Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רדיו חדש.

הרדיו הקודם שהיה באוטו לא היה נכבה אוטומטית עם הוצאת המפתח מהסוויץ'.

בפירוק של החיבורים הקיימים, המתקין אמר לי שברדיו הישן לא חיברו את הכיבוי האוטומטי.

הוא התקין את הרדיו החדש וחיבר את הכל כמו שצריך(כולל כיבוי אוטומטי) אבל הרדיו לא נדלק.

הוא אמר לי שכנראה באוטו אין אפשרות לעשות את זה (או שיש אבל בגלל התקנה כושלת בפעם שעברה, לא ניתן להשתמש בה, לא מגיע הכבל מהמצבר או משהו כזה....:? ).

יש דבר כזה? או שפשוט הוא לא התאמץ מספיק?

אגב, סוג הרכב הוא פולו 98.

פורסם

הוא לא התאמץ מספיק.

בכל רכב יש כבל פלוס שמעביר זרם עם הדלקת הסוויץ' וכבל שמעביר זרם ללא קשר לסוויץ'.

בדרך כלל המתקינים שואלים אם אתה רוצה לשמוע רדיו עם מנוע כבוי או שאתה רוצה כיבוי אוטומטי עם כיבוי הרכב.

וגם אם באמת לא קיים כבל פלוס לפני הסוויץ' ברכב (מה שלא נראה לי הגיוני), אז תמיד אפשר להעביר לבד. זה בכלל לא מסובך.

פורסם

שילמתי לו על התקנה. אם אפשר לעשות את זה (וזה חלק מהתקנה נכונה של רדיו בלי קשר למצב בו הרכב היה נמצא קודם) אני מצפה שהוא יכלול את זה בחשבון.

אני מתאר לעצמי שבכל זאת מדובר בבעל מקצוע.

לפני שאני חוזר אליו, בקשר לנושא הזה, יש מצב שבכל זאת אי אפשר לעשות את זה?

(אגב, הוספתי כסף בנוסף להתקנה עצמה על מחבר אירופאי שהוא הוסיף לי)

פורסם

תשאל את השאלה בפורום של אודיו...

יש שם אנשים ש"מדקלמים" את סקיצת החשמל של הרכבים...

שם גם ימליצו לך מה לעשות, רק ציין את סוג הרכב, והרדיו...

אני בטוח שהם ניתקלו בבעיה (המאוד נפוצה)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כמו שאמרו החברים בפורום, המתקין כנראה היתעצל, אבל אני חושב שאתה לא צריך בכלל את המתקין, כדי ליקבוע אם אתה רוצה שהרדיו ברכב יהיה קבוע (הכוונה דלוק גם בלי סוויץ), או להפך, זה מאוד פשוט איפה שהרדיו נימצא קיימים 2 פלוסים "צהוב" ו"אדום", כאשר מחברים את שניהם ביחד, אז הרדיו עובד קבוע גם בלי סוויץ, וכמובן שאתה מחבר אותם לפלוסים של הרכב שגם הם מחוברים ביחד,ואם אתה מעוניין שהרדיו יתכבה כאשר הרכב מכובה, אז פשוט אתה מחבר את שני הפלוסים בניפרד הכוונה אדום לאדום וצהוב לצהוב (אלו הצבעים הסטנדרטים) אני מאמין שבפולו 98 אלו הצבעים

בהצלחה!!!!

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

• תוכן חדש...