Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעון בעל ה3 חוטים יש לו רימוט, ככה שאפשר להדליק אותו עם סוויטץ או עם הרדיודיסק וכו'.

השעון עם ה2 חוטים יצטרך לעבור דרך ממסר אם הוא מודד מתח מהמצבר או המגבר.

פורסם

אם מישהו מזמין אחד באיי ביי או משהו שיגיד לי ואני אביא לו כסף תעדכנו אותי :)

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

עוד רעיון מעניין עבורכם -

אם יש לכם IPHONE תורידו את אפליקציית REV ( או כל אפליקציה אחרת כמו פאלמר דאש-אקס-אל שמתחברת לOBDII)

אם יש לכם סמארטפון אנדרואידי תורידו את TORQUE או את הגרסא הקלה שלה.

תקנו אחד כזה מדיל אקסטרים -

המקורי של REV עולה 170 דולר לפני משלוח ומיסים!

היות והOBD בטלפונים חכמים לא עובד בBT אלא רק WI-FI - אתם תזדקקו לאחד שלמעלה אבל 70 דולר (אפשר למצוא גם ב70) זה כבר הרבה פחות מאיזה 250 דולר (כולל משלוח ומיסים) ובתמורה למה שאתם יכולים לקבל לעומת שעון מתח מסכן - זה כבר הופך את העניין להרבה יותר - מעניין!

קריאות קודי תקלה של מנוע.

הגדרה של כמעט כל שעון אפשרי שאתם רק רוצים ואולי אפילו עוד יכולות.

רק לוודא כמובן שלרכב יש חיבור OBDII

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד רעיון מעניין עבורכם -

אם יש לכם IPHONE תורידו את אפליקציית REV ( או כל אפליקציה אחרת כמו פאלמר דאש-אקס-אל שמתחברת לOBDII)

אם יש לכם סמארטפון אנדרואידי תורידו את TORQUE או את הגרסא הקלה שלה.

תקנו אחד כזה מדיל אקסטרים -

המקורי של REV עולה 170 דולר לפני משלוח ומיסים!

היות והOBD בטלפונים חכמים לא עובד בBT אלא רק WI-FI - אתם תזדקקו לאחד שלמעלה אבל 70 דולר (אפשר למצוא גם ב70) זה כבר הרבה פחות מאיזה 250 דולר (כולל משלוח ומיסים) ובתמורה למה שאתם יכולים לקבל לעומת שעון מתח מסכן - זה כבר הופך את העניין להרבה יותר - מעניין!

קריאות קודי תקלה של מנוע.

הגדרה של כמעט כל שעון אפשרי שאתם רק רוצים ואולי אפילו עוד יכולות.

רק לוודא כמובן שלרכב יש חיבור OBDII

איזה חיבור יש במאזדה 3 שנת 2008 ?

פורסם

באמת לא יודע אבל אני מאמין שזה יהיה OBDII - כמעט כל היפניות וכל האירופאיות משתמשות בתקן הזה אולי VAG לא אבל אני לא בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...