Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי PS3 להתפקד: תקלת YLOD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות.

חבר טוב הדליק את ה PS3 שלו וקיבל את תקלת אור-צהוב-המסמן-מוות.

ממה שהבנתי התקלה בד"כ מתרחשת בגלל התחממות המכשיר מה שמוביל לנתק ב CPU או ב GPU על לוח האם ובמקרים נדירים יותר מעידה על תקלה בספק. אני צודק?

בהנחה שיש לי חבר עם ידע, ידיים ובלוואר - יש טיפים לתיקון? למה לשים לב? מישהו עם נסיון בתיקון התקלה?

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המכשיר הוא מהשמנים? אם כן - הייתי מוותר עליו וקונה חדש. התיקון לא מחזיק מעמד.

נתק בספק קל מאוד לזהות - כשפותחים את המכשיר (לחפש הוראות , יש בifixit נראה לי - 3 דקות עבודה) המחבר על הצד האחורי של המכשיר.

אם זה השמן מהדגמים הראשונים הוא כנראה התחמם למוות (הבחור ניקה ממנו אבק?) , קורה לחלקם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שמן, ישן ומעולם לא עבר ניקוי אבק.

טוב, מחר נדע מה עלה \ יעלה בגורל המכשיר.

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחיל לתלות מודעות אבל :)

במיוחד אם הוא כבר לא נדלק בכלל, ועוד יותר אם הוא נטה להיתקע קצת לאחרונה.

במקרה הטוב אם תפתח תנקה ותכוון עליו מאוורר תצליח לגבות את הSAVEים בעוד כמה דקות של עבודה רציפה אם הנזק הוא לא כבר קטטוני.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני בPS הישן והשמן הצלחתי לתקן YLOD עם בלוואר גם לי וגם לחבר.

העבודה לא קשה אם עוקבים בדיוק אחרי ההוראות.

לא יודע כמה זמן התיקון החזיק, אבל הצלחתי להוציא את הדיסק שהיה בפנים ולמכור אותו בכמה שקלים לאחר אזהרה שהמכשיר עבר תיקון והוא לא יחזיק יותר מידי זמן.

אם תרצה את המכשיר לעוד חודש חודשיים אולי שווה לתקן.

כרגי לצערי שוכב לי בבית SLIM עם בעיות קריאה לדיסקים מסויימים, וגם לו צריך להחליף כנראה בלוריי.

פורסם
אני בPS הישן והשמן הצלחתי לתקן YLOD עם בלוואר גם לי וגם לחבר.

העבודה לא קשה אם עוקבים בדיוק אחרי ההוראות.

לא יודע כמה זמן התיקון החזיק, אבל הצלחתי להוציא את הדיסק שהיה בפנים ולמכור אותו בכמה שקלים לאחר אזהרה שהמכשיר עבר תיקון והוא לא יחזיק יותר מידי זמן.

אם תרצה את המכשיר לעוד חודש חודשיים אולי שווה לתקן.

כרגי לצערי שוכב לי בבית SLIM עם בעיות קריאה לדיסקים מסויימים, וגם לו צריך להחליף כנראה בלוריי.

כמה ג'גה הסלים? אתה מוכר אותו לחלקי חילוף?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
המכשיר הוא מהשמנים? אם כן - הייתי מוותר עליו וקונה חדש. התיקון לא מחזיק מעמד.

נתק בספק קל מאוד לזהות - כשפותחים את המכשיר (לחפש הוראות , יש בifixit נראה לי - 3 דקות עבודה) המחבר על הצד האחורי של המכשיר.

אם זה השמן מהדגמים הראשונים הוא כנראה התחמם למוות (הבחור ניקה ממנו אבק?) , קורה לחלקם.

ליביו

היי גבר, יש לי את המכשיר הדק, יש המלצות על איך לנקות ממנו אבק?

פורסם
כמה ג'גה הסלים? אתה מוכר אותו לחלקי חילוף?

הוא 320G המכשיר תקין לחלוטין, אך מידי פעם מזייף בקריאה של דיסקים מסויימים בשאר הוא עובד מצויין.

וכן, מתכנן למכור, אם לפני התיקון או אחריו זה תלוי בקונה.

נכון לעכשיו עדיין לא חשבתי על מחיר.

פורסם

אם אתם לא מכירים, יש את זה:

dmS89Vr0sQM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פשוט הופך את כיוון סיבוב המאוורר, ומוציא את האוויר החוצה.

יש כאלה שאפילו מוסיפים שואב אבק לכל הסיפור.

חפשו ביוטיוב יש המון סרטונים.

פורסם

בדקתי על ה PS3 השמן של חבר שלי שממתין לתיקון, עובד כמו גדול.

איתמר.

פורסם
הוא 320G המכשיר תקין לחלוטין, אך מידי פעם מזייף בקריאה של דיסקים מסויימים בשאר הוא עובד מצויין.

וכן, מתכנן למכור, אם לפני התיקון או אחריו זה תלוי בקונה.

נכון לעכשיו עדיין לא חשבתי על מחיר.

אם המחיר שאתה רוצה הוא הגיוני (לפני תיקון - אין לי צורך במכשיר תקין) - שלח לי בפרטי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בצער רב וביגון קודר אני מודיע על מותו הסופי של עוד פלייסטיישן שמן, בן 40 ג'יגה במותו. תנצב"ה.

מחר אברר אם הבעלים חתם על כרטיס אדי לכל המעוניין.

• תוכן חדש...