Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 - אמינה או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי אצל לובינסקי וקיבלתי מהם הצעה לרכישת סיטרואן C4 2008 עם אחריות מלאה שלהם לשנה. הבדיקה שלהם נראתה טוב מאוד, ובהיסטוריית טיפולים אין כלום פרט לטיפולים שוטפים והחלפת מצבר והחלפת תושבת מנוע.

מצד אחד הייתה לי כזאת כמה חודשים בליסינג והיא לא עשתה לי בעיות, מצד שני כשהיא הייתה אצלי היא הייתה חדשה לגמרי.

האם האוטו הזה סובל מבעיות אמינות כאשר היא מזדקנת כמו שטוענים בחלק מהמקומות?

האם הגיר AL4 באמת נוטה לבעיות רבות?

מולה מתמודדות באותו התקציב יונדאי אקסנט וקיה ריו. שתיהן הרבה פחות נוחות ונעימות מצד אחד - אבל השמועות טוענות לאמינות מוחלטת.

תודה,

המבולבל

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

1.הגיר הוא נקודת תורפה בכל הצרפתיות שהגיעו עם הגיר הזה.(לאטו דווקא ב C4) אבל היו דיווחים שברנו מגאן החל מ-2008/9 היה שינוי לטובה בגיר והיו פחות תקלות).

2.הבדיקה שלהם לא אומרת לי/לך/לחברי הפורום האחרים כלום,היא אינה מייצגת דבר,עליך לקחת את הרכב לבדיקה במכון בדיקה אם תבחר לקנות אותו.

3.בדוק היטב האם האחריות היא מפגוש לפגוש על כל מכלולי הרכב או שרק על מנוע וגיר.

4.רכב יגלה אמינות באופן כללי (למעט עניין הגיר בו לא ניתן לנבא) אם טופל היטב בזמן ולא חסכו עליו בתחזוקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

3.בדוק היטב האם האחריות היא מפגוש לפגוש על כל מכלולי הרכב או שרק על מנוע וגיר.

לידע כללי, מה רע באחריות למנוע וגיר בלבד?

הרי מתקנים את כל הליקויים אשר מתגלים בבדיקה. המנוע והגיר הם עקב אכילס של הרכבים בכללי, לא?

פורסם

קניתי מהם לםני שנה מודל 09

עם אחריות לשנתיים

לבנתיים הרכב בסדר למעט בעיות קטנות ולא רציניות

אבל לשני היא רק 29000 ק"מ שזה גורם מאוד חשוב,

אם אני לא טועה משנת 2008 הם עברו למנוע של bmw

פורסם
לידע כללי, מה רע באחריות למנוע וגיר בלבד?

הרי מתקנים את כל הליקויים אשר מתגלים בבדיקה. המנוע והגיר הם עקב אכילס של הרכבים בכללי, לא?

רכב זה לא רק מנוע גיר ואלו רכבים עם אלקטרוניקה עדינה,שכל חלק שחלילה עלול להתקלקל בה עולה לא מעט כסף

זה לא נכון רק לרכב הזה,אלא לעוד רכבים אחרים ולאו דווקא צרפתיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האחריות מלאה פגוש אל פגוש, וכמובן שאני אקח אותו לבדיקה לפני הרכישה.

שי, איזה בעיות היו לך באוטו?

פורסם
קניתי מהם לםני שנה מודל 09

עם אחריות לשנתיים

לבנתיים הרכב בסדר למעט בעיות קטנות ולא רציניות

אבל לשני היא רק 29000 ק"מ שזה גורם מאוד חשוב,

אם אני לא טועה משנת 2008 הם עברו למנוע של bmw

מנוע הVTI המשותף עם BMW עם 120 כ"ס מוצע רק בדגם הנוכחי, הצורה הקודמת נמכרה עם המנוע הקודם של PSI בעל 110 כ"ס.

מהניסיון במשפחה שלנו (מודל 2008) - 80,000 ק"מ הוחלפו שסתומים בג (באחריות), ב140,000 הם הוחלפו שוב (כמעט 3,000 ש"ח)

ב130,000 ק"מ הוחלפו מרימי השסתומים.

מידי פעם נדלקת מנורת הcheck engine עם הודעת תקלה על המסך המרכזי - antipollution fault , הבעיה לא אותרה ומתרחשת אחת ל...

מבחינץ פנים הרכב - ציפוי הכסף של ידית ההילוכים, נוטה להתקלף וכמוהו גם מתגי חלונות החשמל.

יש לציין שהרכב טופל לפני הספר במוסכי היבואן מיומו הראשון.

בC4 , לטעמי לפחות, פעולת תיבת ההילוכים לא במיטבה, העבורת ההילוכים מורגשות מאוד (בהשווה לרנו מגאן II / פלואנס) ובכלל, ביצועי הרכב מרגישים די עצלים בנסיעה עירונית.

פורסם

יש לנו במשפחה c4 2010, היא נמצאת אצלנו כבר שנתיים ועוברת "חיים קשים", משמשת כרכב ראשון, ננהגת ע"י מ"ס נהגים וגומעת סביבות ה-50000 +- בשנה, נכון לעכשיו היא כבר ב-110000 קילומטר ומפגינה אמינות לאורך כל התקופה, פרט להחלפת צמיגים וטיפולים תקופתיים פעם ב-30000 קילומטר לא היה דברים חריגים.

אמנם עכשיו הגיר לאט לאט מתחיל לעשות סימני סוף חיים אך בהתחשב בשימוש של הרכב זה לגיטמי בגלל " החיים הקשים" שעובר.

אם הרכב שמור, מטופל ובנוסעה סבירה/ממוצעת לשנה שלו אתה יכול להיות רגוע.

דרך אגב רמת האחיזה של הרכב מפתיעה לעומת משפחתיות אחרות ובונוס חשוב הוא מאוד נוח בנסיעות ארוכות

הונדה סיויק 98 1.6 ידנית בעבר:-)

סיאט לאון 2.0TFSI 2007 בהווה:twisted:

פורסם
יש לנו במשפחה c4 2010, היא נמצאת אצלנו כבר שנתיים ועוברת "חיים קשים", משמשת כרכב ראשון, ננהגת ע"י מ"ס נהגים וגומעת סביבות ה-50000 +- בשנה, נכון לעכשיו היא כבר ב-110000 קילומטר ומפגינה אמינות לאורך כל התקופה, פרט להחלפת צמיגים וטיפולים תקופתיים פעם ב-30000 קילומטר לא היה דברים חריגים.

אמנם עכשיו הגיר לאט לאט מתחיל לעשות סימני סוף חיים אך בהתחשב בשימוש של הרכב זה לגיטמי בגלל " החיים הקשים" שעובר.

אם הרכב שמור, מטופל ובנוסעה סבירה/ממוצעת לשנה שלו אתה יכול להיות רגוע.

דרך אגב רמת האחיזה של הרכב מפתיעה לעומת משפחתיות אחרות ובונוס חשוב הוא מאוד נוח בנסיעות ארוכות

50000 ק"מ בשנה אלו חיים קשים?

סימני סוף חיים ב110000 ק"מ של הגיר זה סביר?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אוטו מאוד נחמד,ייתכן וידרש שיפוץ גיר-בדוק עלויות במוסך מורשה ונסה להוריד מהמחיר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
האחריות מלאה פגוש אל פגוש, וכמובן שאני אקח אותו לבדיקה לפני הרכישה.

שי, איזה בעיות היו לך באוטו?

אחריות מלאה,

הרכב סבבה לכל רכב יש את הבעיות שלו,

השירות במוסך הרצלייה בסדר גמור,

במרכזי יש הרגשה שרוצים לחפף בגלל האחריות אבל גם בסדר

פורסם
מנוע הVTI המשותף עם BMW עם 120 כ"ס מוצע רק בדגם הנוכחי, הצורה הקודמת נמכרה עם המנוע הקודם של PSI בעל 110 כ"ס.

מהניסיון במשפחה שלנו (מודל 2008) - 80,000 ק"מ הוחלפו שסתומים בג (באחריות), ב140,000 הם הוחלפו שוב (כמעט 3,000 ש"ח)

ב130,000 ק"מ הוחלפו מרימי השסתומים.

מידי פעם נדלקת מנורת הcheck engine עם הודעת תקלה על המסך המרכזי - antipollution fault , הבעיה לא אותרה ומתרחשת אחת ל...

מבחינץ פנים הרכב - ציפוי הכסף של ידית ההילוכים, נוטה להתקלף וכמוהו גם מתגי חלונות החשמל.

יש לציין שהרכב טופל לפני הספר במוסכי היבואן מיומו הראשון.

בC4 , לטעמי לפחות, פעולת תיבת ההילוכים לא במיטבה, העבורת ההילוכים מורגשות מאוד (בהשווה לרנו מגאן II / פלואנס) ובכלל, ביצועי הרכב מרגישים די עצלים בנסיעה עירונית.

האוטו ישמש בעיקר את אישתי ויחליף את הפנדה שלנו, ככה שזריזות זה לא מה שאני מחפש, אלא נוחות, בטיחות ואמינות.

apple - כמו שאמרתי, בשנה הראשונה אנחנו מקבלים אחריות מלאה על הרכב, וגם ככה הוא נמכר הרחק מתחת למחירון שלו.

אם מישהו מכיר תקלות נפוצות נוספות, אני אשמח לשמוע.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות הכיוון שלך הוא קיה ריו\אקסנט. מכוניות פשוטות להפליא ואמינות בטירוף.

אני מאוד אוהב סיטרואנים, אבל מדי פעם יכולה לצוץ תקלה חשמלית והמוסכים של היבואן לא אוהבים להתעסק עם זה (מניסיון) ולא אוהבים לנסות לחפש את הפיתרון ורק אוהבים לעשות טיפולים לברלינגו של הוט והחלפות שמן למכוניות ליסינג.

אם היה שירות נורמלי לרכבים האלה, הייתי קונה אותם בעצמי - סה"כ רכבים מפנקים, במחיר זנות.

פורסם

היה לנו סיטראן עם בעיות גיר ומנוע ב105000 ק"מ.

רוצה אמינות? לך על קיה או יפני.

רוצה אוטו נוח מאוד צרפתי? קח בחשבון במחיר שיפוץ גיר, אלקרוניקה ומנוע אפשריים.

חייב שיהיה טיפולים בחברה ובזמן.

פורסם

ברשותי C4 מנוע 2000 שנת 2008 עומדת היום על 105K ק"מ שנקנתה לפני כשנתיים מלובינסקי טרייד. הבדיקה שנעשתה על ידי היתה בסדר גמור ומה שלא היה בסדר תוקן ללא ויכוח.

לאחר כחודשיים הוחלפו שסתומים בגיר במסגרת אחריות (שוב ללא ויכוח). אין מה לעשות זאת המחלה של הגיר.

פרט לכך לא היה ברכב שום דבר שהוא לא בלאי סביר (תושבות, ברקסים)

לדעתי עלות מול תועלת זה הרכב הכי טוב היום בשוק היד שניה ולכן היום אני מחפש C4 נוספת לחברה שלי.

• תוכן חדש...