Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טעות - זאת רמת הגימור השנייה. הבסיסית לא מיובאת.
ה

הרכב מגיע ברמת איבזור סטנדרטית ומספיקה בהחלט.4 כריות אויר מנתק זרימת דלק בתאונה בקרת יציבות מזגן רגיל לא מפוצל

רדיו דיסק מה שחסר זה שעון חום מנוע זה המינוס הגדול .קלאצ' הידראולי רך כמו חמאה והילוכים שרצים כמו חמאה פשוט תענוג

פורסם

גם אני מתעניין ברכב הזה אבל נודע לי שחברות הביטוח מבקשות מחיר מוגזם לגבי הביטוח בנוסף להתקנת איתוראן, האם זה נכון או סתם שמועות?

פורסם

לגבי הביטוח, זה תלוי בגיל הנהג ובהיסטורית תביעות.

אני יכול להגיד לך שהביטוח שלה לא עלה לי יקר יותר

לעומת רכבים אחרים שהיו לי.

לגבי איתוראן, אכן הייתה דרישה לאיתורן סייב.

פורסם

אני כבר כמעט חודש איתה ואני מאוד מרוצה חוץ מעניין בידוד הרעשים במהירות גבוהה (100+).

לגבי הביטוח לא הייתה שום דרישה לתוספת של איתורן או כל מיגון אחר והמחיר סביר מאוד לנהג צעיר (23).

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

במבצע שיחל השבוע ויתקיים בין התאריכים 5-7 בספטמבר , תציע צ'מפיון מוטורס , יבואנית פולקסווגן , אודי , סיאט וסקודה , הנחות והטבות על כל הדגמים ,לצד תנאי מימון וטרייד-אין מגוונים . בתפריט : אודי A1 ידנית ב- 115,900 ש"ח במקום 139,900 ש"ח. דגם ה- A6 ימכר החל מ- 334,900 ש"ח במקום 385,000 ש"ח המחיר הרגיל . בחטיבת פולקסווגן תוצע הג'טה 1.2 ליטר ב- 121,900 ש"ח וגולף 1.2 ליטר תוצע ב- 122,900 ש"ח . בסקודה מציעים את הפאביה הידנית ב-69,900 ש"ח ואת דגם ה TSI האוט' ב-104,900 ש"ח כולל גג בצבע לבן ללא תוספת מחיר. בסיאט מציעים ל-25 בעלי רכב מסוג סיאט שיביאו חבר שירכוש סיאט חדשה , חופשה זוגית בברצלונה כולל כרטיסי VIP למשחק כדורגל של ברצלונה .

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...