Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים 6x9 עד 300 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בפונטו שקניתי קימבנו רמקולים של בית בבאגז', וזה נשמע מאוד גרוע בווליום מסוים ושירים מסוימים, מקדימה אין לי מושג מה המידה ואיזה רמקולים מותקנים (לדעתי המקוריים אבל אני יבדוק בהזדמנות ראשונה), הרדיו דיסק של jvc והוא סבבה לגמרי.

אז ככה, אני אוהב לשמוע בווליום, כמעט תמיד יש באסים (מיקסים\מזרחית) ובגלל זה נשמע לא טוב כרגע, תמיד שומע בעזרת כבל aox שמחובר לאייפון.

אני לא מבין יותר מידי ברמקולים, ולכן אני מבקש שתתאימו לי משהו שיתאים לי, במסגרת התקציב (יכול למתוח טיפה עם זה אמת שווה)

אמרו לי שאני מחפש 6x9 וזה לא אומר לי יותר מידי, אז תכוונו אותי למטרה.

ההתקנה תבוצע עצמאית, אל תיקחו מחיר התקנה בחשבון, פתוח להצעות הזמנה מהאינטרנט\חנות בחיפה.

פורסם

נסה את הלייטנינג אאודיו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747247

היו לי כאלו והיה להם סאונד מעולה ביחס למחיר,

כמו כן אם תחפש טוב אתה יכול למצוא גם סרווין ווגה מסדרת HED שנישמעים לא רע בכלל :-)

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם

בגדול אם אתה מעוניין להשקיע את הסכום הזה פלוס מינוס ואתה מחפש בעיקר ווליום, ההמלצה ל 6*9 היא המלצה טובה , רק קח בחשבון שאם בעתיד תרצה להוסיף מגבר וסאב אז הקנייה הזו של ה 6*9 תהיה מיותרת .

יש לך מגוון אופציות בטווח המחירים,

1.MOREL TEMPO6*9

2.JBL938

3. ROCKFORD R1693

כולם פחות או יותר באותה הרמה ,שההבדל העיקרי בינהם הוא אופי הצליל (מורל ידועים כבעלי אופי חם , בניגוד ל JBL שידועים כבעלי אופי מתכתי).

בגדול בחירת רמקול היא מאד אינדיבידואלית , והמבחן הכי טוב הוא מבחן השמיעה.

*אסור לפרסם פה בעלי עסקים , אבל לא חסרים כאלו בחיפה , וחיפוש קצר בגוגל / זאפ יכוונו אותך בדיוק רב.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

בחיפוש בזאפ מצאתי קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Tempo 6 Morel, עכשיו איך אני יודע עם הוא מתאים למידות שיש לי בדלתות? (פרטי הרכב בחתימה)

ובכלל, מה ההבדל בין קומפוננט לזוג רמקולים? אני לא מבין כמעט באודיו. (חוץ מזה שראיתי שהוא גם מגיע עם טוויטרים)

זאת פחות או יותר המערכת שיש לי עם זה נותן איזה שהוא מידע נוסף בשבילכם

http://www.google.co.il/imgres?q=jvc+hu+aux&um=1&hl=iw&tbm=isch&tbnid=DaweSYXTyO1f2M:&imgrefurl=http://article.wn.com/view/2012/09/06/Eighty_new_NT_flats_ready_for_launch/&docid=bwRLR9lvetWG-M&imgurl=http://i.ytimg.com/vi/QzWMsqhWFxM/0.jpg&w=480&h=360&ei=e1RUUIy_A8qJ0AXr1oDADg&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=514&dur=2364&hovh=194&hovw=259&tx=140&ty=85&sig=111718632947169626768&page=2&tbnh=166&tbnw=220&start=20&ndsp=25&ved=1t:429,r:19,s:20,i:196&biw=1280&bih=891

פורסם

קומפוננט זה סט שמורכב מרמקול וטוויטר לכל צד, וקרובאובר אשר דואג שכל אלמנט (טוויטר\מיד באס) ינגנו את מה שהם אמורים לנגן (טוויטר למשל לא יכול לנגן באס, הקרוס מבטל את הבאס לטוויטר).

הקומפוננטים האלו מומלצים מאד , והם מתאימים לרכב שלך מבחינת מידה.

SCANSPEAK

פורסם

אכן בדקתי את זה ו6.5 מתלבש בול בדלת, הבנתי שקומפוננט לא שווה כלום בלי מגבר, חבר הציע לי מגבר של סרווין וגה במחיר מציאה, האם באמת יש צורך במגבר או שאפשר לוותר?

פורסם
אכן בדקתי את זה ו6.5 מתלבש בול בדלת, הבנתי שקומפוננט לא שווה כלום בלי מגבר, חבר הציע לי מגבר של סרווין וגה במחיר מציאה, האם באמת יש צורך במגבר או שאפשר לוותר?

רצוי מאוד להגביר קומפוננט כזה עם מגבר כדי לקבל תוצאות טובות , אפילו אם זה מגבר מינימלי , אך קח בחשבון שכדי להתקין מגבר צריך להעביר גם חיווט ברכב .

מה הדגם של המגבר שהחבר הציע ?

אם אתה מעוניין , יש לי 6X9 של רוקפורד R1693 שהמליצו לך פה במצב חדש עם הקופסא , היו בשימוש אולי שבוע חדשים עם הקופסא , אני מהאיזור שלך .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...