Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות כמה זמן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שהמוכר שלו קנה אותו ליפני שבועיים והוא לא עובר בעלות מישהו יודע למה ?

אולי צריך לחכות חודש עד שאפשר להעביר בעלות שוב ?

מישהו יודע ?

תודה רבה

יריב

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

עבר והכל טוב פשוט עכשיו הוא לא נותן...

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

לא משנה אם יש שעבוד או לא,אפשר להעביר בעלות (מניסיון).דבר נוסף זה שאין זמן להעברת בעלות אני העברתי בעלות 2 ביומיים ולא הייתה שום בעיה. מה אמרו לך בדואר?

פורסם

אמרו בדואר שעולה להם הפרטים הכל אבל המחשב לא נותן להמשיך

פורסם

אם לא ניתן להעביר דרך הדואר-

גש למשרד הרישוי עם רישיון הרכב ותקבל תשובות.

דרך אגב, להתקשר למוקד שלהם לא יעזור. את המוקד מפעיל קבלן שנותן מידע כללי בלבד.

פורסם
אם לא ניתן להעביר דרך הדואר-

גש למשרד הרישוי עם רישיון הרכב ותקבל תשובות.

דרך אגב, להתקשר למוקד שלהם לא יעזור. את המוקד מפעיל קבלן שנותן מידע כללי בלבד.

הבנתי אז לא משנה שהאוטו לא על שמי ?

וכן עוד חיפושית :)

פורסם

למטרת הratcar כן :)

קניתי מבחור נחמד ממודיעין רעות שם .

תמונות אני יעלה יותר מאוחר אני דרך האייפון...

פורסם

מחר אני יצלם כמה תמונות ואני יעלה

פורסם

אני פותח שירשור חדש של הפרוייקט RATCAR שלי

אני יקרא לו "פרוייקט RATCAR הראשון בישראל "

פורסם

לכל מי תהה הרכב עבר בעלות הייתה חסימה במשרד הרישוי בגלל שהרכב היה ללא טסט כמה שנים אז הפקידה אמרה לי שהמערכת שלהם דפוקה אז היא עושה תקלות בעיקר לרכבי אספנות וכל רכב אספנות יכול לעבור בעלות לרבות מקרים בודדים /מיוחדים

בהצלחה לכולם ותודה !!

• תוכן חדש...