Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 לאנטיס תקלה בגיר hold מהבהב

ogi
שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב לכולם, קניתי לפני מס' ימים מאזדה 323 2004 יד 3 200,000 קמ רשום אבל עשה יותר... , זמן קצר אחרי הקניה גיליתי בזמן נסיעה נורת hold מהבהבת, הכנסתי את הרכב לטיפול כללי גדול לאחר הקנייה ובעקבות התקלה גם פתחו את הגיר והחליפו שמן... ואיפסו במחשב, התקלה למזלי:) חזרה, הנורה מהבהבת, מתבטא בכך שבהעברה מ P ל D שבהתחלה נסיעה ולפעמים גם תוך כדי נסיעה במעבר בין הילוכים מורגשת מכה קלה ולא העברה חלקה בגיר, לפעמים גם תוך כדי נסיעה, גם יצא לי בנסיעה בכביש בעליה (פרויד בחיפה למי שמכיר) הרכב לא הגיב לקיק ונשאר בהילוך גבוה, הורדתי ידנית ל S בשביל לנצל כח מנוע, לאחר מכן בכביש מתון יותר זה הסתדר,והקיק דאון עבד. הייתי שמח לדעת אם אפשר ע"פ התיאור לדעת מה התקלה, ומה העלות לתיקון, בנוסף לכך האם מומלץ בכלל לתקן או לתת לגיר לעשות את שלו, אני לא מתכוון להשתולל בהוצאות, אשמח לתשובות, המלצות וכו'...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בתחתית הדף נושאים דומים,כדאי לערוך חיפוש כיוון שהנושא נדון כאן לא מעט בפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=229060

שים לב לעדכון של פותח הנושא על מהות התיקון -מדובר בחיישן כלשהו הקשור לגיר -לא הוצאה כבדה מידי של כמה אלפים כמו בשיפוץ גיר.להערכה ואבחון מדוייקים,פנה למכון לגירים אוטומטיים (אם אתה מחיפה סע לגירומטיק,שנמצא כאשר אתה נוסע מלב המפרץ לכיוון קריות תראה לאחר נסיעה של כמה ק"מ פנצ'ריה,פנה ימינה וסע ישר עד הסוף עם הכביש).

הם לא זולים,אך מקצועניים בהחלט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ בחום על: "גירים אוטומטיים צומת סגולה" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9303488 או ישירות לנייד של ספי 052-3868964

חבר פורום מקצועי.

שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ בחום על: "גירים אוטומטיים צומת סגולה" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9303488 או ישירות לנייד של ספי 052-3868964

חבר פורום מקצועי.

שי.

ספי מעולה,אבל פותח השרשור גר בחיפה,למה להטריחו עד פ"ת ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שמתי לב,

בכל מקרה כדאי לפעמים לנסוע קצת בשביל לקבל עבודה\דיאגנוזה טובה.

בזמנו נסעתי מיבנה לנתניה אל צביקה לביצוע ניקוי יסודי של הקרבורטור.

היה שווה את הנסיעה :)

שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מקבל כסף על יחצ"נות או פרסום אבל ,באיזור חיפה גירומטיק הוא אחד הטובים אם לא הטוב ביותר ואני אומר את זה מניסיון מטיפול עם רכב בעבר וגם לפי ניסיון של לא מעט חברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...