Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מכוניות רחוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה (היה) בגבעתיים, רח' כורזין, בפינה של אלוף שדה.

ממה ששמעתי (לצערי לא הגעתי) - היה אחלה אירוע, ורק חבל שכמה חבר'ה (קשורים לאירוע או לא - אינני יודע) ניצלו את הנ"ל למירוצי רחוב מיותרים (עדות שמיעה מקרוב משפחה שגר הסביבה).

alfa 156 2.5.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מדהים , אין לי מילים, כמות האנשים הייתה מטריפה , מצעירים עד בעלי משפחות עם ילדים ואלה שעשו ס"ד לא עניינו יותר מדי

צירפתי(ניסיתי לפחות, לא מצליח לצרף אפילו תמונה אחת) כמה תמונות לא מקצועיות (עם מצלמה מצויינת , פשוט אני לא יודע לצלם)

מי שרוצה עוד שיפנה אליי בפרטי

249768_2330432637095_1426508636_n.jpg

396373_2330447277461_220103408_n.jpg

579913_2330436317187_1372902312_n.jpg

Miata ND2

פורסם

מפגש מדהים בכל כנה מידה ! אין מילים לתאר איזו חוויה מעניינת, מטורפת, מיוחדת ומספקת הייתה אתמול במפגש ! :-D

בהזדמנות זו אני רוצה להודות למגזין אוטו על ההשקעה של הרמת אירוע שכזה ! וכמובן על המקומות לייצוג שלנו - סובארוהוליק 8) ! הלוואי שנזכה לחוות ולראות עוד אירועים מסוג זה !

הינה כמה תמונות של האירוע ממני, אך הפעם לא כ"כ הרבה כי הייתי עסוק הפעם בלהנות :wink: ...

אז נתחיל עם המשופרות...

dsc0411a.jpg

dsc0409zy.jpg

dsc0410bm.jpg

dsc0415s.jpg

נמשיך עם הקטנות...

dsc0413m.jpg

dsc0473k.jpg

ושאר התמונות..

dsc0421k.jpg

dsc0416ya.jpg

dsc0426zn.jpg

dsc0417hg.jpg

dsc0424p.jpg

dsc0434ug.jpg

dsc0435g.jpg

dsc0436r.jpg

dsc0437dnq.jpg

dsc0439u.jpg

dsc0419dd.jpg

dsc0418fu.jpg

dsc0425eg.jpg

dsc0440s.jpg

dsc0441p.jpg

dsc0443l.jpg

dsc0428ws.jpg

dsc0429q.jpg

dsc0447wb.jpg

dsc0430f.jpg

dsc0431r.jpg

dsc0432ym.jpg

dsc0467fo.jpg

dsc0448e.jpg

dsc0475b.jpg

dsc0477au.jpg

פורסם

dsc0470p.jpg

מי מזהה ? :-P

dsc0478f.jpg

dsc0476g.jpg

לקראת הסוף פשוט אי אפשר היה לצאת מהמתחם, מה שהלך שם :roll: , מי שהיה יודע על מה אני מדבר ומי שלא היה מתאר לעצמו שגם אחרי האירוע היה עוד את מופע הסגירה של הרכבים היוצאים מן האירוע.......

אז אני וארז חיכינו עד הסוף, ולבסוף מבין האחרונים ברחנו בלי שיבחינו בנו מ"היציאה האחורית" ע"מ לא להיתקע ביציאה.

dsc0444gf.jpg

ועכשיו ה"שואו" שלאחר האירוע, כנראה הרכבים לא יכלו עוד לעמוד בשקט, או שבעליהן :-o .. (בכל מקרה, מה שלא יהיה, איך שרק יארגנו אירועים מן הסוג הזה - זה תמיד יהיה, אפשר גם להבין את הצד הזה כאשר במידנה לפחות עד כה הכל אסור ומה שמותר מותנה במגבלות, אז "לפחות" כאן הם קיבלו את תהילתם)

יוצאים הביתה...

dsc0472d.jpg

dsc0464bk.jpg

dsc0465bx.jpg

dsc0449lc.jpg

dsc0450n.jpg

dsc0455tj.jpg

dsc0457v.jpg

dsc0459c.jpg

dsc0460n.jpg

dsc0461a.jpg

dsc0462q.jpg

dsc0463qn.jpg

אז זהו להפעם.

נתראה במפגשים והאירועים הבאים !

שבת שלום ושבוע טוב לכולם !

פורסם

היה כיף, ואפילו חילקו מגזינים של "אוטו" בחינם :-D

לפעם הבאה (?) צריך לחשוב על מקום גדול יותר, ועדיף אחד באיזור תעשיה\מחוץ לעיר. לא רק שהמתחם היה מ-פ-ו-צ-ץ באנשים, בנוסף גם אי אפשר היה למצוא חנייה ברדיוס של 2-3 קילומטר מהאירוע.

:idea:

פורסם

אני היחיד שהרגשתי שהמפגש הזה היה בין הגרועים (אם לא ה...) שהתארגנו פה בזמן האחרון?

א. המקום היה קטן וצפוף, לא מתאים לכמות האנשים שהגיעו.

ב. אוטו, שדאגו כל כך לשמור על הסדר שכחו שזה רחוב מרכזי מאוד בגבעתיים, וכך לא הייתה אפשרות לחלק מהאנשים להכנס לרחוב.

ג. בארגון של מגזין רכב אחד מהגדולים במדינה (אם לא ה...) היו יותר השתוללויות מהמפגש הממוצע בנוקיה, אנשים כמעט נפגעו שם. במפגש מאורגן על ידי מגזין רכב מכובד מאוד לא אמורות להיות הסכנות האלו (אנשים עברו באדום מלא, נסעו במהירות מטורפת ברחוב ראשי, אפילו היו כמה רכבים שהרשו לעצמם לעשות צלחת וסיבובי פרסה לא חוקיים באמצע הרחוב כשאנשים ומכוניות עוברים בכל שנייה), כל כך הרבה אנשים השתוללו שם (עם רכבים ובלי) שאני לא מבין איך לא כל האנשים שבאו בשביל החוויה המוטורית לא ברחו משם. זה היה המפגש שבו הרגשתי כל הזמן שאם אני אנסה לחצות את הכביש אני עלול למצוא את עצמי מאוחר יותר באמבולנס (הייתי בהרבה מפגשים, וראיתי יותר מידי אנשים משתוללים, אבל לא כמו במפגש של אוטו).

אני מתבייש שהייתי שם. אני חושב שהאנשים שהשתוללו ככה צריכים להתבייש בעצמם. אני חושב שאוטו צריכים להתבייש בעצמם על כך שנתנו למפגש להדרדר לרמה כזו.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

א. ככל הידוע לי, הגיעו הרבה יותר אנשים ממה שהיה צפוי.

ב. ראה א.

ג. איך בדיוק המארגנים אחראים על הטמבלים שמשתוללים? המארגנים הודיעו מראש למשטרה ואף ביקשו לשכור שוטרים בתשלום, אך המשטרה לא הייתה מעוניינת. אי אפשר להאשים את אוטו בהתנהגות של כל מיני טמבלים עם אגו נפוח. אם אתה מתכוון להאשים, לפחות תגיד איך היה אפשר לעשות זאת טוב יותר.

למען הסר ספק, אני אמנם עובד באוטו, אך לא היה לי קשר לארגון האירוע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אינני מצדיק את המתפרעים (ובאותה הנשימה שואל, את המשטרה זה לא עניין?) אבל להוציא את העניין הזה, סה"כ היה ארוע מאוד נחמד.

ֿ

לפני שהתחילו ההתפרעויות חילקו בירות (לא משהו) חינם וגליון של המגזין 'אוטו' אבל מה שבאמת היה מעניין אלו המכוניות... רוילס רוייס, ניסאן GTR, מזארטי גראן-טורסימו קבריו, R8, פורש 911 4s, 'נייט ריידר', m3, "אלינור" יפיפייה, פרארי אספנות, ואגיות מפה ועד להודעה חדשה, ועוד כהנה וכהנה מכוניות שכיף לראות.

המקום אכן היה קטן מדי מכדי להכיל את כמות האנשים שהגיעו - לפעם הבאה מומלץ בהחלט מקום גדול יותר.

אני נהנתי ואפילו חברה שלי אמרה שלא היה נורא ופתאום ביקשה להצלטם ליד הארלי וליד הרולס רוייס :)

עריכה:

לאחר ההודעה של רוני, מעניין לשאול. איך יכול להיות שהמשטרה לא הייתה מעוניינת?

בוצעו מספר עבירות שאילו הייתה ניידת רואה - מכוניות ורשיונות נהיגה היו מוחמרים. מפתיע...

האם הייתה ניידת / שוטר סמוי/ה שרשמה לוחיות? או שמא הם פשוט ביודעין אפשרו לנהגים להשתולל בכבישים ציבוריים?

היי אני בעד חוק הספורט המוטורי אבל לא חשבתי שהגענו עד כאן... :)

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני מתבייש שהייתי שם. אני חושב שהאנשים שהשתוללו ככה צריכים להתבייש בעצמם. אני חושב שאוטו צריכים להתבייש בעצמם על כך שנתנו למפגש להדרדר לרמה כזו.

אני לא חושב שמגזין אוטו אשם בכך שאנשים בחוץ התפרעו, הם לא יכולים להיות בייביסיטר של כולם, הם שמרו על הסדר במתחם שהוגדר לאירוע וזה מה שחשוב.

בכל אירוע מוטורי בסדר גודל שכזה שיתקיים בארץ יהיו חברות של מתפרעים מסביב ולא יעזור כלום, רק המשטרה יכולה למגר את זה ולפי מה שהבנתי אוטו ביקשו מהמשטרה להיות נוכחת, למה לא היתה נוכחות מספקת לי אישית אין מושג.

וארתור, אחלה תמונות!

סרטון קצר שעשיתי:

vfWHF_XpYVk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

עריכה:

לאחר ההודעה של רוני, מעניין לשאול. איך יכול להיות שהמשטרה לא הייתה מעוניינת?

בוצעו מספר עבירות שאילו הייתה ניידת רואה - מכוניות ורשיונות נהיגה היו מוחמרים. מפתיע...

האם הייתה ניידת / שוטר סמוי/ה שרשמה לוחיות? או שמא הם פשוט ביודעין אפשרו לנהגים להשתולל בכבישים ציבוריים?

היי אני בעד חוק הספורט המוטורי אבל לא חשבתי שהגענו עד כאן... :)

גיא

היו שם כמה ניידות שהגיעו וחלקן גם חילקו דו"חות למתפרעים, אני מעריך. למשל, במקרה אחד ראיתי מישהו שהיה בדרך ליציאה מהמתחם ועל הכביש לכיוון אלוף שדה (איפה שהתקבצו מאות אנשים, מסיבה הזויה כזו או אחרת) החליט לעשות פתיחה מלאת רעש וצלצולים. הניידת שעמדה 10 מטר מאחוריו (!!) כנראה לא הייתה מרוצה מזה במיוחד, ויצאה לרדוף אחריו. לפעמים אני פשוט לא מבין אנשים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בנוקיה הייתי לא פעם ולא פעמיים, איכשהו הם מצליחים לארגן שם מפגש ועדיין להתפרועיות יש שם גבול.

הסיבה שהאשמתי את אוטו היא בגלל שאם הם היו דואגים למקום יותר גדול לכל הרכבים, ההתפרועיות לא היו ברחוב, אלא בתוך המתחם (לא שזה בסדר להתפרע בכל מקום), וכך פחות סכנה להולכי רגל ולרכבים שעוברים בסביבה.

הרכבים שהגיעו אכן היו מרשימים ומיוחדים ועל זה שאפו.

יש לאן להשתפר, בעיקר ברמת הארגון, מקווה שפעם הבאה האירוע יהיה הרבה יותר מסודר.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

כמו שאמרתי, לא היה ניתן לדעת שיגיעו כל כך הרבה אנשים. אני משוכנע שבפעם הבאה זה יהיה במקום יותר גדול ומסודר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הכל טוב ויפה, אני בתור שומר שבת לא אוכל להגיע לצערי,

אשמח אם יהיה ארוע דומה בחוה"מ סוכות,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...