Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסאט Topline 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אני חוזרתי אתמול מחברת הטרייד אין, לאחר קבלת החלטה לרכב חדש ודי התמזל מזלי למצוא במגרש פאסאט שנת 2007 ברמת הגימור הגבוה ביותר TOPLINE שכוללת מנוע בנפח 2000 סמ"ק מוגדש שמפיק 200 כ"ס.

שאלתי היא מה הביקורות על הרכב בשנה הזו, לפי מה שהבנתי זו השנה לפני שייבוא לארץ את מנועי ה TSI וזהו מנוע T-FSI,

בכללי מידע על האוטו אשמח לשמוע, אני סוגר עסקה מחר.

אני בגדול נורא התלהבתי מהרכב הוא מאובזר ברמות מטורפות, יש בו הכל, מה שכן הוא קצת עבר - שנת 2007, 175,000 ק"מ...

האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מתפתה לעסקה? וצריכת דלק ממוצעת ? בכל זאת 2.0 מוגדש..

פורסם

הקילומטראז׳ גבוה מאוד. 35,000 ק״מ בשנה (בממוצע) זה כמעט פי שתיים ממה שעובר רכב ממוצע.

בדקת את העבר של הרכב? איפה היה? כמה נהגים?

פורסם

הרכב עבר שני ידיים פרטיות והיום הייתי בבדיקה, יצא לי ממוצע מנוע 3.5 למומחים פה שיוצאים מה זה אומר מבחינת צילינדרים במנוע... חוץ מזה הרכב סבבה

פורסם

באופן כללי, כל המגרשים, חברות הטרייד וכו', נמצאים במצוקה גדולה ועכשיו זה שוק של קונים. הכוח בידיים שלך ואם את לוקחת רכב, תדאגי שזה יהיה במחיר שמשתלם לך. קילומטרז' גבוה ואפילו חריג לרכב מנהלים. כמעט 40 K בשנה חייבים לבוא על חשבון בלאי טבעי של חלקים, גם אם המצב המכאני הכללי טוב. האוטו מפנק בלי ספק אבל קחי בחשבון צריכת דלק לא חסכונית וכאמור צפי לבעיות בלאי טבעיות.

• תוכן חדש...