Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן חברה, אני מעונין לקנות מערכת שלמה לאוטו שלי... מדובר בהונדה סיביק sr

אז ככה... יש ברשותי רמקולים אחוריים של פיאוניר 400w ts-a6990s.

מה שחשבתי עליו עד כה:

hu: Pioneer- DEHP760 Premier

component: Morel- HYBRID OVATION

sub:Cerwin vega- HED12

amp: Lanzar412

מה שאני צריך זה עוד מגבר אחד, מונובלוק... בסביבות ה 1200-1500שקל.

מה אתם חושבים על המערכת ? האם הייתם משנים מוסיפים/מורידים משהו? ואיזה מגבר יתאים לי?

כל תגובה תתקבל בשמחה.

אגב התקציב הכולל הוא 8 אלף ש"ח(לא כולל הרמקולים האחוריים)

אשמח לכל תגובה או יעוץ ותודה רבה לעוזרים

איתמר.

.Honda- more then a dream

פורסם

תקציב כזה ומגבר של לאנזר ? :shock:

תוותר על התקציב של המונובלוק, ועל התקציב של הלאנזר

תביא מגבר רציני בגישור בשביל הסאב, שכבר ככה לא יכול לקבל יותר מ200-300 אר אמ אס, נכון ?

ושני היציאות למורל הייבירד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בתקציב של 8K אתה יכול להרים מערכת קטלנית רק שכחת כמה דברים חשובים מסביב כמו התקנה וחיווט.

בשביל חיווט נורמאלי במערכת כמו שלך הייתי שם 400-500 שקל בצד בשביל RCA,כבל 4G למגברים ועוד לרמקולים וכו'.

בנוסף בהונדה חייב(!) לאטום את הדלתות כדי להגיע לשמיעה נורמאלית (Tני לא זורק סתם באויר גם לי יש הונדה כמו שלך) עד כדי כך שההייבריד יכול להשמע לך כמו מילניום...ברצינות,בשביל זה תפנה עוד 500 שקל בערך בשביל אטימה של הדלתות הקדמיות.(אם אתה יודע לעשות וזה לא כל כך קשה זה יעלה לך בערך 300 שקל חומרים).

ככה שנשאר לך בסביבות 7000....שזה גם הרבה.

הHU שבחרת מצויין לפי דעתי,עולה בסביבות 1600 שקל.

את הסאב לא שמעתי אבל אני יודע שהוא עולה בערך 1000 שקל.

המורל יעלו לך בערך 1800 שקל,והם באמת מצויינים.

זה אומר שנשאר לך 2600 שקל,בכסף הזה אתה יכול להביא בשביל הסאב מגבר של רוקפורד מונובלוק 301M שיספיק לו ולרמקולים 301X שיעבוד איתם בגישור והנה לך מערכת מאוזנת לגמרי בתקציב שלך.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

ניאו אני קצת לא מסכים איתך, 400-500 שקל בשביל RCA ובשביל כבל מתח, זאת דיי הקצנה,

אם הוא יגיע ל300 שקל זה כבר הגזמה

לגבי המגברים אני גם לא מסכים, 2600 שקל בשביל שני מגברי רוקפורד שאינם מומלצים כל כך לפי מיטב ידיעתי...

ההמלצה שלי מגבר 4 ערוצים אחד. בתקציב הנל, יהיה מצויין.

דרך אגב, מה ההצהרות של המונובלוק, וה4 ערוצים של הרוקפורד?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק עד כמה שאני יודע RCA נוראמלי עולה בערך 100-150 שקל לא 15 שקל....,והוא צריך שתיים

ועוד חיווט מסביב לרמקולים,לכבל מתח,למינוס אני מאמין עוד 100 שקל ואני לא מאמין שמישהו יריץ לו את כל זה בחינם....

דבר שני אתה מוזמן לבוא להתרשם אצלי במערכת מכמה המגברים האלה "לא" מומלצים.

המונובלוק הוא 150 ב4 ו300 ב2 עם קרוס 0-12DB וחיתוך בין 40-200 אם אני לא טועה.

ה4CH הוא 40X4 או 150X2 ב4 או 4X75 ב2 והוא לא מומלץ כל כך בגלל שאין לו קרוס מלא אלא H-F-L וזה אומר או שהוא חותך מ125 ומטה,או FLAT או מ125 ומעלה,ועד כמה שאני יודע אצלי אין בכלל בעיה לשים אותו על FLAT ולחתוך מהמכשיר.

ודרך אגב זה לא 2600 זה יותר בכיוון של 2400 אבל זה לא עקרוני.

ואל תשכח שמה שאני הצעתי מנצל לו את הרכיבים עד תום ואם הוא ירצה מגבר 4 ערוצים שינצל אותם עד הקצה זה יעלה לו קצת יותר מ2600 לפחות ברמה של הרוקפורדים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

התקציב שלך ממש יפה בשביל לבנות מערכת...אני לא מבין למה השתמשת במגברים של לאנזר...

קומפוננט היבריד -1800 ש"ח

רדיו דיסק כמו שאמרת 7600- 1600 ש"ח

301x בגישור לקומפוננט ממש משתלב ביניהם- 1300 ש"ח

הסאב עולה 750 ש"ח...

מגבר לסאב - 301m של רוקפורד...2000 ש"ח

ואז נשאר בערך 300 ש"ח שבזה אתה יכול לקנות חיווט ויש לך אחלה מערכת..בהצלחה

פורסם
מיק מיק עד כמה שאני יודע RCA נוראמלי עולה בערך 100-150 שקל לא 15 שקל....,והוא צריך שתיים

ועוד חיווט מסביב לרמקולים,לכבל מתח,למינוס אני מאמין עוד 100 שקל ואני לא מאמין שמישהו יריץ לו את כל זה בחינם....

דבר שני אתה מוזמן לבוא להתרשם אצלי במערכת מכמה המגברים האלה "לא" מומלצים.

המונובלוק הוא 150 ב4 ו300 ב2 עם קרוס 0-12DB וחיתוך בין 40-200 אם אני לא טועה.

ה4CH הוא 40X4 או 150X2 ב4 או 4X75 ב2 והוא לא מומלץ כל כך בגלל שאין לו קרוס מלא אלא H-F-L וזה אומר או שהוא חותך מ125 ומטה,או FLAT או מ125 ומעלה,ועד כמה שאני יודע אצלי אין בכלל בעיה לשים אותו על FLAT ולחתוך מהמכשיר.

ודרך אגב זה לא 2600 זה יותר בכיוון של 2400 אבל זה לא עקרוני.

ואל תשכח שמה שאני הצעתי מנצל לו את הרכיבים עד תום ואם הוא ירצה מגבר 4 ערוצים שינצל אותם עד הקצה זה יעלה לו קצת יותר מ2600 לפחות ברמה של הרוקפורדים.

אם אכן דיברת על התקנה, אז אני מאמין שההתקנה 500+ החיווט המדובר.

והעובדה שהרכיבים האלה "טובים" או "לא טובים", אין לי ניסיון איתם, דיברתי על המחיר ביחס לתמורה..

ואכן כן מה שהמלצת אכן מנצל את הקומפוננט כמו שצריך, את הסאב אני מקווה שלא.. בכל אופן

ההמלצה שלי עדיין עומדת , מגבר 4 ערוצים בעלות הזה, תקבל אחלה תמורה

אם אכן לא תצליח למצוא מגבר 4 ערוצים בתמורה הזאתי, אז היתי שם את ההצעה של ניאו כתור אופציה שניה..

דרך אגב לפי מה שאבי מספר, זה יותר מ3 אלף שקל, אם זה המצב לא היתי ממליץ עליו כתור אלטרנטיבה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...