Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מכוניות רחוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב תאונות, אם אף אחד עוד לא הזכיר עדיין, אני מניח שפספסתם את ה"הופעה" של נהג הב.מ.וו הכחולה שנסע קדימה-אחורה-קדימה כדי לפרפר את הצמיגים לדפוק ברקס וחוזר חלילה כמה פעמים, עד שהוא גמר או משהו, ואז השתלב לכיוון היציאה ושוב התחיל לפרפר קדימה-אחורה-קדימה-אחו.. בום! נכנס באוטו מאחוריו.

הייתי בטוח שיהיה בלגן אבל או שהנהג באוטו השני חבר שלו, או שהוא פשוט פחד להתעסק איתו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם מישהו יודע בסוף מה היה בסוף עם הקולט שהוזכרה לפני כמה הודעות?

איזה גודל של ביצים או שכל קטן (אני הולך על האופציה השניה) צריך בשביל לנסוע כמו פסיכי ליד נידת משטרה.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הוא לא ידע שזו ניידת. הוא חשב שזו בסך הכל אוקטביה עם לדים על הגג :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ה-R8 השחורה בתמונה, כמה עמודים לפני, פשוט יפיפייה. לפי הג'אנטים, אני מניח שמדובר ב-5.2 - וואו :).

כנראה שנהייתי מאותם מעריצים שלא רואים שום דבר חוץ מהאובייקט, שאותו הם מעריצים...

איזו נוכחות, איזה יופי, איזה שידור של כוח ואלגנטיות ביחד. כן, אני כבר ממזמן נשבתי בקסמיה.

תודה על שיתוף התמונות.

פורסם

באתי עם חבר נוסף בשתי האי30 קבריו והיה פשוט מדהים! הגיעו המון רכבים, כמה מהחזקים בארץ גם כמו הפזו 205 שהשתתפה בדראג לפני כמה ימים, הפונטיאק פיירברד המטורפת עם מעל 1000 כח סוס שהשאיר אותי עם צלצולים באוזניים עם הבקפייר שלו, ג׳יטי לבנה 2 דלתות מהחזקות בארץ ועוד ועוד...היה תענוג ליראות את כולן במקום אחד. מבחינתי אבל לינסוע עם קולר חזית כמו של ההונדה הזאת בימים כאלה זה באמת צריך ביצים גדולות! ImageUploadedByTapatalk1347169908.877742.jpg

ImageUploadedByTapatalk1347169667.696298.jpg

ImageUploadedByTapatalk1347169720.077624.jpg

פורסם

היה מפגש מדהים, לא זוכר מפגש בסדר גודל כזה שהיה אי פעם בארץ... חבל שהגיעו ימי האינטרנט שמביאים איתם את כל אלה שמוציאיאם את החשק ליהות שם.

נניחש שאני מתעלם מכל מה שהלך ביציאה משם כי זה בערך 90 אחוז ממי שהיה שם עשה את זה וזה קורה גם במפגשים בחו"ל... אבל היו שם אנשים שחוץ מעברייני תנועה אין משהו אחר להגיד עליהם, מי שעושה עבירות תנועה כמו שאנשים עשו שם עושה את זה בנהיהגה היום יומית ולא רק שם... אני מדבר על אנשים כמו האידיוט עם הסולטיס הבחורה עם האקליפס האדומה עוד איזה בחוק עם SLK ובטח שחכתי עוד כמה, שמבחינתם קו לבן או שלט של אישור פרסה לא קיים, ולמה לחקות כמו כולם בסבלנות שאפשר לסוע בנתיב הנגדי או לחתוך מנתיב אחר וברגע האחרון להידחף שמאלה. מקווה שהיו שם שוטרים שתיעדו את חלק מהאידיוטים ויעשו עם זה משהו.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

היה צריך כולה מקום גדול יותר... זה הכל.

היה אחלה מכוניות אחלה בירה. חבל שמועדון הולוסטר היה בסמטאות בחוץ. :-D

וחבל לי שגם מכוניות נפלאות אחרות נותרו בחוץ אפשר היה לעשות הרשמה מוקדמת מראש לכל מועדון ושכל סוכנות תתדאג למאגר הרכבים שלה כלומר הסוכנות של אברת' למשל יודעת למי יש מה, אז הם יכולים ליצור איתם קשר ולהזמין אותם אישית, אני בטוח שההיענות תהיה מאוד גבוהה ואנשים ירצו מעמם כבר למרק את הרכב ולהקדים להביא אותו.

אני בכל אופן מאוד נהנתי, היה כיף מקווה שיהיו עוד כאלה...

למרות שצחקו על הפיקנטו שלי כשיצאתי משם. :p

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
כמו שאמרתי, לא היה ניתן לדעת שיגיעו כל כך הרבה אנשים. אני משוכנע שבפעם הבאה זה יהיה במקום יותר גדול ומסודר.

1. שבוע לפני האירוע שראיתי שיש יותר מ650 איש שאישרו הגעה , הודעתי לכם בשני צורות בפייסבוק שהמקום קטן מדי ויהיה בלאגן ,לי אישית היה לי חלון זמן קצר בגלל שהיתי צריך לנסוע לנתניה לשבת , של חצי שעה להיות שם אבל בגלל הפקק והעומס ויתרתי

אגב הודעתי וגם עשו לי לייק שיהיה בלאגן אבל לא קיבלתי התיחסות בכלל , תיארתי לעצמי 650 איש שבוע לפני והם יביאו אחים וכו' יהיה שם אלפים, ומספיק שיגיעו לתצוגה 400 מכוניות ועוד כ400 שבאו רק לבקר יהיה קטן מדי . חבל היה אפשר פשוט להעביר את זה לאיקאה או ליקום ליד מגרש ההחלקה הרחק מההמון. אבל חוץ מזה אני מבין שהיה מפגש מדהים שבה התכנסו כל חברי המועדנים מכל הארץ .

2. אגב לאלה שזה חדש יש מפגשים שונים של המועדנים הללו , ואפשר לראות בסיבוב אחד של לא יותר משעתיים כמה וכמה מועדנים ביום ששי . למשל מועדון ה5 והמושפרים בקניון אילון אח"כ נסיעה למועדון אלפא בהרצליה ומועדון ה5 בגעש , אם שמים לב להודעות ניתן לפגוש את מועדון החיפושיות או psr או פורד או סובארו גם בטווחים הגיאוגרפים האלה מדי פעם בימי שישי וכך לעשות סיור טיול

עם 4 -5 מועדנים ביום ששי אחד.

3. רוני ראיתי את הכתבה שלך החודש במגזין בהחלט היית עסוק החודש ויצא מצויין .

פורסם

אני לא הרגשתי צפיפות את האמת, היה מקום להסתובב בין המכוניות היה מקום לחנות ( כחול לבן לא תופס בשישי לפי השלט וחניתי 200 מטר מהמקום) וראיתי עוד לניות פנויות.

נרשמתי מהר וקיבלתי גם בירה מהר והגעתי אחרי חמש, בתור אירוע ראשון של חברת ״אוטו״ כל הכבוד להם על הביצוע

אכן היו מכווני תנועה בהתחלה וגם ניידת הסתובבה ברחוב.

אני לא מבין איך אפשר לרשום דברים כמו חרא בירה וכד׳ כשזה ניתן בחינם ובערימות...

Miata ND2

פורסם

כמובן למרות כל העניין עם הפקק והצפיפות - כל הכבוד למגזין אוטו על הרמת הכפפה . ועל ארגון המסיבה

פורסם

לא נכחתי במסיבה אבל מקריאת התגובות יש לי הצעה למסיבה הבאה:

הייתי במפגש רכב בלוס אנג'לס שהיה בחסות המשטרה, זה התחיל בנקודת מפגש (ב-Calabasas בסוכנות פרארי ולמבורגיני) ומשם הרכבים יצאו לכביש (מי שהשתתף שילם סכום לא מבוטל אשר שימש כתרומה למשטרה).

היו שם רכבים נדירים כמו בוגטי ווירון, פרארי אנזו, פגאני מיורה וכו', הנהגים היו אנשים מבוגרים ומתורבתים.

הנקודה היא:

בסיום המפגש וביציאה לנסיעה (המשטרה סגרה את הכביש מהיר בשביל אלה ששילמו) הם יצאו ממקום המפגש אחד אחד בהפרשים של כמה שניות, כאשר יש בן אדם שהוא ה"מנחה" והוא מזניק את הרכבים בקריאות במגה-פון ותנועות ידיים GO-GO-GO!" אנחנו עמדנו בצד על המדרכה בצורה מסודרת ביחד עם כולם והתרגשנו מכל "ליטוף" דוושה כמו ילדים קטנים. (גם השוטרים התלהבו כמו ילדים)

אולי במפגש הבא שיאורגן תקצו שעת יציאה לרכבים שבה הם ייצאו בצורה מאורגנת אחד אחד למן סיבוב ראווה, כמובן במקום מסודר שמאפשר זאת.

נ.ב.: הגעתי למפגש עם מיצובישי אקליפס מחורב*ת והסדרנים שאלו אותי האם אני לחנייה של הנהגים(רכבי העל) או לחנייה של הצופים, אני חושב שהאקליפס איבדה פעימה לרגע, מהר נכנסתי לחנייה של הצופים לפני שתתגלה הפאדיחה.

פורסם

ראובן תודה על הפרגון שוב ! :wink:

ranll,

זה מאוד נחמד ומעניין מה שסיפרת, אבל זה תקף למנטליות של לוס אנג'לס ולא לברבריות בהרבה מקרים ובהרבה מקרים לחוסר אפשרות שקיימים בארץ בנושא הנ"ל.

הצעה שלך תהיה תקפה כמעט בכל מדינה שמכבדת את עצמה, אבל לא כאן בישראל, בטח שלא לסגור כביש (מסיבות ישירות) ולתת לאנשים ללחוץ, אין כאן את ההבנה הזו שיש שם, המנטליות שם שונה לגמרי, המודעות למוטוריקה בכלל שם היא ברורה מאליה (כאמור שיפורי רכב, בניית רכבים וכ'..) ובאופן ישיר גם ההבנה של הדבר שונה. במילה אחת זה בלתי אפשרי כאן בדרך זו, כאן זה תמיד יהיה מפגש\אירוע ולאחריו "שואו יוצאים מן המקום" תרתי משמע.

פורסם

יש רק כמה בעיות עם ההצעה הנ"ל:

אנחנו לא באמריקה.

הרבה מהחבר'ה שמגיעים למפגש (אלו שחשוב היה להם להראות בסוף המפגש למי יש יותר גדול) הם לא מתורבתים ולא מבוגרים...

חוק הספורט המוטורי אמנם אושר אבל היום בו המשטרה תאפשר לעשות 'לחיצות' ביציאה ממפגש בכביש ציבורי עוד רחוק מאוד.

למרות זאת, היה מפגש מהנה מאוד וההתפרעויות הללו לא ממש הפריעו (מלבד הסיכון של הצופים מהצד...).

להבא זה כנראה יהיה מאורגן יותר.

בשורה התחתונה -

דברים מתחילים לזוז פה במדינה... מירוץ דראג / דריפט חוקי ראשון.

אירוע בחסות 'אוטו' (אחרי שסירבו את האירוע של אוטוספורט השנה).

סה"כ אנחנו בכיוון הנכון -

היה מאוד כיף ואני מקווה מאוד שעוד יהיו הרבה ארועים כאלו!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...