Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה בקניית) ג'יפ עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכל החברים,

אני שואל בשם אבא שלי שמעוניין לקנות ג'יפ, איזה ג'יפ הכי כדאי בסדר העדיפויות הבא:

הג'יפ ישמש לנסיעות כביש בלבד (אולי לעיתים רחוקות שטח, או ... דרך אפר )

חובה:

----

- תקציב של עד 60,000 ש"ח

- 7 מקומות

חשיבות:

------

1. אמינות

2. צריכת דלק

3. לא משנה אוטומט או ידני

4. לא משנה סולר או בנזין (מה שיותר חסכוני לדגם האמור)

אודה לכם על העזרה :)

רועי.

פורסם

מוזר שהמילה "בטיחות" לא הוזכרה בשום שלב ולא קיבלה שום מעמד בסדר העדיפויות.

קיה ספורטאז' הגיע עם 7 מושבים באחת הגרסאות אם אינני טועה.

פורסם

ג'יפ זה רק של קרייזלר, למיטב ידיעתי לגרנד יש 5 מקומות. רכב שמיועד לכביש בלבד הוא אפילו לא רכב שטח. דרך אפר גם רכב ליסינג עושה. רכב שטח או שטח בכאילו ("ג'יפון") לא בדיוק חסכוני בדלק. בתקציב כזה אפשר לקנות למשל סבארבן, יש לו 9 מקומות ומנוע בנזין 5.7/7.4 או דיזל 6.5 שהוא חסכוני יותר מדגמי הבנזין, סבארבן אמין מאוד ונוח.

עבור 7 מקומות כדאי לשקול מיני ואן כמו מאזדה 5. היא תיהיה חסכונית מרוב רכבי שטח בנזין ו/או שטח בכאילו בעלי 7 מקומות.

לחליפין, ממליץ לשקול על ג'אמפי - דיזל חסכוני יחסית לגודלו ואמין. נוח למדי, גיר ידני וישיבה גבוהה יותר מרוב מיניואנים או פרייבט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התגובות.

הכוונה כמובן לא היתה לג'יפ של קרייזלר בהכרח, אלא ג'יפ כמילה לרכב שטח מקטגוריית ג'יפים :)

ואם הייתי רוצה מיני ואן או מסחרית (ג'אמפי) הייתי רושם "גם לא ג'יפים".

אודה על עזרה נוספת לפי מה שכתבתי למעלה.

פורסם

רקסטון 2005\2004 עם מנוע 2.7 XDI של מרצדס

גם הגיר של מרצדס

גם 4X4 , גם גיפ, גם 7 מקומות

כל הבקשות שלך מולאו

אם תקח רקסטון ישן יותר עם מנוע 2900 הוא אפילו יותר אמין מנוע מרצדס ישן הזרקה מכנית

רכב מצוין

פורסם

דרך אפר ואבק...

המנוע והגיר של הרקסטון דיזל אולי אמינים, אבל מדובר ברכב עם ביצועים מאוד פושרים (במקרה הטוב), בגרסת ה-290 הוא עם צריכת דלק איומה יחסית לרכב דיזל (10-11 לליטר) והוא גם מזהם אוויר נורא (לא נראה לי שזה מעניין אותך). בנוסף - הרכב לא נבחן מעולם ב-NCAP, מגיע עם אבזור בטיחות מאוד בסיסי וצפוי להיות עם התנהגות כביש לא מדהימה.

אם אתה מתעקש על רכב עם 7 מושבים שיודע לרדת לשטח ועם אמינות סבירה ומוכן לוותר בתמורה על ביצועים, התנהגות, בטיחות, יכולת תמרון בעיר, חיסכון בלדק ואיכות הסביבה -- אז תתחדש.

סאבארבן מסוף שנות ה-90 עם מנוע דיזל נכנס בתקציב. בפנים יש מקום לקבוצת כדורגל, אבל מדובר ברכב שיושב על פלטפורמה של משאית, עם מנוע וגיר של משאית ובגודל של משאית (אורך 5.5 מטרים, רוחב 1.9) וצריכת דלק בהתאם - הנתונים הרשמיים של 7.5-6 ק"מ לליטר בלבד.

ד"א - אח שלי רכש לאחרונה מאזדה5 (בחו"ל) ומרוצה מאוד. רוב הנסיעות שלו בכבישים פתוחים וצריכת הדלק של הרכב בתנאים כאלו די טובה, הרכב כמובן לא מתאים לנהיגת שטח ומספיק ל-6 אנשים ולא ל-7 (אלא אם השביעי מאוד צנום). הבטיחות וההתנהגות עדיפים משמעותית על הרקסטון.

פורסם

תחשוב על ניסאן טראנו עם מנוע 3 ליטר משנת 2003 או על מיצובישי פג'רו.

נראה לי שזה הכיוון שלך מכייון שאלו רכבים אמינים ומוכרים.

פורסם
רקסטון 2005\2004 עם מנוע 2.7 XDI של מרצדס

גם הגיר של מרצדס

גם 4X4 , גם גיפ, גם 7 מקומות

כל הבקשות שלך מולאו

אם תקח רקסטון ישן יותר עם מנוע 2900 הוא אפילו יותר אמין מנוע מרצדס ישן הזרקה מכנית

רכב מצוין

+1

לך על ה 2700.

ה2900 חלש מדי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...