Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(בעיה ב)העברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קנה רכב מאדם שהיה יד שלישית והלך עם המוכר לדואר להעביר בעלות. בדואר אמרו שהרכב ממושכן אצל האנשים שמכרו את הרכב למוכר הנוכחי. ז"א מי שהיה יד שניה לא הסיר את המשכון. לכן עכשיו אי אפשר להעביר בעלות. עכשיו השאלה היא איך המוכר הנוכחי העביר בעלות כשהוא קנה את הרכב, ובכלל, מה ניתן עכשיו לעשות ומי אחראי לפתרון הבעיה?

פורסם

לאף אחד לא קרה מקרה דומה או שמע על משהו דומה? מאוד יעזור אם מישהו יגיב, כי בינתיים לא ברור אם מותר לנסוע על הרכב ולמי.

פורסם

היד הנוכחית צריך ליצור קשר עם היד הקודמת בבקשה לביטול המישכון.

אם הם יסרבו, בעיה שלו, הוא עלול להתקע בלי רכב ובלי כסף, אתה רק תקפיד לשמור מרחק ולא להתפתות להצעות של "אל תדאג, קח את הרכב ואני כבר אטפל בזה".

שלא תעיז לקחת את הרכב לפני שהוא פותר את הבעיה.

פורסם
היד הנוכחית צריך ליצור קשר עם היד הקודמת בבקשה לביטול המישכון.

אם הם יסרבו, בעיה שלו, הוא עלול להתקע בלי רכב ובלי כסף, אתה רק תקפיד לשמור מרחק ולא להתפתות להצעות של "אל תדאג, קח את הרכב ואני כבר אטפל בזה".

שלא תעיז לקחת את הרכב לפני שהוא פותר את הבעיה.

העניין הוא שהוא כבר לקח את הרכב ושילם עליו. המוכר בכלל לא ידע שהרכב ממושכן, כי הרי לו העבירו בעלות ללא שום בעיה. רק כשהוא הלך עם אבא שלי לדואר הוא גילה שיש את הבעיה. אבא שלי כבר קנה את הרכב ואפילו עשה ביטוח עליו, אבל הבעלות עדיין על שם המוכר. אני יודע שהוא לא היה צריך לשלם לפני העברת בעלות, אבל זה כבר נעשה וצריך להחליט מה עושים עכשיו.

פורסם

עבדו עליכם, ברישיון רכב רשום שהרכב ממושכן איך לא ראיתם כזה דבר?!

מי נותן כסף לפני העברת בעלות?!

בקיצור אני לא רואה איך היד ה-2 תשלם את המשכון של היד ה-4, מה גם שזה לא מעניין אותו כנראה.

ומכייוון שהיד ה-3 היה מספיק קומבינטור בשביל להוציא ממכם כסף לפני העברת הבעלות אני

גם לא רואה איך תוציאו אותו כרגע.

לכו למוכר ותבקשו את הכסף בחזרה הכי מהר שאפשר כי אני רואה פה אפשרות לסיבוך משפטי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אז בשביל מה שילמתם 100 ש"ח על בדיקת משכון (שניתן לבצע באינטרנט ב10 ש"ח) אם כבר שילמתם?

מה ההיגיון?

שני כיווני פעולה אפשריים:

1. לדרוש ביטול העסקה כלומר החזרת הרכב למוכר והכסף אליכם.

2. להעביר בעלות בכל זאת (אין מניעה להעביר בעלות, מדובר במשכון ולא בעיקול) ולפעול לביטול המשכון.

סיכוי טוב שהמשכון כבר לא רלוונטי (הלוואה לרכישת הרכב שכבר שולמה מזמן) וזה רק ידרוש התרוצצות.

אבל יכול להיות גם שההלוואה עבורה הרכב מושכן לא שולמה ואז יכולים יום אחד לבוא לקחת את הרכב.

אונו טורבו - ברשיון רכב לא רשום כלום על משכון.

ברשיון רכב רשום אם הרכב מעוקל, ואז גם לא ניתן להעביר בעלות.

משכון(=שעבוד) זו פעולה רצונית של בעל הרכב.

עיקול זו פעולה שנכפית על ידי הוצל"פ.

שני דברים שונים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...