Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו(!) אין לי ראש למתמטיקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה ומוצלחת התחלתי לימודי חשמל. הגעתי מלא מרץ וחדור מוטיבציה לשיעור הראשון ואז- נכנס מורה למתמטיקה והוריד לי את כל האויר.

אף פעם לא הייתי טוב במתמטיקה. לא בבית ספר, לא בהשלמת בגרויות שעשיתי לפני שנתיים ולא עכשיו.

אני רואה מספרים ומתחיל לקבל סחרחורת.

ומשום מה תמיד המורים בטוחים שזה בא טבעי אצל כולם, וחסרה רק תזכורת קטנה או איזה ניצוץ והופ הכל חוזר.

אז הפעם החלטתי שאני לא מוותר לעצמי. אני לוקח את השבוע בתור פרוייקט לעבור מ 0 על כל החומר הנלמד היום שהוא:

חילוק ארוך, שברים (פשוט? ומדומה?), מכנה משותף?

בקיצור אני צריך להתחיל מאפס ואני מחפש אתר\תוכנה טובה על מנת לעשות זה לאט ובקצב שלי.

מישהו מכיר משהו?

תודה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

נסה באתר

http://www.gool.co.il

המון תרגילים לתרגול + דרכי פתרון מלאים

האתר הינו בתשלום ואמור להיות מותאם למוסד בו אתה לומד

נ.ב אין לי קשר לאתר חוץ מכך שנעזרתי בו בעבר

פורסם

הנדסת חשמל? אל תדאג, אם זה היה הנדסה אין שום סיכוי שהייתי מדבר על עזרה עוד לפני שחשבתי בכלל להכנס לשם.

אני מדבר על לימודים לחשמלאי מוסמך (זה מן קורס בן 1200 שעות)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
נסה באתר

http://www.gool.co.il

המון תרגילים לתרגול + דרכי פתרון מלאים

האתר הינו בתשלום ואמור להיות מותאם למוסד בו אתה לומד

נ.ב אין לי קשר לאתר חוץ מכך שנעזרתי בו בעבר

+1(השלמה ל 5 תווים)

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לקורס יש ספר במקרה הרע ו(גם) אתר במקרה הטוב. קח אותו לידיים, ותתחיל לקרוא להבין ולתרגל. נתקעת? לך לאינטרנט, תשתמש במחשבון, תראה מה התשובה בסוף הספר ותעשה רוורס אנג'נירינג כדי להבין את הדרך.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...