Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על היום שאחרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שטחנו את הנושא הזה אבל יש אספקט אחד שלא דיברו עליו.

בימים אלה אני מחפש WR 400/426 .נניח קניתי אחד חודש הבא עובר החוק המוטורי מגיעה ישועה ליהודים ועכשו אפשר ללכת למטרו ולקנות YZ חדש בערך במחיר שקניתי את ה WR המשומש שלי.בין כו מי שקונה WR לא מתכנן איתו נסיעות כביש ונכון שאי אפשר יהיה לבטח את הYZ בסתם נסיעות בשטח(שלא במסלול) הרי שבהבדל של המחירים אפשר לרכוש אחלה ביטוח .(תהיה מבוטח אפילו אם ירו אןתך מתותח).ובנוסף שום שוטר לא יוכל להחרים אותו מהטנדר. בקיצור אין שום סיבה שהמחירים של הWRרים ואולי גם הכתומים בנפחים הדומים ,לא יתרסקו.

האם אני רחוק מהמציאות????

עדיף לישון באוהל עם אופנוע ,מאשר בלי אופנוע באוהל:x

פורסם
אני יודע שטחנו את הנושא הזה אבל יש אספקט אחד שלא דיברו עליו.

בימים אלה אני מחפש WR 400/426 .נניח קניתי אחד חודש הבא עובר החוק המוטורי מגיעה ישועה ליהודים ועכשו אפשר ללכת למטרו ולקנות YZ חדש בערך במחיר שקניתי את ה WR המשומש שלי.בין כו מי שקונה WR לא מתכנן איתו נסיעות כביש ונכון שאי אפשר יהיה לבטח את הYZ בסתם נסיעות בשטח(שלא במסלול) הרי שבהבדל של המחירים אפשר לרכוש אחלה ביטוח .(תהיה מבוטח אפילו אם ירו אןתך מתותח).ובנוסף שום שוטר לא יוכל להחרים אותו מהטנדר. בקיצור אין שום סיבה שהמחירים של הWRרים ואולי גם הכתומים בנפחים הדומים ,לא יתרסקו.

האם אני רחוק מהמציאות????

אתה רחוק מהמציאות.

מי שקנה ומחזיק ב-WR, יוכל להמשיך ולרכב בשטח ללא חשש.

אין לו שום חשש משוטרים שייקפצו עליו וידרשו ממנו ביטוח חובה (דבר שעדיין לא יהיה לך כבעל YZ, גם אם חוק הספורט המוטורי יעבור) ואין לו שום חשש מנזק שאולי הוא יגרום, חס וחלילה, להולך רגל במהלך נסיעתו (שוב, בגלל שיש לו ביטוח חובה).

בניגוד לבעלי ה-YZ ומינהם, שיוכלו להחזיק את האופנוע אבל לרכב עליו ר-ק באיזורים שהוגדרו כשטחי מסלול למרוצים או אימונים (כי הביטוח שלהם יהיה תקף למסלול בלבד), הרי שבעל ה-WR, בזכות היות אופנועו חוקי לכביש, יוכל לרכב עליו בכל שטח ודרך, גם אם אינו מסלול מרוצים.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כנראה לא הבנת למה אני מתכוון.הדבר היחיד שעוצר אותי היום מלקנות מוטוקרוס (ועוד כמה שאני מכיר) זה לא שאין לו ביטוח או שמשטרה תתפוס אותי ברכיבה עליו אלא שמשטרה תתפוס אותו על הטנדר בדרך אל...

כאשר האיום הזה ירד אני לפחות לא רואה שום סיבה לקנות WR משומש כאשר באותו מחיר יהיה אפשר להשיג YZ חדש

עדיף לישון באוהל עם אופנוע ,מאשר בלי אופנוע באוהל:x

פורסם
כנראה לא הבנת למה אני מתכוון.הדבר היחיד שעוצר אותי היום מלקנות מוטוקרוס (ועוד כמה שאני מכיר) זה לא שאין לו ביטוח או שמשטרה תתפוס אותי ברכיבה עליו אלא שמשטרה תתפוס אותו על הטנדר בדרך אל...

כאשר האיום הזה ירד אני לפחות לא רואה שום סיבה לקנות WR משומש כאשר באותו מחיר יהיה אפשר להשיג YZ חדש

נראה שאתה הוא זה שלא הבין את ההודעה שלי.

הסיבה לרכישת WR משומש תהיה בעיקר בגלל שתחום השימוש של ה-WR הוא ב"שטח". וככזה, אפשר יהיה לרכב איתו ביום א' בדרום הארץ, ביום ג' בצפון הארץ, ביום ו' באיזור הרי ירושלים וביום שבת להתחרות איתו במסלול האנדורו שבכרמי יוסף שיוקם (אמן אמן כן יהי רצון) בכרמי יוסף.

ה-YZ, בהתאם לחוק למיסוד הספורט המוטורי, יוכל לשמש אותך ר-ק במסלול האנדורו המדובר בכרמי יוסף. לא תוכל לקחת אותו ביום א' לטיול רכיבה בשטח עם החברים שירדו לדרום לרכב באיזור מדברי, לא תוכל לעלות איתו לסלעים של רמת הגולן יחד עם החברים שקנו WR-ים ולא תוכל לצאת לאימון, סתם כך, בצהרי יום ו', באיזור הרי ירושלים.

ה-YZ ודומיו יוגדרו כאופנועי מרוץ ועל כן השימוש שלהם יותר אך ורק באיזורים מצומצמים גיאוגרפית שיוגדרו על ידי ההתאחדות לספורט מוטורי כ"מסלולי מרוץ". ה-WR, בזכות היותו אופנוע עם רישיון רכב המתיר לו לסוע גם באיזורים שאינם מוגדרים כמסלולים, ימשיך להיות אטרקטיבי עבור רובם המכריע של הרוכבים.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
נראה שאתה הוא זה שלא הבין את ההודעה שלי.

ה-YZ, בהתאם לחוק למיסוד הספורט המוטורי, יוכל לשמש אותך ר-ק במסלול האנדורו המדובר בכרמי יוסף. לא תוכל לקחת אותו ביום א' לטיול רכיבה בשטח עם החברים שירדו לדרום לרכב באיזור מדברי, לא תוכל לעלות איתו לסלעים של רמת הגולן יחד עם החברים שקנו WR-ים ולא תוכל לצאת לאימון, סתם כך, בצהרי יום ו', באיזור הרי ירושלים.

הוא יוכל, אבל אז הוא יירכב ללא ביטוח חובה בתוקף.

אגב, האם בחו"ל חוקי לרכב על אופנועי מוטוקרוס טהורים דוגמת ה- YZ או ה- CRF שלא על מסלולים המוגדרים חוקית כמיועדים למירוצים?

Little Max

פורסם

אגב, האם בחו"ל חוקי לרכב על אופנועי מוטוקרוס טהורים דוגמת ה- YZ או ה- CRF שלא על מסלולים המוגדרים חוקית כמיועדים למירוצים?

Little Max

ברור - אבל במצב כזה, הוא יכול לרכוש את ה-YZ כבר עכשיו, הוא לא צריך לחכות ל"יום שאחרי" (הוא עבריין באותה מידה).

לגבי ה-YZ / CRF בחו"ל - אין לי מושג.

ש-R929/MEXMEX יספרו מה קורה באירופה/ארה"ב (מקסיקו לא ממש רלוונטית - נכנסת למישהו לשטח הפרטי שלו? צפה לזוג כדורי רובה בגב...)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

שלום לכולם .

אין אפשרות לאופנוע שאינו מאושר לנסיעה על כביש {חוסר בפנס , ווינקרים , מראות }

לנסוע על כביש, אבל כמו כן ישנה אפשרות לנסוע בכל שטח שאינו מהווה הפרעה לסביבה או

מתנגש בהולכי רגל , רכבים.

ז"א: אתה יכול להעלות את הכלי לעגלה ובכול מקום מתאים {ועונה על הדרישות} לרכב מבלי חשש בעיות משטרה ..

נ"ב זהו המצב במדינה שאני נימצא לגבי אירופה אינני יודע,

יום טוב לכולם

36_2_1.gif

פורסם

ועוד שאלה ,האם כאשר אופנועי שטח ללא רישוי לעלות על כביש (לאו דווקא מוטוקרוס) יהיו חוקיים בארצנו,הביטוח שלהם יהי נמוך יותר מכאלה שיכולים (לעלות על כביש כמובן...)???

פורסם

רגע, לא אמרו שישארו רק ג'וקים ביום שאחרי?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

Little Max

אין כמעט דבר כזה לרכב סתם בשטח, בארה"ב חיביים לרכב במקומות שמיועדים לרכיבה.

חוץ מכמה אזורים שעדין פתוחים לרכיבה (לדוגמא: במדינת אילינוי שגודלה פי 5 + ממדינת ישראל, לא ניתן לרכב בשום מקום שלא מיעוד לרכיבה)

לגבי סוג אופנוע איפה, לא קיים. קיים הפרדה ברורה ברישוי האופנוע/רכב של חוקי לרכיבה ציבורית או לא חוקי, אין שלבי אמצע או הגדרות היכן ניתן לשימוש.

פורסם
ועוד שאלה ,האם כאשר אופנועי שטח ללא רישוי לעלות על כביש (לאו דווקא מוטוקרוס) יהיו חוקיים בארצנו,הביטוח שלהם יהי נמוך יותר מכאלה שיכולים (לעלות על כביש כמובן...)???

בעיקרון, כן.

אבל זה לא יהיה ביטוח "רגיל" - זה יהיה ביטוח מרוצים.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

• תוכן חדש...