Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות בצ'מפיון 5-7/9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה לראות מה יהיה לטריו Up ושות' להציע. אם הם יתעלו על הלנצ'יה בצריכת דלק כמו שמצטייר מההצהרות, הן יתווספו לרשימת הבחירה שלי ברכב הבא.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סיאט לאון FR נמכרה ב-179 היום הם מוכרים אותה ב-150.... כמה זה?

קצת יותר הייתי אומר-139900....8)

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
סיאט לאון FR נמכרה ב-179 היום הם מוכרים אותה ב-150.... כמה זה?

זו לא דוגמה טובה. אני לא זוכר פעם אחת שפתחתי אתר כלשהו בשנה האחרונה ולא היה מבצע על הלאון...זה נהיה רכב שנמכר רק במבצעים, כך שלא נראה לי שמישהו מחכה לימי מכירות האלה...מי שכן מחכה זה מי שמתכנן לקנות אאודי או VW, ולגבי ה VW ההנחות לא רציניות בכלל לדעתי. אני זוכר שלפני שנתיים התעניינתי בפולו TSI והמכירה המיוחדת היתה 3,000 ש"ח הנחה. זו פשוט בדיחה.

פורסם

שטויות, חבר קנה לפני קצת יותר משנה לאון 1.8 DSG ב135 אלף שקלים אחרי הנחה ועוד אמר תודה. אני בספק אם ב100K הוא יצליח למכור אותה היום. זה לא הרכב הראשון מקבוצת צ'מפיון שלו אבל זה בהחלט האחרון.

האם יש גבול להנחות, או שמדובר במחירים לצורך חישוב עלויות הליסינג על מנת לתת לחברות להרוויח כמו חזירות? כשאני עמדתי לפני בחירה ברכב ליסינג (לפני פחות משנה) ההצעה שקיבלתי על לאון 1.8 DSG שיקף מחיר של 150K שקל שבפרסומים המחיר היה כבר סביב ה125K, אני מאמין שחברות הליסינג קונות את הרכב ב"קצת" פחות.

רכב זה לא השקעה, אבל ירידת ערך כזאת אין אפילו בMG הסינית.

בשיפוצים

פורסם
שטויות, חבר קנה לפני קצת יותר משנה לאון 1.8 DSG ב135 אלף שקלים אחרי הנחה ועוד אמר תודה. אני בספק אם ב100K הוא יצליח למכור אותה היום. זה לא הרכב הראשון מקבוצת צ'מפיון שלו אבל זה בהחלט האחרון.

האם יש גבול להנחות, או שמדובר במחירים לצורך חישוב עלויות הליסינג על מנת לתת לחברות להרוויח כמו חזירות? כשאני עמדתי לפני בחירה ברכב ליסינג (לפני פחות משנה) ההצעה שקיבלתי על לאון 1.8 DSG שיקף מחיר של 150K שקל שבפרסומים המחיר היה כבר סביב ה125K, אני מאמין שחברות הליסינג קונות את הרכב ב"קצת" פחות.

רכב זה לא השקעה, אבל ירידת ערך כזאת אין אפילו בMG הסינית.

עשית סלט רציני.

יש לברך על הורדות מחירים. מי שקנה רכב ובוכה לאחר זמן על כך שמחירים יורדים, מסתכל מהצד הלא נכון. מכיוון שכפי שציינת רכב זה הוצאה, יש להסתכל על עלות ההחלפה בעתיד ולא על אובדן ערך ברכב הנוכחי.

לגבי קומבינת הליסינג, אכן בעיה גדולה אשר הגיעה העת לפתור אותה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני מחכה לראות מה יהיה לטריו Up ושות' להציע. אם הם יתעלו על הלנצ'יה בצריכת דלק כמו שמצטייר מההצהרות, הן יתווספו לרשימת הבחירה שלי ברכב הבא.

ברצינות? אתה תעבור מאחד הרכבים הכי מיוחדים על הכביש לשעמום הזה?

emotion of motion

פורסם

אולי, אני פריק של ירוק אבל מן הסתם אוהב גם משהו מיוחד. כרגע הלנצ'יה נותנת את זה בגדול אבל אם תבוא מכונית שתתן בשקלול משהו טוב יותר אז אחליף.

פורסם

ההנחות בהחלט משתלמות למי שמתכנן לקנות רכב חדש. הוזלות של אלפי שקלים מהמחיר הרישמי זה תמיד טוב ומתקבל בברכה. נראה שמי שמקטר בכלל לא מתכוון לקנות וסתם מוציא קיטור דרך המקלדת. בסופו של דבר כל מבצע כזה גורם גם למתחרים להוריד מחירים ובסופו של דבר אנחנו הצרכנים הקטנים מרוויחים מזה וחוסכים.

פורסם
עשית סלט רציני.

יש לברך על הורדות מחירים. מי שקנה רכב ובוכה לאחר זמן על כך שמחירים יורדים, מסתכל מהצד הלא נכון. מכיוון שכפי שציינת רכב זה הוצאה, יש להסתכל על עלות ההחלפה בעתיד ולא על אובדן ערך ברכב הנוכחי.

לגבי קומבינת הליסינג, אכן בעיה גדולה אשר הגיעה העת לפתור אותה.

מדוייק מאוד. הפחתות מחיר הן תמיד מבורכות.

בנוסף, כבר שנים שסיאט יוצאת כל כמה חודשים במבצע עוד יותר אטרקטיבי, מה שלא נכון לגבי VW, למשל, ואני מניח שזה בשל תלונות הצרכנים של VW (הרבה זמן כבר לא היה מבצע של חבר או מועדונים דומים, למשל, ובמבצעים הקודמים היו הרבה תלונות של לקוחות "קבועים" שלהם).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ודאי שהפחתות מחיר תמיד מבורכות , אבל זה רק צד אחד של המטבע ,

קודם כל מי שקונה , אחרי זה שלא יתבכיין שיראה שהשוק חלש ואף אחד לא מוכן לשלם מחירון וירידת הערך אסטרונומית.

שנית , בצד השני של המטבע יש את לקוחות צ'מפיון עד המבצע הזה , שרואים שאת הA1 שהם קנו לפני חודש , או לפני חצי שנה , מוכרים היום בירידה דרסטית של כמה עשרות K , זה מראה ללקוח שקודם כל , הארנק שלו יכל להיות הרבה יותר תפוח , והיבואן בעצם מרוויח סכומי עתק ומרשה לעצמו להוריד עשרות אלפי שקלים מרכב , בנוסף , זה מערער את כל השוק , ראה ערך איביזה ופאביה שאין מי שיקנה אותן במחירון , שלא נדבר על מעל למחירון , ועכשיו בעל הרכב הפסיד כל כך הרבה כסף בירידת ערך שהיא בוא נאמר "לא טבעית"

מה היית אומר אם מחר היו מורידים את מחיר הGTI ב20-30 אלף שקל?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לפני כעשור, קבלה קרובת משפחה שלי טלפון מפתיע מכלמוביל:

"גברתי, אנחנו מעבירים לך היום צ'ק על 10,000 ש"ח. מחירון הרכב שקבלת לפני חודש ירד ב 10,000 ש"ח. החלטתנו לזכותך...".

!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...