Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ ברכישת) אאודי A8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי את דעתכם בעניין

בקרוב מאוד אני הולך לרכוש רכב מסוג Audi A8 2004

עד כה הייתי "נעול" על נפח 4.2 Quattro

אבל שהבחנתי בדגם ה 3.7 Quattro

הבנתי שההבדלים הם לא גדולים שניהם בעלי מנוע v8 ואילו ההספק לא משמעותי בשביל לשלם עוד כ 10 15K יותר

רציתי את דעתכם בעניין,האם מישהו התנסה ברכבים כאלו,מחלות ידועות ?

לגבי צריכת דלק וביטוחים אני לא חדש בעניין יש ברשותי audi a6 3.0 ואני יודע +- את הטווחים

תודה רבה חג שמח ושנה טובה לכולם...

פורסם

אל תשכח שהמנוע הגדול יותר גם בעל מומנט רב יותר.

ייתכן ודווקא מנוע ה3.7 היה פחות מוצלח מה4.2 ,מכיוון שה4.2 היה בשימוש עוד זמן רב כאשר את ה3.7 החליפו ב3.2 ליטר.

אך לי אין ניסיון איתם,חכה לדעת מומחים.

אתה כתבת שיש לך עבר עם A6 ,אז אתה בטח מודע לעלויות שכנראה יתייקרו מעט יותר,שיהיה בהצלחה ושנה טובה!!

פורסם
מוכרים אותן היום בגרושים. רכבים מדהימים שצורכים הרבה תשומת לב כשהם מתיישנים והבלאי עולה.

עם כמות הטכנולוגיה שבו לקנות רכב כזה יד שנייה לא באחריות זה דיי מפחיד-זו הסיבה למחיר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מישהו יודע במקרה עם יש אפשרות לנתק את ה 4X4 ברכבים האלה?

אין אפשרות כזו. הנעה כפולה קבועה מכאנית (דיפרנציאל טורסן עד כמה שאני יודע).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה רכב שמיוצר לאירופה ואמריקה ככה שהנעת 4X4 היא הכרחית ולא מנתקים אותה.

העברת הכוח היא לא בהכרח ל4 הגלגלים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

:shock: מדוע בדיוק העובדה כי הרכב מיוצר לאירופה וארה"ב משמע שההנעה הכפולה הכרחית?

חוץ מזה,

בדרך כלל מגיעים גרסאות שונות לאירופה ושונות לארה"ב. אבל אינני בקיא בעניין.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לגיא-היא הכרחית משום שעם הנעה אחורית האוטו לא ייסע בשלג.

פורסם

בשלג - יש שרשראות.

מעבר לכך,

זו בהחלט לא יכולה להיות סיבה להכרחיות הנעה כפולה.

בעצם מה שאתה אומר זה שלא ניתן לרכוש רכב הנעה אחורית בארה"ב או אירופה? :shock:

אם מה שאתה אומר היה המצב - כל הרכבים אשר נמכרים בארה"ב ובאירופה היו צריכים להיות בעלי הנעה שכזו... מעבר לזאת, ממש לא בכל ארה"ב / אירופה יורד שלג...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הרכב בהחלט מרשים ובעל מומנט בריא, אבל החזקתו תהיה יקרה מאוד. זכור לי עד היום שנסעתי בזו של הבעלים של "סנו", כשהייתי צעיר יותר. רכב מרשים מאוד. שיהיה בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בהחלט נמכרים בארה"ב ובאירופה רכבי הנעה אחורית הבעיה היא שלהם צריך להחליף צמיגים והם לא יכולים לסוע על ALL SEASON.

משהו שבעלי מכוניות יוקרה לא באמת אמורים לחשוב עליו ולכן יש הנעה 4X4.

פורסם

אתה רציני?:?

אז בעלי סדרה 7 בבעיה?

S class גם ?

כאחד שהיה (ועדיין) יום או יומיים בארצות הברית אני מודיע לך שאלה שטויות,לא כל המדינה מושלגת זה דבר ראשון וגם באזורים שכן מושלג אתה תראה יותר מרכב אחד או שניים בעלי הנעה אחורית/קדמית נוסעים בכיף.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

קדמית כן,אחורית עם ALL SEASON יהיו בבעיה.

פורסם
קדמית כן,אחורית עם ALL SEASON יהיו בבעיה.

אני חושב שאתה מצטער על כל מה שכתבת בפוסט הזה...

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...