Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע - תדלוק ב-6.99 לליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח מתוך וואלה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2564087

אין דברים כאלה... :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רק שהעמידה תאכל את ההפרש, בזבוז כ"כ הרבה זמן בשביל חסכון של 30 ש"ח?

אני מוחה על מחיר הדלק כאשר אני מושפע ממנו לטווח הארוך. תדלוק חד פעמי בהפרש של שקל לליטר לא יעשה אותי מאושר.

ניצול ציני של אנשים לצורך פרסום. נקודה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ליסינגומטית צורכת בעמידה כ-0.7 ליטר לשעה, אפילו פחות..

ההסתערות הזו + כל העצבים + שעות בתור...

רק בישראל!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני אישית לא מוכן לבזבז רגע אחד בפקק בשביל למלא דלק.

כנראה בגלל זה רוב התדלוקים שלי נעשים בשלוש בלילה אחרי יום עבודה ארוך או סתם פגישה עם חברים.

לתדלק בשלוש בלילה זה פשוט תענוג ומלא יתרונות:

א. שקט

ב. התחנה ריקה לחלוטין חוץ מאיזה נהג מונית אחד או שתיים.

ג. הדלק בלילה קריר יותר מכך צפוף יותר מכך אני מקבל פחות אוויר במיכל.

ד. אחרי התדלוק מתגלגלים לאט ובזהירות לעמדת מילוי האוויר וממלאים גם את הגלגל הרזרבי בלי לקבל מבטים עקומים מאנשים שמחכים למלא אוויר. בנוסף, בלילה הצמיגים קרים ולכן נתון לחץ האוויר מדוייק יותר.

ה. שומעים את התרנגול שחושב ששלוש בלילה זה בוקר וגם את החמור שמתחיל לזמר אחרי שהתרנגול העיר אותו.

ו. קונים שישיה של מים מינרליים בחנות של התחנה בלי להזיז את הרכב מהמשאבה, גם ככה אין אף אחד בסביבה.

ז. מוצאים על הדרך איזה שני פקקי ונטיל שנפלו אצל נהגים ממהרים בתחנה ושמים אותם בצד הדלת למקרה שיאבד איזה פקק ונטיל באחת הנסיעות.

אז שאני אמתין בפקק של שעה לתדלק ? ממש לא !

זמין 8)

פורסם

כנראה בגלל זה רוב התדלוקים שלי נעשים בשלוש בלילה אחרי יום עבודה ארוך או סתם פגישה עם חברים.

א. שקט

ד. אחרי התדלוק מתגלגלים לאט ובזהירות לעמדת מילוי האוויר וממלאים גם את הגלגל הרזרבי בלי לקבל מבטים עקומים מאנשים שמחכים למלא אוויר. בנוסף, בלילה הצמיגים קרים ולכן נתון לחץ האוויר מדוייק יותר.

ה. שומעים את התרנגול שחושב ששלוש בלילה זה בוקר וגם את החמור שמתחיל לזמר אחרי שהתרנגול העיר אותו.

ו. קונים שישיה של מים מינרליים בחנות של התחנה בלי להזיז את הרכב מהמשאבה, גם ככה אין אף אחד בסביבה.

ז. מוצאים על הדרך איזה שני פקקי ונטיל שנפלו אצל נהגים ממהרים בתחנה ושמים אותם בצד הדלת למקרה שיאבד איזה פקק ונטיל באחת הנסיעות.

איפה אתה מתדלק? בחווה של דוד משה? :lol::wink:

פורסם

^ לא :lol:

תחנת סונול "אילוש" בשדרות בגין בהרצליה. ליד התחנה יש גן אירועים "דרך ארץ" יש להם שם הרבה בעלי חיים שעושים שמח בלילה! :lol:

פעם אחת גם יצא משם טווס לאמצע הכביש והתחיל לעשות פוזות לנהגים, כנראה התעצבן שפולשים לו לשטח :-P

זמין 8)

פורסם

אנשים באמת באו לשם, חיכו שעות בתור והקטע הכי מצחיק הוא שבעלי ג'יפים ומכוניות אמריקאיות באים לשם כדי לחסוך את ה70-80 שקל בזמן שכשהם מוכרים את הג'יפ שלהם (שקיים אצלהם רק בשביל הפוזה) הם קונים מכונית חדשה, חסכונית וטובה יותר עם כמה עשרות אלפים בצד. הקטע הוא שאנשים לא מוכנים לוותר על הסטטוס שלהם כ"בעלי ג'יפ" שמסתבר שזה כבוד גדול ובגלל שאין להם גרוש על התחת ועדיין רוצים להחזיק את הג'יפ בשביל הפוזה הולכים לתדלק ב6.99 ב3 בלילה אחרי שעות בתור.

פורסם

א. שקט

לא נכון אם נסעת יותר מקילוטר לפני הניפוח. הצמיג מתחמם בנסיעה ולוקח די הרבה זמן עד שהאויר שבתוכו מצטנן. אני מנפח צמיגים בבוקר - בתחנה שנמצאת 400 מ' מהבית שלי או בתחנה שנמצאת 300 מ' מחדר הכושר לאחר שהרכב נח שם שעה וחצי.

לא שוה לי לעמוד שעה בתור אבל כמה דקות כן - לכן עד לאחרונה מילאתי בתחנת סונול הטכני שנותנת את ההנחה הגדולה ביותר באיזור. אם היה לי מזל עברתי שם בשעות הבוקר (סביב 07:30) - ואז אין תור. לעומת זאת אחה"צ יש תור - אבל בשבוע שעבר נשברתי בגלל התנהגות פראית של נהגים שזגזגו בין תורים בצורה אלימה. אני חושב שאעבור לתחנת "טן צ'ק פוסט" או תפוז הסמוכה לה שלפי "פולטאנק" גובות רק אגורה אחת יותר לליטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ליסינגומטית צורכת בעמידה כ-0.7 ליטר לשעה, אפילו פחות..

ההסתערות הזו + כל העצבים + שעות בתור...

רק בישראל!

אולי,

אבל תוסיף לזה מזגן לגבור על הלחות וגז ברקס גז ברקס במשך חצי שעה ואני לא בטוח כמה החסכון יהיה גדול - הוא בטח לבטח לא שווה את העמידה בתור לתדלק במשך למעלה מחצי שעה.

8)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אני הייתי שם באמת היה עמוס אבל שווה עבורי

לקח בסביבות השעה

לחכות שעה בתור בכדי לחסוף 30 שקלים. גם הפסדת שינה טובה ורצופה בלילה, גם הפסדת שעה מהחיים.

לא שווה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה זה מזכיר לי את הסיפור על החלילן מהמלין?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...