Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(אני מתכוון לקנות) הונדה ג'אז חדשה (ואני משווה בין הדגמים השונים)טרנד/קומפורט/הייבריד

dhillel
שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

1. אני מתכוון לקנות הונדה ג'אז חדשה ואני משווה בין הדגמים השונים, טרנד/קומפורט/הייבריד

2. עד כה הייתי בשני אולמות תצוגה של הונדה אבל רק הדגם ההיברידי היה בתצוגה.

3. התאכזבתי לראות שבהשוואה לדגמים האחרים - נפח תא המטען בהונדה ג'אז הייבריד הוקטן בגלל הוספת גלגל רזרבי. זה גורם להיווצרות מדרגה גדולה המקלקלת את היתרון של ה- "Magic Seats" המתקפלים, שאמורים ליצור משטח ישר ושטוח למטען. נאמר לי שהגלגל הרזרבי חייב להימצא ברכב לפי דרישת משרד התחבורה (בעוד שיצרני רכב אחרים מסתדרים בלי גלגל רזרבי, לדוגמא סובארו).

4. בנוסף לכך, למרות שבפרוספקט רואים בבירור שלהונדה ג'אז הייבריד יש אפשרות לאורות ערפל, שליטה על מערכת הסטריאו מההגה, וספוילר אחורי, נאמר לי שאף אחת מהתוספות הללו לא נמצאת בדגם שנמכר בישראל.

5. האם מישהו יודע איפה אני יכול לשכור רכב הונדה ג'אז לכמה ימים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

1. רכב מצוין, אבל יש אופציות לא פחות טובות עם מחיר זול יותר (מדבר על דגמי הבנזין).

2. אין שוני חיצוני כ"כ גדול בין הדגמים- הפנסים האחוריים בדגמי בנזין רגילים, לעומת שקופים בהיברידית. בנוסף, בדגם ההייבריד יש פסי ניקל בגריל הקדמי ובדלת תא המטען.

3. נפח תא המטען בהייבריד קטן יותר בגלל הסוללה החשמלית. גם בדגמי הבנזין יש גלגל חליפי, אבל שם הרצפה הופכת לשטוחה לחלוטין.

4. תמיד בפרוספקט אתה תראה את הדגם המאובזר והיוקרתי ביותר, כי הוא "מצטלם" הכי טוב. זה לא אומר בהכרח שכל האבזור מסופק ברכב שמיובא לארץ.

5. נסה בחברת הרץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. הונדה מתמחרת את הג'אז ככה שלא יהיה כדאי לקנות אף אחת פרט להיברידית ולכן היא היחידה שבתצוגה.

2. הג'אז מתומחרת גבוה בלי קשר ויש טובות ומאובזרות וזולות ממנה, בייחוד מדגם הבנזין הלא רלוונטי בעליל.

3. הונדה תוכל להשכיר בחברת הרץ, אבל תתחיל בלבקש נסיעת מבחן מהסוכנות.

4. היבואן חוסך בחלק מהתוספות - את רובן ניתן להזמין אחר כך מחו"ל ולהתקין לבד אם זה קריטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביררתי בחברת הרץ אבל הם מוכנים להשכיר רכב הונדה ג'אז רק לחצי שעה.

אני מעוניין לנסות את הרכב מספר ימים.

תודה על כל התשובות ואני אשמח אם עוד אנשים יתרמו עוד מידע על השאלות ששאלתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. במחירים הנוכחים של הונדה, הג'אז הייבריד היא המשתלמת ביותר לדעתי.

2. ראית בעיקר את הדגם ההיברידי של הג'אז בתצוגה כי זה הדגם העיקרי שהונדה מוכרת כיום. כאמור, הוא זול יותר מדגם הבנזין האוטומטי אז רוב האנשים מעדיפים אותו.

3. תא המטען הקטן של הג'אז הייבריד אכן מבאס.

4. מה שכתב נקמיצ'י.

5. הרץ היא חברת בת של קבוצת מאיר, שהיא גם היבואנית של הונדה. אם להם אין ג'אז להשכרה אז כנראה שאין לאף חברה אחרת כי המכונית יקרה יחסית לקטגוריה שלה ולרוב לא משמשת כרכב השכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...