Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגי מוניות שרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מסכים אתך לגבי זה.

באיזור המרכז זה לא ככה.

המוניות שירות מנצרת עד המרכז דרך כביש החוף זה ככה.

הייתי נוסע ממחלף אולגה עד דרך נמיר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זו בעיה כשפרנסה של בנאדם תלויה במהירות שבה הוא נוסע, ככל שתספיק יותר נגלות, ככה תרוויח יותר.

איך בדיוק מיניבוס של חברת קווים, שלא רואה ממני שקל בגלל שאני נוסע על מדים בתפקיד, צריכה לסכן את החיים שלי עם נהג מופרע?

נהגים לא נורמליים, בגלל זה אני משתדל להמנע מתחבורה ציבורית כמה שאני יכול, אילו הצבא היה משלם לי דלק לתפקידי חוץ הייתי נוסע עם הרכב, אבל זה לא המצב. (אני לא אסע מבאר שבע עד יקנעם עם הרכב, עם כל הכבוד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני חושב שהכי נכון פשוט להפנים שמונית שירות מסוכנת לסביבתה.

ברגע שאתה רואה אותה אתה חייב לנקוט במשנה זהירות - לחשוב איזה מעשה בלתי צפוי/בלתי הוגן/חולגני הוא עלול לעשות.

פשוט לתפוס מרחק מהם, לתת להם זכות קדימה וכל דבר אחר שיכול למנוע חיכוך.

תופס גם לגבי רכבי "אלביט מערכות" :lol:

דור- המיניבוס הזה שלא רואה ממך כסף, רואה את הכסף ממשרד הביטחון על זה שאתה נוסע בו. אף אחד לא היה מסיע אותך בחינם, לא רכבת ישראל ולא אגד, כולם מרוויחים ממשרד הביטחון, ומדובר בהרבה כסף.

כנ"ל כל מנוף, מוביל, פלטה או רכב אזרחי אחר, שעובד עם הצבא.

הצבא אוהב להראות שהוא מחזיק את כולם בביצים, בפועל זה הפוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש להם מדבקה שהם "נוהגים אחרת", עכשיו אני מבין מה הכוונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל, שרשור פשוט מצויין.

מוניות השירות הם בעיה קשה, ומטרד בטיחותי ביותר. הנהגים שלהם (ותסלחו לי מאד, אישית עוד לא נתקלתי בנהג מונית שירות אחד אפילו שלא מסכן את שלום הציבור) לא סופרים אף אחד , מתנהגים בכביש כאילו היה רכושם הפרטי, חוקי התנועה זה בכלל דבר מיותר מבחינתם ככל הנראה.

בנוגע למה שטען חן פרחי ידידי היקר, אישית עוד לא נתקלתי במוניות שירות כלשהם שעוצרים אך ורק או בכלל ב"תחנות המוסדרות המותרות להם". מבחינת נהגי מוניות השירות גם נתיב אמצעי בכביש סואן הוא תחנה מוסדרת.

בנוגע למשפחות פשע כמו שמישהו פה ציין , אכן חלק גדול מאד של מוניות השירות (לא כולם אבל ללא ספק חלק גדול מאד) נשלטות ע"י משפחות פשע כאלה ואחרות.

ואגב הסכנה של הנהיגה של נהגי מוניות השירות, מספיק להזכיר את התאונה הנוראית (שתודה לאל הסתיימה בפציעות ולא באבידות בנפש) שהייתה שנה שעברה במונית שירות בקו 4 בתל אביב. נהג המונית שירות היה כל כך להוט לעקוף את אוטובוס דן בקו 4 שנסע לפניו כדי לחסום אותו ולהיות לפניו, שהוא פשוט עקף אותו בצורה מסוכנת מאד, איבד שליטה והתרסק לתוך בית קפה "קפה קפה" בבן יהודה פינת ארלוזורוב והרס את בית הקפה לחלוטין (ששופץ מאז כמובן ונפתח מחדש).

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

האם יש סטטיסטיקה על מעורבות שלהם בתאונות?

האם יש נתונים על עבירות תנועה שלהם?

אם לא - אז גיוס אושיה טלביזיונית שתעשה מחקר מצולם...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תת התרבות על הכבישים פה היא ראי של החברה. הרוב המוחלט מרוכז בעצמו ואין מלבדו. נהגי מוניות השירות הם מהקיצוניים.

המשפט הכי נכון שנאמר בהקשרים האלו, נכון לגבי כל התנהגות בכביש ומחוץ לו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דור- המיניבוס הזה שלא רואה ממך כסף, רואה את הכסף ממשרד הביטחון על זה שאתה נוסע בו. אף אחד לא היה מסיע אותך בחינם, לא רכבת ישראל ולא אגד, כולם מרוויחים ממשרד הביטחון, ומדובר בהרבה כסף.

מסכים לחלוטין לגביי אלביט

אני גר בנס ציונה ובפארק המדע יש להם משרדים כמעט כל יום שאני נוסע אחה"צ לכיוון בית עובד אני מקבל איזה חיתוך שניים מ2 רכבים שלהם.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

נכון, והוא עדיין נוהג כמו משוגע.

וזה עצוב.

תאמין לי, היו נותנים לי איזה רכב מהמאגר הצבאי, הייתי מתקתק את העבודה שאני עושה עכשיו בשבוע וחצי עם תחבורה ציבורית (למישהו אחר זה לקח שבועיים וחצי), עם רכב, תוך 3-4 ימים.

אממה, הצבא לא נותן לי רכב, אפילו הוצאות על אוכל לא קיבלתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אתה סדיר? קבע? כעיקרון אם לא דואגים לך לאוכל, אתה יכול לקבול את המפקדים שלך, זוהי חובתם לדאוג לכלכלה שלך(כלכלה=לינה,מזון).

ולא, לאפשר לך לקנות משהו בכסף שלך, בלי החזר, לא אומר שהם דאגו לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה סדיר? קבע? כעיקרון אם לא דואגים לך לאוכל, אתה יכול לקבול את המפקדים שלך, זוהי חובתם לדאוג לכלכלה שלך(כלכלה=לינה,מזון).

ולא, לאפשר לך לקנות משהו בכסף שלך, בלי החזר, לא אומר שהם דאגו לך.

סדיר. וכן, אני חוזר מחר לבסיס, אני אדרוש החזרים על מה שאכלתי בחוץ.

אני לא רוצה להתעסק עם קבילות בבסיס על ההתחלה, זה מפקד שאם אני לא יוצא לקצונה אני צריך להיות איתו שנתיים וחצי, לא יהיה צעד חכם במיוחד. :roll:

• תוכן חדש...