Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החוויה הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן אנקדוטה קצרה:

כמדומני היה זה ערב חצי קיצי, רוח קרירה החלה לנשב לקראת ערב, נפגשנו בתל אביב, ראיתי אותו עם ה-SBR בין רגליו (כמובן שאז עוד לא ידעתי מה זה CBR), עומד, מחכה לי, היא הייתה כל כך יפה, לאחר שהחלפנו כמה מילות ברכה, העיף בי מבט הבחור ושאל: "לא יהיה לך קר?" לבשתי את המעיל הקטן והורוד שלי (שהיה כרוך סביב מותניי הדקיקות , שחס וחלילה לא אתקרר) על גופיה קטנטנה וצמודה ,בעודו מביט בי הסיט את ידו לאחור לדבר שנראה כמו קסדה והגיש לי אותה, חבשתי את הדבר הענק הזה על ראשי, (שיכול היה להכיל עוד ראש איתי ביחד) זוכרת שחשבתי לעצמי " מרווח בקסדה טוב לעור הפנים", עליתי על האופנוע הכבד הראשון שלי בפעם הראשונה בחיי ויצאנו לדרך...

הערב היה נחמד, בילינו פה ושם, כולי מוקסמת ממוסיקת המנוע המתנגנת לה ברקע, עד אשר מצאנו עצמנו רוכבים לאיטנו בכבישי תל אביב ללא מטרה, לפתע שאל הבחור: "בא לך קצת לנסוע באיילון?" השבתי בחיוב (מה כבר יש לעשות באיילון, תהיתי), משהתקרבנו לכיוון היציאה הראשונה , שלח הבחור את יידיו אל יידיי (שהחזיקו בזנב האחורי כל הזמן הזה) וליפף אותם סביב מותניו, דבר שהביא אותי לשבת בתנוחה הנכונה מסתבר, ואף גרם לי לאי נוחות קלה מהמתקרב לבוא, ואז...ממש בהרף עין, הרגשתי איך הקסדה נידבקת לי לפרצוף, חשתי ביידיים שרירים שלא הייתי מודעת לקיומם, רגליי נצמדות בחזקה לכל פיסת ברזל, ואני דבוקה אליו כמו גור שימפנזה המסרב לעזוב את בטן אמו....אנחנו טסים בין מה שנראה היה כמו מכוניות, משאיות, נתיבים, כבר לא יודעת, היה לי קשה לזהות עצמים במהירות הזאת, חשתי שאנו קרובים למהירות האור, הרוח פגעה בקסדה, שגדולה ממני בשבעת אלפים מידות לפחות, בעצמה כה חזקה עד אשר עוד רגע היא עפה לי מהראש, הגוף שלי מפוצץ באנדרנלין, מיימיי לא יצא לי לראות איך נראית מכונית ממתחת (זה היה בהשכבות), כמו טיל שזה עתה שוגר לעבר מטרתו, שלושתנו טסים בחלל, אני, הוא והיפיופה שבין אזור חלצינו.

-"220 !"

-"מה?"

-"220!!" הוא צועק לי , ותוך כדי מצביע על הספידומטר....זו הפעם הראשונה במהלך כל הנסיעה הזאת שהעזתי להסיט את ראשי החוצה (מהפחד שאני יקבל עיוות בפנים מהרוח)...

-"רוצה ווילי"? הוא צעק

-"מה?" צעקתי, ותוך כדי חושבת לעצמי ,מה זה "ווילי" לעזאזל?

-"תחזיקי חזק!" הוא שוב צעק , שוב חזרתי לתנוחת השימפנזה המתבייתת וראיתי איך שהנוף הולך ומשתנה...קצת חוטי חשמל, שמיים, ציפורים...ווילי, זה ווילי...ואני עוד חשבתי שידעתי ריגושים מהם...

זו הייתה החוויה הראשונה שלי, ופה ה-ת-א-ה-בת-י.ישנו המשך לסיפור הזה, אך לא אלאה אתכם בפרטים, רק אומר שמאז זרמו קצת מים בנהר;סטופים, וילים, ברנד-אואוטים, עמידת ישו, הפוך, ישר, בעמידה, בשכיבה וכל מה שרק עולה על הדעת, יש לציין שכל הקרדיט להשראה מגיע מהסרטים המדהימים:

Las vegas extremes 1/2/3

Gudgmentday

סרטים מומלצים ביותר לכל חובבי הפעלולים, שניתן להוריד מהקזה.

ועכשו, לכל המתעניינים, לא, אני לא בת שבע עשרה, ואני רוצה ללמוד לעשות ווילים כמו אוויר לנשימה, זאת האהבה שלי, ולא מפחדת מכלום,

ואני מתגעגעת....

פורסם
להלן אנקדוטה קצרה:

... לפתע שאל הבחור: "בא לך קצת לנסוע באיילון?" השבתי בחיוב (מה כבר יש לעשות באיילון, תהיתי...

אם תקראי את מה שכתוב כאן תלמדי מה עוד אפשר לעשות באיילון....

שורה 8 למי שממש קשה להתרכז :lol:

עוד "פנינה" מבית היוצר של כבוד הנשיא... אין לי סבלנות לחכות שהוא יניח את העיניים שלו על השירשור הזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אם תקראי את מה שכתוב כאן תלמדי מה עוד אפשר לעשות באיילון....

שורה 8 למי שממש קשה להתרכז :lol:

עוד "פנינה" מבית היוצר של כבוד הנשיא... אין לי סבלנות לחכות שהוא יניח את העיניים שלו על השירשור הזה...

גילי

:lol: ענק,

כבר שכחתי מזה...

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

אחלה חוויה. בחור אחראי פגשת - להרכיב ב220, ווילי - למורכבת שלא ידעה מה בא ולא הסביר לה כלום על רכיבה כזו. במילים אחרות... בהנחה שזה אמיתי לא רק הבחור אידיוט.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם
אחלה חוויה. בחור אחראי פגשת - להרכיב ב220, ווילי - למורכבת שלא ידעה מה בא ולא הסביר לה כלום על רכיבה כזו. במילים אחרות... בהנחה שזה אמיתי לא רק הבחור אידיוט.
אולי שניהם "בלונדיניים" :-P

גילי

פורסם

סיפור מדהים... ממש יפה, אך רק אם הוא נכון...

לדעתי הוא נכון, אבל קצת נפחת את הדברים, לא כך?

שפה יפה ביותר, נקיה, בלי שגיאות קטיב... את יכולה להיות סופרת :wink:

בקיצור, אהבתי את הסיפור בלי קשר לאמת או שקר...:mm_yeah:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

מזכיר לי בדיחה...

ילד אחד מגיע לאבא שלו ואומר לו:"אבא, היות היתה החוויה המינית הראשונה שלי!!!"

אומר האבא:"יפה!!! שב, ספר לי איך היה!"

עונה הבן:"הלוואי והייתי יכול לשבת..."

גילי

פורסם

וואו וילית עדיין איתנו !

לאן נעלמת ? :mm_tongue

אהה...אורגולס אתה מזה נחמד

וגם חמוד כזה

ומתוק כמו סוכריה אדומה על מקל בשקל וחצי

חולה עליך :twisted:

שאלה לי אליך למטרות מחקר סוציולוגי

בקשר לאייקון שלך:

אתה מתאמן בקרב מגע או סתם משחק בפליי-סטיישן ?

:roll:

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם
וואו וילית עדיין איתנו !

לאן נעלמת ? :mm_tongue

אהה...אורגולס אתה מזה נחמד

וגם חמוד כזה

ומתוק כמו סוכריה אדומה על מקל בשקל וחצי

חולה עליך :twisted:

שאלה לי אליך למטרות מחקר סוציולוגי

בקשר לאייקון שלך:

אתה מתאמן בקרב מגע או סתם משחק בפליי-סטיישן ?

:roll:

רק תזכיר לי בן כמה אתה?

ואקירה זה? האייקון שלך? משהו כמו סידרת טלוויזיה של ילדים בני 10! :evil:

ואני ממש לא בקטע של פאגים, אז תנסה מישהו אחר...

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

אתה באמת מתוק

מה זה פאגים ?

פג-שנולד טרם זמנו או אולי פוגים-משחק ילדים

????

אקירה הוא סרט פילוסופי בן 20 שנה בערך

שהיווה תחילת דרכו של ז'אנר תרבותי מהפופולריים והמתפתחים ביותר בעולם היום

ראה: סרטים, חוברות, ספרים וסדרות טלויזיה שמיובאים מיפן למערב בכמויות אדירות - כשחלק הארי נשאר ביפן - הם אוהבים לשמור לעצמם !

ראה: מטריקס, הנסיכה מונונוקי , המסע המופלא, מטרופוליס , להרוג את ביל ועוד......ועוד ....

פלצן

אבל מה הבעיה שלך לענות לשאלה צוציק ?

רק רציתי לדעת מה אומר האייקון אחרי שהסברתי מה אומר שלי... ואני יכול עוד להרחיב ולהרחיב

אהה ו...

אני מתאמן בקרב מגע ולאחי הקטן חגורה שחורה

השילוב של עיסוק באלימות והגישה הסופר מתקתקה שלך מעניין לי

זה הכל

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם
אתה באמת מתוק

מה זה פאגים ?

פג-שנולד טרם זמנו או אולי פוגים-משחק ילדים

????

אקירה הוא סרט פילוסופי בן 20 שנה בערך

שהיווה תחילת דרכו של ז'אנר תרבותי מהפופולריים והמתפתחים ביותר בעולם היום

ראה: סרטים, חוברות, ספרים וסדרות טלויזיה שמיובאים מיפן למערב בכמויות אדירות - כשחלק הארי נשאר ביפן - הם אוהבים לשמור לעצמם !

ראה: מטריקס, הנסיכה מונונוקי , המסע המופלא, מטרופוליס , להרוג את ביל ועוד......ועוד ....

פלצן

אבל מה הבעיה שלך לענות לשאלה צוציק ?

רק רציתי לדעת מה אומר האייקון אחרי שהסברתי מה אומר שלי... ואני יכול עוד להרחיב ולהרחיב

אהה ו...

אני מתאמן בקרב מגע ולאחי הקטן חגורה שחורה

השילוב של עיסוק באלימות והגישה הסופר מתקתקה שלך מעניין לי

זה הכל

אז קודם כול יכולת להגיב בגישה אחרת, או שאני טועה?

וכן, אני כן מתאמן (אם לקרוא לזה כך), גיו גיטסו ( ככה רושמים?) מוכר לך? אם לא אז ממש בקצרה, לדעתי ולדעת הרוב זאת אומנות הלחימה הטובה בעולם, אין לי ממש כוח וחשק לפרט לך... אבל את גרייסי אתה או אחיך ה"לוחם" מכירים? אם לא אז הוא אלוף העולם בקרוב בלי חוקים, והוא לוחם בשיטת גיו גיטסו...

אני לא כול כך מתקדם שם (סה"כ חגורה ירוקה), אבל אני מבין בזה מספיק... ורק לידע כללי בשבילך, לא כול לוחם הוא "קשוח" למרות שאני דיי קשוח, אבל יודע מתי להיות קשוח, מתי נחמד, ומתי לומר דברים טובים למי שמגיע לו, כמו לווילית על הסיפור היפה שכתבה...

אז אולי אח שלך "קשוח" או לפחות משחק אותה קשוח, אבל זה רק מראה שהוא לא לוחם אמיתי... אני מקווה שאחרי שלמדת אומנות לחימה כול שהיא, תבין את מה שאני אומר, כי אם לא למדת, לא תבין (ואני מדבר בכלליות, לא רק נוגע אליך ולאחיך).

חבל.

ואחרי שסיימנו את זה, נגיד ושמתי אייקון של לוחם פה בפורום, זה צריך להגיד לך משהו? כי לדוגמא אתה שמת את "אקירה" (שאני עדיין לא יודע מה זה בדיוק), וזה צריך לומר לי או לאחרים משהו בקשר אליך?!

אני לא חושב... בקיצור, תחשוב שאני צוציק, פוסי, נמושה... לא יודע מה תחשוב, אני יודע מה אני, אני לוחם כשצריך ללחום, ואומר דברים יפים או מחמיא כשצריך, ולא משחק אותה "קשוח" כי אני לוחם...

שאלה לי אליך וגם אל אחיך, השתתפתם פעם בקרב? עם חוקים, בלי? אבל בקרב סגור עם שופטים הכוונה, לא קרה רחוב של פושטקים...

עריכה:

אם שמת לב, הרסת קצת את האשכול... היית יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ולשאול אותי את זה, או שרצית לשחק אותה "גבר" באשכול?

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

חחחח...

טוב נו.... אם אתה מעיד על עצמך שאתה קשוח .... ונחמד כשצריך.... זה כל מה שרציתי לדעת

חחחח...

אופסי בדיוק ראיתי סרט על חבר'ה שצוחקים על נהג משאית והוא רודף ומענה אותם רק כדי לגרום להם להרגיש את ה:"רק בצחוק אחי"

אל תרדוף אחריי אורגילה

אני יודע שאתה בחור טוב

כמו שוקולדג' פאדג' חם: קשה ומחוספס מבחוץ אבל רך חם ונוזלי מבפנים

חחחחחח.......

ואם אתה מתכוון לנקום תעשה את זה חזק וכואב אורגיגי

תראה לי כמה אתה קשוח

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם
חחחח...

טוב נו.... אם אתה מעיד על עצמך שאתה קשוח .... ונחמד כשצריך.... זה כל מה שרציתי לדעת

חחחח...

אופסי בדיוק ראיתי סרט על חבר'ה שצוחקים על נהג משאית והוא רודף ומענה אותם רק כדי לגרום להם להרגיש את ה:"רק בצחוק אחי"

אל תרדוף אחריי אורגילה

אני יודע שאתה בחור טוב

כמו שוקולדג' פאדג' חם: קשה ומחוספס מבחוץ אבל רך חם ונוזלי מבפנים

חחחחחח.......

ואם אתה מתכוון לנקום תעשה את זה חזק וכואב אורגיגי

תראה לי כמה אתה קשוח

אז רגע, לא טעיתי... אתה באמת הומו! נכון?!

עצור! אתה הומו! אתה נשנש, מלטף פודינג... ידעתי! :wink:

סתם, הכול צחוקים... בעיקרון לא הבנתי מה הבעיה שלך מההתחלה, אבל זה לא אומר שאני חושב שאתה סטרייט, ברצינות... אתה עדיין נראה לי הומו... :-D

כך אמר שדרן החדשות...

• תוכן חדש...