Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה ל) מבינים בנשק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעבר היה לי רישיון אקדח על יריחו,

אני מעוניין לחדש את הרישיון, ולקנות את "נשר המדבר" האם הוא נמכר בארץ?

הסיבה לקניית האקדח הוא פרוייקט בטחוני, והמליצו לי הקב"טים לשאת עמי אקדח,

האם הנשר נמכר בארץ?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום, בעבר היה לי רישיון אקדח על יריחו,

אני מעוניין לחדש את הרישיון, ולקנות את "נשר המדבר" האם הוא נמכר בארץ?

הסיבה לקניית האקדח הוא פרוייקט בטחוני, והמליצו לי הקב"טים לשאת עמי אקדח,

האם הנשר נמכר בארץ?

בדוק את הגלוק 17.

מניסיון ממושך בסדיר ובמילואים - אקדח מעולה.

פורסם

את הנשר יצא לי לראות פעם מישהו נושא אותו כאן בארץ, ככה שכן, יכול להיות שהוא נמכר ומותר לאחזקה כאן בארץ (אירוני שנדיר לראות את תוצרת המדינה באותה המדינה). בכל מקרה, המפלצת הזאת היא בעיקר סמל סטטוס ולא יעילה אלא אם אתה קאובוי סגנון שי דרומי. הוא גדול מדי, כבד מדי (כבר ניתן להבין שלא נעים לשאת אותו), חזק מדי, רועש מדי, ולא מדוייק (מדי). גם אני חושב שעדיף לך ללכת על משהו בסגנון גלוק קטן יותר.

פורסם

דזרט איגל זה טוב רק לסרטים הוליוודיים.

במציאות הוא לא פרקטי לשום דבר.

גם אני מאוהבי גלוק, אבל המחירים שלהם יקרים. אם אין לך בעיה עם זה, אז סבבה. 17\19 אחלה אופציה.

באופן אישי אני גם מאוד אוהב יריחו, גם אמין , גם יעיל, וגם כחול לבן :lol: (ומזכיר חיצונית את האיגל אם כבר דיברנו עליו)

V5

פורסם

אקדח טוב וחזק, אבל ממש לא פרקטי בשבילך. יש לו קיק מטורף.

http://www.youtube.com/watch?v=GIHotBcp0l0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמובן שאתה לא בחורה קטנה, אז תראה את זה8).

http://www.youtube.com/watch?v=8LNBxxoVSn8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

תודה ALOK, גזרת עליי עכשיו שעות על גבי שעות של סרטונים ביוטיוב על נשק ודיכאון רב תוך כדי היחבטות בשאלה 'כוס אמו, למה לא נולדתי בנוואדה'

פורסם

נסה להגדיר מה השימוש באקדח. האם אתה מתכוון לשאת אותו באופן קבוע? האם אתה צריך שיהיה זמין לשימוש גם בנסיעה ברכב? האם אתה רוצה שהנשק יהיה גלוי או סמוי? האם חשובה לך כמות הכדורים במחסנית? האם חשוב לך כח עצירה/חדירה של הקליע?

רהדזרט איגל אינו נשק להגנה עצמית. הוא נבנה לשימוש תחרותי . יש לו גם תחמושת יקרה.

עדיף ש

תחפש אקדח בקליבר 9ממ' שיורה תחמושת 9x19. יש כיום אקדחים פולימריים חוץ מן הגלוק באיכות טובה מאוד.

יש פורומים של נשק בהם תוכל לקבל המלצות

פורסם
נסה להגדיר מה השימוש באקדח. האם אתה מתכוון לשאת אותו באופן קבוע? האם אתה צריך שיהיה זמין לשימוש גם בנסיעה ברכב? האם אתה רוצה שהנשק יהיה גלוי או סמוי? האם חשובה לך כמות הכדורים במחסנית? האם חשוב לך כח עצירה/חדירה של הקליע?

רהדזרט איגל אינו נשק להגנה עצמית. הוא נבנה לשימוש תחרותי . יש לו גם תחמושת יקרה.

עדיף ש

תחפש אקדח בקליבר 9ממ' שיורה תחמושת 9x19. יש כיום אקדחים פולימריים חוץ מן הגלוק באיכות טובה מאוד.

יש פורומים של נשק בהם תוכל לקבל המלצות

האקדח לנשיאה אישית, לא איכפת לי שיהיה גלוי, אם הייתי רוצה אקדח סמוי הייתי הולך על ברטה קטן,

אם אינני טועה לנשר המדבר יש 7 כדורים במחסנים, ליריחו יש 10 אך הקליעים של הנשר יותר קטלניים,

מעבר לנשר המדבר,

חשבתי ללכת על יריחו כמו שהיה לי, וחשבתי גם על Smith & Wesson M&P 9mm,

היריחו בטוח יש בארץ, מה לגבי הS&W???

פורסם

מהכרותי הקלה איתך (דרך הודעותיך), או קולט 1911 בקוטר 45. או קולט פייטון.

שניהם הולכים פנטסטי עם טנדר 4X4 V8 עם שוט גן לרוחב החלון האחורי.:wink:

שניהם יתנו כח עצירה מ-ע-ו-ל-ה ככה שכל עוד אתה לא מעורב בארוע רב תוקפים/אתה קצין לוחם/ אתה עוסק למחייתך באבטחה, אין חשיבות לכך שיש רק 6-8 כדורים ולא 15 כדורים.

מספיקה פגיעה אחת (וממש אין חשיבות איפה פגעת) בכדי לנטרל אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מאבטח אני עובד בתחום הטכני, הקב"טים האיזוריים (שאחד מהם היה המפקד שלי)

המליצו לי לקחת איתי אקדח,

האם את ה1911 מוכרים בארץ?

שניהם הולכים פנטסטי עם טנדר 4X4 V8 עם שוט גן לרוחב החלון האחורי.:wink:

אפרופו "שוטגאן על החלון האחורי" אני מגלף מעץ דגם בגודל מקורי של M1Garand התחלתי אותו לפני כשבועיים,

אני עובד עליו בשלבים לפי זמן פנוי, נראה איך יצא, אחריו יבוא גם "שוטגאן" רק שברובה ציד מהסוג שאני אוהב

יש יותר מתכת מעץ, אני אראה איך אני עושה את זה,

פורסם

גלוק 17 או 19 תלוי בגודל כף היד שלך.

אישית גם הזיג 226 הוותיק מעולה.

האם החזקת באקדח וטווחת?, שים לב שהקליעה היא קשה, דורשת רמת אימון גבוהה וזה לא סרט קולנוע שאתה פוגע בכל המטרות עם חצי מחסנית.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני מציע שתתחיל את התהליך בביקור בחנות נשק. יש מבחר גדול מאוד של אקדחים חדשים ומשומשים.

על פי ההתלהבות מה- desert eagle נראה לי שיש לך קונספציה (מוטעית) ש"גדול יותר זה טוב יותר".

אקדח להגנה עצמית צריך להיות פרקטי ומותאם ליכולת הכספית, לצרכים וליכולת של המשתמש.

קח בחשבון שהאקדח אמור להיות בהישג יד כל הזמן. אקדח גדול וכבד יהיה פחות נוח וגלוי לעין כל.

את כוח העצירה אפשר להשיג על ידי שימוש בתחמושת מתאימה, לא חייבים להשתמש באקדח בקליבר גדול יותר כמו 0.40 או 0.45.

הרבה יותר חשוב שתהיה מאומן ומיומן בשימוש באקדח. שום נשק לא יעזור לך אם לא תדע להוציא כדור ראשון מדוייק. לכן קח בחשבון גם את עלות התחמושת לאימונים שוטפים (ירי של 50 כדור בזמן חידוש רשיון אינו מספיק).

אם אתה מעדיף כחול לבן, הייתי ממליץ על יריחו 941 פולימרי של IWI.

אם יש לך תקציב לא מוגבל, SIG, S&W וגלוק הם יצרנים טובים.

לטאורוס (תוצרת ברזיל) יש דגם קומפקטי עם מחסנית 13 כדורים.

• תוכן חדש...