Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר למאזדה 2 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

צריכה את עצתכם.

חברת ליסינג הציעה לי מאזדה 2 יד ראשונה מליסינג פרטי, נהג יחיד שנת 2009, 70,000 דגם דינמיק. הנציגה בטלפון אמרה שמחיר המחירון 75,000 ושאוכל לקבל הנחה בין 15-20 אחוז, אך לא תוכל לדבר על מחירים בטלפון וקבע לי פגישה עם נציג מחירות. (ציינה שהרכב במצב טוב מאוד-זה כמובן יהיה נתון לבדיקה אבל רק שתקבלו את התמונה הככל שיותר מלאה). החברה גם תיתן אחריות לשנה (כנראה על גיר מנוע ושילדה).

השאלות הן שתיים:

א. מה אתם חושבים על מצב הרכב בתאוריה? האם שווה לקנות רכב זה מליסינג?

ב. מה דעתכם שוויו האמיתי?= על כמה הגיוני להתמקח אם נגיע לזה.

תודה רבה!

פורסם

בוא נקבע מחירים בשטח, מאזדה 2 בעלת עבר ליסינג ממש לא שווה 75 אלף שקל, בטח שלא 70 אלף, מאזדה 3 אולי שנה פחות עולה באזור של הסכום (אחרי הורדת מחירים לפרטי או לחברות הליסינג).

מאזדה 2 לא שווה את המחיר בלי קשר לאף אספקט אחר, אתה יכול למצוא מכוניות טובות יותר בסכום הזה, שכן הוא לא קטן בכלל.

עריכה ראיתי עכשיו פרסומת מעל העמוד ל I20 החדשה, כמובן שנת 2012, במחיר של 75 אלף, עכיו בוא נשאל את השאלה מחדש האם המתחרה לI20 כשהיא בגיל 3 עם עבר ליסינג, עדיין שווה 70 אלף :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ואני חשבתי שה70,000 מכוון למחיר ולא לק"מ...

בכל אופן, אני לא חושב שמאזדה 2, הנפוצה כל כך בליסינג, שווה יותר מ40 אלף.

אז נכון, הרכב הוא שנת 2009, נכון הרכב בעל ק"מ נמוך, בהורדה של 15-20% זה יעלה בין 50-60 אלף (אף פעם לא הייתי חזק במתמטיקה).

אנחנו מתקרבים לקראת סוף שנת 2012, שאלה חשובה היא גם מה תאריך העלייה של הרכב על הכביש.

אני אישית לא הייתי משקיע מעל 40 אלף בכל מאזדה 2 שהיא, יש כל כך הרבה על הכביש שכשאת תרצי למכור זה יהיה במחיר של דיהטסו שרייד (טוב אני מגזים, אבל בהחלט מחיר דומה ליונדאי גטס).

על פניו אל תתיחסי למחירון, אם אהבת את האוטו והתחברת אליו אז זה שווה את המחיר, ממליץ לך לא לחשוב על למכור את הרכב כי את תפסידי הרבה, אז שוב, השאלה היחידה היא האם הרכב מתאים לצרכייך, המצב של הוא טוב, והוא ישאר אצלך הרבה שנים, במקרה הזה, 50 אלף~ זה מחיר סביר.

אני ברמה האישית הייתי מחפש רכבים מעט יותר חזקים ויורד בשנה שתיים, אבל שוב, כל אחד והצרכים שלו.

בהצלחה, אם יש עוד שאלות נשמח לסייע לך :) (וסליחה על הבלבול בין המינים ממקודם)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מדובר על רכב בן 3 (או אולי 4) מליסינג עם ק"מ סביר בהחלט,דגם שלא היה נפוץ הרבה בליסינג (אם זו דינמיק עם יותר כריות אוויר,רוב הדגמים נמכרו עם פחות כריות אוויר לציי הרכב).

אם המחירון 75,000 אז ב- 60,000 לא חושב שזו עסקה רעה.

ולזה שחושב שלא שווה יותר מ-40,000 -זכותך,אבל ב-40,000 אפשר לרכוש אחת כזו ,שקרעו לה את הצורה,עברה דריפטים וכנראה כמה תאונות שילדה לא קלות בחייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מזדה זו תופעה מעניינת בארץ. המחירים של מזדה 2 אפילו מליסינג בת 3 מאוד גבוהים. כולם הרי רוצים רכב עם שתי כריות אויר, מזגן חלשלוש וגיר אוטומטי מאוד לא חכם. בנוסף לזה הרכב גם לא מי יודע מה חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מדובר על רכב בן 3 (או אולי 4) מליסינג עם ק"מ סביר בהחלט,דגם שלא היה נפוץ הרבה בליסינג (אם זו דינמיק עם יותר כריות אוויר,רוב הדגמים נמכרו עם פחות כריות אוויר לציי הרכב).

אם המחירון 75,000 אז ב- 60,000 לא חושב שזו עסקה רעה.

ולזה שחושב שלא שווה יותר מ-40,000 -זכותך,אבל ב-40,000 אפשר לרכוש אחת כזו ,שקרעו לה את הצורה,עברה דריפטים וכנראה כמה תאונות שילדה לא קלות בחייה.

אני לא מבין בדגמים הללו, כנראה שאני ואתה לא רואים את אותן המכוניות :) אבל כן I20 אני מניח יותר מוכרת בקרב הליסינג לדוגמה.

הבאתי ת דעתי האישית, כמו שהרבה טענו כאן ואני מסכים איתם לחלוטין, זה לא הק"מ, זה איך שמרו על הרכב. אני מוכן לקנות רכב שאני יודע בוודאות שהוא שמור בק"מ גבוה יותר מאשר רכב שאינני יודע מהי ההיסטוריה שלו עם ק"מ נמוך יותר. בהנחה שהם באותו מחיר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

מכר שלי קנה השבוע מאזדה 2 שנת 2009 מליסינג עם 100000 ק"מ ב-44500 ש"ח - זה יכול לתת לך סדר גודל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות

אני קיבלתי המלצות טובות על הרכב מכל מי ששאלתי (מלבד הודעות של חברי פורום שהיו לעיתים חלוקות) לגבי המחיר של זו, חשבתי לדרוש עליה בסביבות ה57 אלף משום שבשנתון של 2008, אפשר למצוא שמורות כאלה ויד פרטית.

אבי, תודה על התגובה, גרמת לי לחשוב על המחיר שוב, למרות שאני די סגורה על הרכב (מחווית נסיעה בת כשנתיים על מזדה 3 החדשה שלדעתי מכונית מצויינת אם כי זוללת דלק, הייתי הולכת על אחותה הקטנה ובתנאי שלא תהיה צפופה מדי כפי שניראת ממבט חיצוני).

אשמח לשמוע תגובות נוספות על הנושא הזה של קניית רכב כזה מליסינג. קנייה כזו גם גורמת לי לחשוב שלמכור רכב כזה כיד 2 מאוד יוריד מערכו כפי שיקרה בקנייה שלי(אם בכלל), והשאלה אם לא חבל, כי סה"כ אם הרכב יהיה שמור , ירידת הערך על הנייר היא די מבאסת כשאפשר למצוא אופציות טובות מפרטי גם אם שנתון אחד למטה.

פורסם
מכר שלי קנה השבוע מאזדה 2 שנת 2009 מליסינג עם 100000 ק"מ ב-44500 ש"ח - זה יכול לתת לך סדר גודל...

במאזדה 2 יש דגם אקטיב עם 2 כריות אוויר או דינמיק עם 4 כריות אוויר (אאל"ט).

תלוי איזה רכב קנה הבחור וגם הק"מ די גבוה יחסית לשנתון גם לרכב ליסינג.

כל מחיר בין 55-60 יהיה סביר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בעל נסיון ייעץ לי לא להתקרב לרכבים מחברות ליסינג,יש כאן מישהו שרכש רכב מחברה כזו? ההצעה שניתנה לי הייתה מחברה מוכרת.

• תוכן חדש...