Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 97 בעיית סחיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לשמוע חוות דעת לתקלה לאחר החלפת מנוע.

לאחר ההחלפת מנוע נוצרה בעיה שכאשר אני מתחיל נסיעה עדינה יש מצב של חוסר סחיבה, כלומר אני לוחץ גז וכאילו הרכב לא מגיב נתקע על הטורים. אם אני משחרר גז ולוחץ שוב כמה פעמים וזה משתחרר אם אני מתחיל נסיעה במכת גז זה לרוב לא קורה. אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לבדוק. התקלה קוראת הרבה אבל לא תמיד, זה קורה לפעמים גם בהילוכים 2-3.

Honda Civic 1997

• ספונסר פורום
פורסם

במידה והתקלה לא הייתה לפני החלפת המנוע אז גש חזרה למוסך שהתקין לך את המנוע מכיוון שיש לך אחריות על התיקון.

פורסם

צריך לחזור למוסך לבדוק את המנוע שוב אך יכולות להיות כמובן,סיבות רבות נוספות לתקלה כמו:מסנן דלק סתום/לא מגיע דלק/מצתים לא תקינים/תקלה חלופית במע' ההצתה ועד אפילו אפשרות של תקלה בגיר (אם מדובר באוטומטי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חיברתי את האוטו למחשב ולא ראיתי שום דבר לא תקין עד ששמתי לב לפרמטר fss שהוא משתנה מ ol cond ל closed במעבר בין המצבים הבעיה נגלית. אני מצרף תמונה מהמחשב .

uploadfromtaptalk1349642372562.jpg

Honda Civic 1997

פורסם

תשמע, יש כאן משהו לא הגיוני, החישן חמצן שלך משדר מתח 2.58V שזה לא תקין וגם לא הגיוני.

המצב של FSS, זה מצב של CLOSE LOOP/ OPEN LOOP כאשר החיישן חמצן תקול המחשב לא נכנס ל CLOSE LOOP.

כך שהבעיה שתיארת + הנתנון שכל הזמן משתנה מתאימים לאבחנה שלי, שהחיישן חמצן הקדמי תקול, או בעייה בחיווט.

יתכן גם שהסורק תקלות שהתחברת איתו לא מקורי של הונדה והנתונים שהוא מציג אינם נכונים.

שים לב במצב תקין, בלחיצה כבדה על הגז בפתאומיות הנתון משתנה מ CLOSE LOOP ל OPEN LOOP וזה תקין לחלוטין.

יתכן מאוד שיש לך בעיה בסליל הצתה, הסליל המצא בתוך המפלג, וידוע כבעייתי ברכב שלך הגורם לתופעות כמו שהזכרת.

בדוק את חוטי ההצתה והפלאגים.

הייתי מציע לך בנוסף, זה להתחבר לבדיקת גזים, ולראות מה מצב הHC אם הוא מידי פעם מזנק לערך גבוה אז כניראה שיש בעיה של ניצוץ כתוצאה מ סליל הצתה/חוטי הצתה/פלאגים.

פורסם

במצב ניוטרל עם טורים על 2.5 כל כמה זמן זה משתנה ל closed ואז יש נפילת טורים ל 1.5 בערך שכנראה זה החוסר סחיבה. זיהום אויר תקין. החיישן חמצן נראה תקין הוא משנה מתחים ונראה כאילו שהוא מתקן. ה co 0.08 והלמבדה על בערך 1020

Honda Civic 1997

פורסם

ודאי, הייתי בערך 30 דקות מחובר לזיהום אויר + למחשב במקביל.

באמת שלא שמתי לב שם למשהו חריג.

האמת שהתחלתי לנתק חיישנים כמו החיישן חמצן על הסעפת פליטה והוא פשוט נישאר על ol cond ולא היו נפילות אבל כמובן שהיה זיוף בזיהום. בנוסף ניתקתי את הצינור ואקום שעל הסעפת יניקה וחיברתי צינור עם בורג בקצה לבדוק בעיה בואקום והוא התנהג כאילו שאין לו חיישן חמצן. זיהם ולא עבר למצב closed

Honda Civic 1997

• תוכן חדש...