Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לרשיון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ביום חמישי נגמר לי המלוה בע״ה ועל המזל שלי איבדתי את התז עם הרשיון הזמני בפנים עכשיו השאלה שלי אם ביום חמישי אני ינהג ויקח איתי רק דרכון אם יעצור אותי שוטר מה יהיה ? ומה הסיכונים אם בכלל יש

פורסם

נהיגה ללא רישיון = 250 שח קנס. תעודה מזהה יכולה להציל אותך ( קרה לי פעם אחת ) אבל עקב היותך נהג חדש אחושלוקי, אל תיקח סיכונים.

פורסם

אצלי הגיע הפלסטיק אחרי 3 ימים(מסיום המלווה) וקרה לחברים שהגיע גם אחרי חודש.

הייתי הולך למשרד הרישוי ומבקש להדפיס רישיון זמני חדש, אין לי מושג אם זה אפשרי אבל תבדוק

Miata ND2

פורסם

1. ביום חמישי נגמר המלווה - אז מותר לנהוג רק מיום שישי (כלומר חצות בלילה בין חמישי לשישי)

2. אני מקווה שאתה בטוח לגבי התאריך בו נגמר.

3. נסיעה ללא תעודות = קנס של 100 ש"ח, ויש הנחיה של המשטרה לא לתת קנס בכלל.

4. אכן קח דרכון בתור תעודה מזהה. תשתדל לא לאבד אותו.

בהצלחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בקשר לרשיון נהיגה?

יש לי הרגשה שהכותרת תיערך בקרוב.

כמו שנאמר,

אני מכיר הנחיה שלא לתת דו"ח לנהג אשר נוהג ברכב ללא רשיון פיזי עליו.

תהיה בטוח מהו התאריך בו מסתיים המלווה - בחצות של אותו תאריך תוכל לנהוג.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תגש למשרד הרישוי הקרוב,

תנפיק רשיון נהיגה זמני,

הקבוע ישלח לך בהמשך לכתובת המעודכנת במשרד הרישוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בקשר לסיום המלוה אין מה לדאוג כתוב לי בטופס של הרשיון 13.9 ואני יוצא ביום חמישי ב00:00 שזה כבר ה14

ולגבי מה שאמרתם שזה רק דו"ח במקרה הכי גרוע זה בודאות ??

• תוכן חדש...