להיות הבעייה שלך מכיוון שאתה עצרת ברמזור אדום והוא בדיוק היה באמצע סצנה מותחת ולא ראה אותך, נכנס בך והרג אותך.

סרט רעicon_confused.gif

פורסם
.

לפי דעתי, מסך המותקן על גג הרכב הוא מסוכן עד מאוד! ויכול לגרום בקלות לתאונות. במיוחד בלילה.

שמוליק

נו, ב-א-מ-ת...

מה השלב הבא, איסור נהיגה לכוסיות?

חובת הולכי רגל ללבוש בגדים צנועים ובצבעים "שקטים" בלבד?

איסור תנועה ברכבים מושכי תשומת לב?

אם אתה לא מסוגל להמנע מלהסתכל על משהו שמסיח את הדעת תוך כדי נהיגה לך למשרד הרישוי ותחזיר את הרשיון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נו, ב-א-מ-ת...

מה השלב הבא, איסור נהיגה לכוסיות?

חובת הולכי רגל ללבוש בגדים צנועים ובצבעים "שקטים" בלבד?

איסור תנועה ברכבים מושכי תשומת לב?

אם אתה לא מסוגל להמנע מלהסתכל על משהו שמסיח את הדעת תוך כדי נהיגה לך למשרד הרישוי ותחזיר את הרשיון...

צודק,

זה טיפשות לשמה,

הרי כל דבר שבולט לעין הוא מסוכן לנהיגה, בעיינך זה DVD ברכב, בעייני זה איזה הולכת רגל בלונדינית שופעת.

אז צריכים להורות לה להוריד את הסיליקון ולצבוע בחזרה לשחור?

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
זה לא חוקי בכלל! מותר שזה יהיה רק במושב האחורי!

נגיד באוטובוסים של DAF יש טלוויזיה ויש לה חתיחת מדף שחוסם את הטלוויזיה מטווח הראייה של הנהג.

מאיפה אתה מביא את זה שזה לא חוקי?

• תוכן חדש...