Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שירשור ההתלבטות, הוחלט ללכת על גלקסי נוט.

ראיתי שברשת אייבורי מוכרים אותו במחיר סביר למדי והוא מיובא ע"י היבואן הרישמי.

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7680

לאחר חיפוש בפורום עולה שהרשת הזו לא משהו מבחינת שירות ואמינות.

האם להסתכן או שאם אני יודע מה אני רוצה אין בכך בעיה?

האם יש יתרון ברכישה של מכשיר שיובא ע"י היבואן הרשמי?

מה המשמעות של מערכת הפעלה 2.3.5? האם היא נחשבת למיושנת או שהנתון חסר משמעות?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

1. יש יתרון ליבואן רשמי - במקרה של תקלות יש לך למי לפנות, לא לאיזה דוכן לא מוכר. כמון - את האחריות אמורות לספק מעבדות היבואן ולא מעבדות אייבורי כך שאין לך מה לחשוש מהשירות שלהם.

2. מערכת הפעלה 2.3.5. מיושנת לחלוטין - האנדרואיד המעודכן הוא 4.1 או לפחות 4 - בהתאם לדגם המכשיר. צריך לבדוק פרטנית אם יש גרסה מעודכנת עבור המכשיר שברצונך לרכוש, או שהמכשיר מיושן וכבר אינו זוכה לתמיכה בגרסאות חדשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה.

אני רואה שכמעט אין הבדל אם אני קונה את המכשיר ישירות מהיבואן

http://www.samsungmobile.co.il/galaxynote/home/

קצת מוזר לי שהם מוכרים מכשירים חדשים עם תוכנה ישנה:roll:

אני אדבר איתם מחר.

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מר סורבל, התקשרתי לאייבורי לפני פחות משבוע בנוגע למכשיר הנ"ל, אין להם אותו כרגע במלאי (לפחות בירושלים).

בסוף קניתי מKSP ב100 שח יותר.

המכשיר מתעדכן לבד ובעצמו לחלוטין לגרסא 4.1.

מכשיר מטורף, פשוט אין מילים, מבסוט מכל רגע איתו, זה עולם שלם ומלא שיקח לי כמה חודשים לחקור.

המסך הזה, מרהיב!! אין בן אדם שלא מתפלא אם זה טאבלט או נייד... איכות מטורפת. אין לי מילה אחת לרעתו.

Honda civic EJ6

פורסם

גם באייבורי האזורי שלי אין במלאי. הם רוצים שאזין דרך האתר ואני לא מעוניין לקנות בצורה כזו.

מה הכוונה מתעדכן לבד לגרסה 4.1?

אשמח אם תוכל להרחיב כי אני חסר מושג בתחום (אם זה לא היה ברור עד כה:oops:)

פורסם

כשתחבר את המחשב לטלפון ותתחבר לאתר / תוכנה של סמסונג,

הטלפון יעדכן את עצמו אוטומטית לגרסה המתאימה,

אם תאשר לו, כמובן.

לגבי KSP / אייבורי - בכל הקשור לפלאפונים, הם בסך הכול חנות ותו לא.

ב-KSP מחלקים את המלאי פעמיים בשבוע בין כל החנויות בארץ,

אתה יכול להזמין מראש בחנות מסוימת והמוצר יגיע לשם תוך חצי שבוע גג.

מעניין, גם לי פתאום מתחשק איזה NOTE... איך מחזיקה הסוללה, באמת?

זה הדבר היחיד שמדאיג אותי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשקניתי מKSP המוכר אמר לי שIVORY הורידו את המחיר כדי שתזמין ככה ולא פיסית, כי אין במלאי, הוא אמר שכאשר יגיע המלאי המחיר כנראה יעלה.

אחרי יום של שימוש במכשיר, הוא פשוט אמר שיש עידכון, אמרתי טוב, תעדכן. הוא חשב, ואמר שזה עידכון גדול שיצרוך ריסט. אז אמרתי טוב, ואז היה את האנדרואיד הירוק הזה ומשהו התבשל אצלו בבטן איזה 10 דקות.... אחרי זה המכשיר נדלק והופה גרסא חדשה הכל חדש וקצת שונה. בעיקר סמלים גדולים יותר וגלריה חדשה. הכל נראה FRESH יותר...

הסוללה שלו הפתיעה אותי לטובה בצורה לא נורמאלית... בשימוש אינטנסיבי ובלתי פוסק של הימים הראשונים, היא ירדה רק לקראת 9 בערב, וביום יום כשאני עושה קצת מהכל, אני מסיים את היום עם יותר מ50% סוללה!

זו סוללה של 2500MAH או משהו, ולכן גם טעינה מלאה זה כל הלילה, אבל היא חזקה בצורה שלא ראיתי במכשירי טאץ' לפני.

אפילו הסוני אריקסון X10 מיני פרו שהיה לי לפני כבר היה גומר סוללה פעמיים בקצב הזה..

בעלי אייפון מצחיקים אותי, כי כל המכשיר שלהם נכנס בול לתוך המסך של הנוט!

Honda civic EJ6

פורסם
כשתחבר את המחשב לטלפון ותתחבר לאתר / תוכנה של סמסונג,

הטלפון יעדכן את עצמו אוטומטית לגרסה המתאימה,

אם תאשר לו, כמובן.

מתעלק.

לאשתי יש את האקספריה NEO V. רציתי לשדרג אותו לICS 4 אבל אני לא מבין איך.

על הקופסה יש מדבקה שהוא תואם [אני חושב כי זה האיש של האנדרואיד בצורת גלידה].

בחיבור למחשב הוא לא מעלה משהו מיוחד.

בנוסף, האם יש צורך לגבות משהו קודם?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

דרך האתר של סוני (הנה הקישור):

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-neo-v/

תתקין את sony pc companion

אחרי ההתקנה, תריץ את התוכנה ותפעל על פי ההוראות -

אצלי בצד שמאל מופיע how to connect.

אני לא מבין למה אתה מסתבך עם זה. זאת ההתקנה/שדרוג הכי פשוטים בעולם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...