Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים לפז'ו 306 1.8 16V שנת ייצור 1998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הרכב הנ"ל בעל 112 כ"ס אם איני טועה.

כיצד אני יכול לשפר את ביצועי הרכב? האם זה יבוא על חשבון אמינות?

פורסם

אני הייתי מתחיל לשפר ממשהו יותר טוב האוטו הזה לא שווה את ההשקעה אבל כל אוטו כמעט ישמח לקבל פילטר אוויר פתוח :D

אני שונא את הקיץ!

פורסם
ברשותי הרכב הנ"ל בעל 112 כ"ס אם איני טועה.

כיצד אני יכול לשפר את ביצועי הרכב? האם זה יבוא על חשבון אמינות?

16V ? אתה בטוח ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני הייתי מתחיל לשפר ממשהו יותר טוב האוטו הזה לא שווה את ההשקעה אבל כל אוטו כמעט ישמח לקבל פילטר אוויר פתוח :D

ואני הייתי שותק אם לא היה לי מה להגיד

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Open filter ??

how about the realiability

what does it do for the driving ?

and how much is something like that ?

sorry for the english I am writing from work

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

אני בטוח לגבי ה-16V זה דגם מיוחד שלובינסקי הביאו לי במיוחד בזמנו, היות ורציתי דגם 1800 וגיר רגיל, לרוב האנשים לא מודעים לזה שמסתובבים פה מספר מצומצם של דגמים כאלה.

לדעתי המנוע זהה בדיוק לדגם המקביל של סיטרואן היות ושניהם בדיוק בעלי אותם הספקים.

פורסם

האם האוטו מכויל ספורטיבית ? (שילדה, בולמים/קפיצים, בלמים, מושבים) ?

או שזה דגם כמו הXT ?

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

בעיקרון זהו דגם XR ורשום עליו בנוסף SUPER SALON אולם כמו שאמרתי הוא עם גיר רגיל. לגבי כיולים נראה לי שהכל סטנדרטי, הדבר היחיד ששמתי לב שמבדיל אותו מדגמים קצת יותר פשוטים וישנים הוא שכל הברקסים הם דיסק.

פורסם
אני בטוח לגבי ה-16V זה דגם מיוחד שלובינסקי הביאו לי במיוחד בזמנו, היות ורציתי דגם 1800 וגיר רגיל, לרוב האנשים לא מודעים לזה שמסתובבים פה מספר מצומצם של דגמים כאלה.

לדעתי המנוע זהה בדיוק לדגם המקביל של סיטרואן היות ושניהם בדיוק בעלי אותם הספקים.

מוזר, אני לא מכיר אף מנוע של פיז'ו שמוציא כזה הספק.

אתה בטוח לגבי כך :?:

ולגבי שיפורים,

הכל עניין של העלות שאתה מוכן לספוג,

ומה אתה רוצה להשיג.

בעקרון השמיים הם הגבול.

הצעה שלי:

קודם תחליט מה אתה רוצה להשיג מהאוטו, ואח"כ תחשוב/נחשוב,

איך אתה מגיע לשם.

פורסם

השיפור הכי טוב שתוכל לעשות הוא להחליף אותה בS16 או GTI (עדיף ;-))

תחפש GTI משנתון מוקדם 97'-98' - זה שיפור ע-צ-ו-ם.

לשפר את האוטו שלך ברמה שתשביע אותך יעלה לך לא מעט כסף, עדיף שתחסוך אותו ושפר באמת לGTI\S16.

אגב, בבריטניה מעולם לא שווק מנוע 1.8 16v... אתה בטוח שזה מה שקיים אצלך? :?

פורסם

אם אתה באמת מעוניין בהחלפה לgti אז יש בלוח פוקוס (זה שמקבלים בתחנות דלק)..

אחת לבנה למכירה,עם תוספות בעיקר חיצוניות(יפיפיה!!) ואגזוז..

פורסם
אני בטוח במאה אחוז לגבי ה-16V ולדעתי הוא זהה למנוע שבקסארה 1.8, היות וההספקים שלהם זהים.

תבוא למפגש, הייתי רוצה לראות אם המנוע שלך שונה ממנוע 1.8 8 שסתומים של פג'ו והאם יש איזכור כלשהוא, לפחות על המנוע או בדגם שלו (אפשר לחפש באינטרנט) בנוגע ל 16 שסתומים.

לי נראה שאתה חי בסרט, אבל הייתי רוצה לראות במו עיני את הרכב לפני שאני מסיק מסקנות מהודעה בפורום.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני בטוח במאה אחוז לגבי ה-16V ולדעתי הוא זהה למנוע שבקסארה 1.8, היות וההספקים שלהם זהים.

תבוא למפגש, הייתי רוצה לראות אם המנוע שלך שונה ממנוע 1.8 8 שסתומים של פג'ו והאם יש איזכור כלשהוא, לפחות על המנוע או בדגם שלו (אפשר לחפש באינטרנט) בנוגע ל 16 שסתומים.

לי נראה שאתה חי בסרט, אבל הייתי רוצה לראות במו עיני את הרכב לפני שאני מסיק מסקנות מהודעה בפורום.

איציק

איציק, תגיד אופס...

http://www.caravancorner.freeservers.com/cars/Peugeot.htm

וגם:

http://uk.cars.yahoo.com/carspecs/peugeot/306/convertible/2/p/m/1_8/414296.html

;-)

• תוכן חדש...