Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פרוייקט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני קורא את הפורום כבר די הרבה זמן.

אני מאוד מתלהב מכל הנושא של שיפוץ רכבים וכל הזמן היה לי חשק לעשות זאת גם בעצמי.

אני מחפש רכב כפרוייקט ראשון.

המטרה היא לעשות כמה שיותר בעצמי, יש לי ידיים טובות אבל אין לי בכלל ניסיון בתחום הזה.

אני מחפש רכב שהוא יותר פשוט מכאנית ובלי בעיות מטורפות כמו חורים ענקיים בפח(אני מעדיף להמנע מהרבה ריתוחים).

חשבתי על משהוא בכיוון של חיפושית או אופנוע ישן.

מאוד אשמח להמלצות על דגמי רכבים ואולי דברים יותר ספציפיים.

מן הסתם כפרוייקט ראשון אני מחפש משהוא לא יקר מאוד (סדר גודל של 10-15K על החלקים).

תודה רבה על העזרה,

תומר

פורסם

הייתי הולך על אופל קדט מודל 80-84 רכב פשוט מכני,רכב יפה ונוסטלגי, ניתן להשיג חלקיים מכניים, שהרכב מטופל הוא יהיה אמין מאוד גם בגיר האוטומט, המכוניות האלה איכותיות ורובם ללא ריקבונות וחורים! מתאים לשימוש יום יומי וניתן למצוא רכב שמור שזקוק להשקעה קטנה באלפים בודדים רק צריך למצוא!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תגדיר לעצמך תקציב שאתה מעוניין להשקיע,קניית הרכב וכמובן הוצאה עם תהיה כנס ליד 2 ובהצלחה ,אופל,ואו וולוו,חיפושית,פורד אסקורט .אני משוחד עם לארקים יש פה ושם עוד רכבים כאלו רק אתגר בלמצוא להם חלקי חילוף.רנו 4 יכול להיות גם רכב ראשון ופרוייקט מצוייין,כייף לנהוג בהם רנו 12 גם,בהצלחה וסע בדרכים בטוחות.

עופר בן צבי

פורסם

לדעתי לך על חיפושית או פורד אנגליה \פרפקט חלקים בשפע

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
מפורסמת וולבו 144 שנת 70 תחפש אותה 3500 ש"ח.:arrow:8)

עם מחירי הדלק של היום זה לא קל להחזיק וולוו!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי.

לאחר הרבה מחשבה וקריאה של הפוסטים שהבאתם פה

נראה לי שלא הבנתם את הכיוון שלי.

אני לא מחפש רכב אספנות כדי לנסוע בו כרכב יום יומי.

אני נחפש רכב בשביל התהליך של השיפוץ וההנאה שבזה.

בניגוד לכל הפוסטים שראיתי בפורום אין לי התלבטות של ישן/חדש מעט/הרבה עבודה.

אני רוצה רכב ישן כדי לעבוד עליו.

גם הגעתי למסקנה שמפאת מקום כדי שאני אוכל לעבוד על הרכב בבית(ולא במקום אחר)

אני אלך על רכב דו גלגלי (אופנוע/טוסטוס).

יש למישהו המלצה על אופנוע מסויים?

תומר

פורסם

שיפוץ אופנוע יכול להיות הרבה יותר זול ופשוט ממכונית אבל כמה דברים שכדאי לשים לב:

1. רישוי - לעולם תקנה רק אופנוע עם העברת בעלות מסודרת,אל תתפשר בעניין הזה,אתה עלול לסיים שיפוץ יקר ללא יכולת לעלות אותו לכביש.

2. לא כדאי לקנות גרוטאה מוחלטת רק משום שהיא זולה, לפעמיים עם קצת סבלנות ומעט יותר כסף תמצא משהו במצב טוב יותר.

3. תבדוק טוב שאין בעיות חריגות כמו סדק בבלוק מנוע, בעיות בשלדה או חסרון של חלקים מהותיים שייקשו על השחזור.

4. סבלנות,סבלנות,סבלנות - נכון תמיד אבל בשיפוץ זה ההבדל לפעמים בלשלם כפול,ההתלהבות הראשונית יכולה לגרור אותך להוצאות גדולות על חלקים שמאוחר יותר יתבררו כלא מתאימים או לא נחוצים.

5. כפרויקט ראשון הייתי מחפש אופנוע שזמינות החלקים שלו גבוהה וזולה באופן יחסי ולכן כנראה שהכיוון שלך צריך להיות יפני של שנות

ה-70 / 80 .

בכל מצב שיהיה בהצלחה,אתה מוזמן להתייעץ פה בפורום וכמובן לשתף תמונות ותהליכי שיפוץ.

פורסם

אני רואה שכל אחד "ממליץ" על רכב שהוא אוהב, או ההעדפה האישית שלו.

אז אני אחסוך לך- רכב אספנות, למטרות שיפוץ או "פאן", אמור לבוא ממך, מהלב. אם זה לא משהו שאתה באמת רוצה, זה לא יעבוד.

אז נשאלת השאלה- מה הכיוון שלך? אמריקאי? גרמני? רבים? אופנועים?

מה החלום שלך?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לא צריך להגדיל פונט,אנחנו רואים טוב בינתיים :-)

לך עם הלב אם אתה רוצה לשפץ לכיף.לקנות רכב במצב יותר מידי גרוטאה אין טעם כי לא תצליח לשחזר אותו בצורה טובה.

קנה רכב במצב נניח של 6/10 תשפץ ותמכור.

אחרי זה תקנה רכב במצב של 4/10 תשפץ ותמכור-כמובן שתחזיק בו ותהנה ממנו.

לאחרי כמה פרויקטים תשתפשף ותוכל לשחזר רכב בצורה טובה וגם תהנה מהתוצאה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אין לך העדפה לאופנוע מסויים, ונפח קטן לא מפריע לך, חפש קטנועי 50 סמ"ק משנות ה 80 (דוגמת פיאג'יו סי ודומיו).

הכלים האלו הם שורדים מעולים, חלקים יש בשפע (בקיבוצים יש מלא כאלה), הם פשוטים מאוד, ורובם אוטוטו יהיו בני שלושים.

כמו שאמרו לפניי, אל (פשוט אל) תקנה כלי בלי רשיונות (אלא אם כן הוא לתרומת חלקים).

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

יש לי בשבילך רכב מתאים, חלפים זמינים, בסיס מעולה לשיפוץ קל יחסית, עבודה אישית עם תשומת לב יביאו לך תוצאה מקסימה.

נרכש לשיפץ עצמי אבל עקב ריבוי פרוייקטים מעדיף להעביר למשהו שיעבוד ויהנה מהפירות.

וולוו 142 (2 דלתות כמובן) מודל 69 עוד עם גריל יחידה אחת ניקל לרוחב הרכב ולא פלסטיק, רכב שיובא ביבוא אישי מצרפת זקוק ליד אוהבת עומד כבר מספר שנים ממתין גואל.

כולל מכסה מנוע חלופי שנקנה.

פרטים בפרטי , נתי

Volvo 142 model 1969.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...