Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום הגיע אלי ה-ELM327 שהזמנתי. התקנתי באנדרואיד אפליקציית Torque, חיברתי את ה-ELM לשקע ה-OBDII של הבראבו, ביצעתי צימוד בינו לבין הטלפון והפעלתי את האפליקציה.

האפליקציה זיהתה את ה-ELM, אלא שאז היא ניסתה לבדוק באיזה פרוטוקול תקשורת המחשב של הבראבו עובד. כשהיא נואשה, קיבלתי הודעה שה-ECU אינו מתקשר ושעלי לבדוק האם הסוויץ' פועל (ברור שכן).

לאחר כמה ניסיונות נואשים עברתי לפנדה 2011 של חבר שלי, וגם הפעם קיבלתי בדיוק את אותה ההודעה.

התקנתי באנדרואיד אפליקציית אבחון נוספת (OBD AutoDoctor), שגם היא בתורה זיהתה את ה-ELM ועדיין לא הצליחה להתחבר ל-ECU.

לפי איך שאני מבין את המצב, המחשב של פיאט (וליתר דיוק: בוש) משתמש בפרוטוקול שאינו מוכר לשתי האפליקציות הללו. השאלה היא, אם כן, מה הוא אותו פרוטוקול ואילו אפליקציות לאנדרואיד (או לחילופין תוכנות שניתן להתקין בלפטופ) יודעות לתקשר איתו?

תודה מראש לעונים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שלום

איזה צבע ה ELM? אתהנ צריך קופסא צבע כתום

יש ב DEALEXTREME וזה עובד עם פיאט בראבו טורבו 2010 (בדקתי)

גם TORQUE

וגם FIATECUSCAN

הסינים לא מייצרים אותם כמו שצריך והשבב בפנים זה חיקוי זול ל ELM המקורי. ואכן יש בעיה מהפרוטוקולים

יש לך אפשרות לרכוש מכשיר מקורי מ scantool.net עם ELM אורגינל וכל הפרוטוקולים, כולל CAN-BUS - המכשיר מ SCANTOOL יודע לעבוד עם כל סוגי התקשורת PWM, ISO -CAN,VPW,וכן הלאה.

פורסם

ה-ELM שיש לי הוא בדיוק כמו זה שמופיע בקישור שבהודעתי הראשונה. אז השורה התחתונה היא שאני צריך להחזיר אותו למוכר כי הוא פשוט דפוק?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: לאחר בדיקת הרכב שלי עם elm אחר ובדיקת ה-elm שלי ברכב אחר התברר שהתקלה היא בוודאות ב-elm. המוכר זיכה אותי על החיוב במלואו.

אקנה elm אחר.

• תוכן חדש...