Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה ל)טלוויזיה 42"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטלוויזיה בחדר שינה הלכה לעולמה ונפלה החלטה לקנות טלוויזיה לסלון ואת זאת בסלון להעביר לחדר שינה

הכיוון הוא 42", עד 3000 ש"ח. מצאתי כמה של LG, טושיבה, פנסוניק פלזמה (5 שנות אחריות)

האם יש הבדל משמעותי בין פלזמה לLCD?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

גם אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות המחיר הזה ומנסה ללמוד ולהבין כמה שניתן, יש אגב פורומים ייעודיים לנושא כמו hometheater הישראלי ובהם מידע רב.

בעיקרון בפלזמה יש פחות "מריחות" צבע בעת תנועה מהירה (כגון שידורי ספורט) לעומת LCD וLED בגלל ששני האחרונים מבוססים על תאורה אחורית בעוד הפלזמה מתבססת על פיקסלים שמפיקים אור בעצמם.

בפלזמה גם השחור הוא יותר שחור מאשר לד וLCD שם השחורים יותר אפורים.

הייתי בחנות של א.ל.מ לא מזמן, הסתכלתי על סמסונג לד ופלזמה של פנסוניק שהיו אחת ליד השניה, לא הצלחתי להבחין בהבדל. בשתיהן ראו נהדר.

ממליץ לך לקרוא כאן בתור התחלה

פורסם
גם אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות המחיר הזה ומנסה ללמוד ולהבין כמה שניתן, יש אגב פורומים ייעודיים לנושא כמו hometheater הישראלי ובהם מידע רב.

בעיקרון בפלזמה יש פחות "מריחות" צבע בעת תנועה מהירה (כגון שידורי ספורט) לעומת LCD וLED בגלל ששני האחרונים מבוססים על תאורה אחורית בעוד הפלזמה מתבססת על פיקסלים שמפיקים אור בעצמם.

בפלזמה גם השחור הוא יותר שחור מאשר לד וLCD שם השחורים יותר אפורים.

הייתי בחנות של א.ל.מ לא מזמן, הסתכלתי על סמסונג לד ופלזמה של פנסוניק שהיו אחת ליד השניה, לא הצלחתי להבחין בהבדל. בשתיהן ראו נהדר.

ממליץ לך לקרוא כאן בתור התחלה

טלוויזית LED שעוברת כיול כמו שצריך תציג לך צבעים נהדרים ואין שום יתרון למסך פלזמה.

בנוסף צריך לשקול דברים נוספים בקניית טלויזיה

1. סוגי חיבורים

2. תמיכה בפורמטים שונים (למשל 3D, עידן+ וכו')

3. מרחק צפייה (אני אישית ממליץ על 14"+/- על כל מטר - כך שאם אתה יושב 3 מטר מהטלויזיה מומלץ גודל של 42" אפילו 47").

4. אחריות

מניסיון אוכל להמליץ לך על סדרת LE5500 של LG. (היא נמצאת בשוק יותר משנה וכנראה כבר יש מוצרים מומלצים יותר).

פורסם

אני ממלית על 42panasonic u30, טלוויזיה LCD נכנסת בדיוק בטווח מחירים שלך ותמורה מצויינת.

יש לי אותה כחצי שנה נהנה מכל רגע, בנוסף 5 שנים אחריות.

מסכי לד במחיר כזה קשה לי להאמין שתמצא משהו טוב.

פורסם

ה43E490 היא טלויזיה מצוינת, רק כמובן לא לקנות מהקישור שצרפת מפני ששם מדובר באחריות לא מקורית וביבוא לא רשמי (גם לא תהיה תמיכה בעברית בין היתר)

לי יש בבית את ה 51D490, מציגה תמונה מעולה גם ב SD וגם ב HD

כמובן גם יודעת להציג תלת מימד. לא נופלת ממסכי LCD-LED כפולים במחיר.

פורסם

עד כמה שידוע לי פלזמה צורכת הרבה יותר חשמל מ-LCD (שהתאורה שלה היא פלורסנטים או לדים).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה מרחק הצפיה? 42" עלול להיות קטן מדי כדי באמת להנות מהמסך בסלון.

לי יש בסלון פלזמה 50" (פנסוניק) ואני מרוצה ממנה מאוד, עולם אחר בשידורים רגילים (שזה 90% מה ש-90% מהאוכלוסיה רואה) לעומת LCD למיניהם (רגילות או LED).

עכשיו אני רוכש מסך 32" לחדר השינה (במקום הסמסונג שהתקלקל אחרי 3 שנים) והדבר הראשון שחשוב לי זה אחריות. יורוקום נותנת 5 שנים אחריות על מסכי פנסוניק וזה עבורי בעקבות מקרה הסמסונג בראש סדר העדיפויות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...