Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות בצ'מפיון 5-7/9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לבדוק על איזה דגמים הם נתנו הנחה שנה שעברה... בטח יתנו הנחה על פחות או יותר אותם הדגמים...

הימור שלי:

1. הנחה על הסיאט לאון ידני

2. הנחה על הפולו הידנית (5 ו-3 דלתות).

פורסם

יש הגיון מסויים לחסל דגמים שגמרו את הקדנציה - לאון/גולף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין לאון ידני, עד מאי 2013 לא יהיה.

מעבר למבצע על הלאון COPA+ ב129K אני לא חושב שיהיה משהו מיוחד בסיאט.

גם בסקודה כל הדגמים במבצע כרגע..

סביר להניח שהמבצעים יגיעו מקבוצת VW בלבד, ששם מצב המחירים די סטטי בזמן האחרון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני התכוונתי ל1.8TSI כשאמרתי שלא יהיה עד מאי. (שאז תגיע הגרסא החדשה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלום חברים,

לצערי אין לנו עדיין פרטים.

יחד עם זאת, פתחנו רשימת "שמירת רכב" לכל מתעניין.

ניתן "לתפוס" רכב מתוך המלאי עד לפתיחת המבצע ואז אם תנאי המבצע לא נוחים ללקוח, הוא יכול לוותר עליו.

כל טוב,

אבי וייזל

פורסם
זה לא משנה , מתי שלא תבדקו יאמרו לכם יש עוד 10 מכוניות במלאי.

זאת שיטת שיווק לגיטימית. כשאתה נוסע וראה בניין חדש עם שלט שמכריז שנותרו 4 דירות בלבד, אז מה, אתה יכול לדעת אם זה נכון או לא?! אם מתאים למישהו המחיר הוא קונה, מה זה משנה כמה יש או אין במלאי?

פורסם
יש הגיון מסויים לחסל דגמים שגמרו את הקדנציה - לאון/גולף.

ידוע לך על גולף חדשה?..

בקשר ללאון, יש כבר מבצעים עליה, אני לא מאמין שהם יורידו עוד.

פורסם

אני קניתי את הסקודה פאביה 1.4 ידנית במחיר מבצע של 69,900 ש"ח וכמובן שלא הסכימו לבוא לקראתי בשום דבר

ביקשתי חיישני רוורס מתנה או הנחה נוספת ,אך הסוכן טען שמכיוון שהרכב נמכר במבצע הוא לא יכול לתת הנחה נוספת.

נראה לכם שבימי המכירות המיוחדים המחיר של הרכב הנ"ל יירד עוד יותר?

פורסם

דייי עם כל הטריקים?

נמעס לי מכל הפרסומות לרכב שמבקשים טלפון בלי שום מידע!

תן ללקוח כל המידה! אם יש מבצע תגידו מה הפרטים!

למה לבלבל את המוח

שלום חברים,

לצערי אין לנו עדיין פרטים.

יחד עם זאת, פתחנו רשימת "שמירת רכב" לכל מתעניין.

ניתן "לתפוס" רכב מתוך המלאי עד לפתיחת המבצע ואז אם תנאי המבצע לא נוחים ללקוח, הוא יכול לוותר עליו.

כל טוב,

אבי וייזל

פורסם
דייי עם כל הטריקים?

נמעס לי מכל הפרסומות לרכב שמבקשים טלפון בלי שום מידע!

תן ללקוח כל המידה! אם יש מבצע תגידו מה הפרטים!

למה לבלבל את המוח

לא מובן מה מכעיס אותך? מישהו חייב אותך להשתתף בקרקס הזה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין פה טריקים ואין פה שטיקים!

היבואן פתח במסע פרסום שבו הוא מפרסם טיזר לגבי ארוע מכירות מרתוני של 72 שעות שבמהלכו יוצעו דגמי רכב שונים מהמלאי ו/או בהזמנה במחירים מפתים ובתנאי רכש מיוחדים.

לנו, כסוכנות המשנה הגדולה בישראל, אין עדיין פרטים כי היבואן שומר אותם קרוב לחזה משיקולים מסחריים.

יחד עם זאת, היות ובדר"כ במבצעים כגון אלה מדובר במלאי מוגבל שקיים בישראל ו/או בכמות מוגבלת של רכב בהזמנה, אנו מאפשרים ללקוחותינו לבצע "שריון" של הדגם בו הם חפצים.

כל שצריך לעשות זה להגיע בהקדם לסוכנות ברח' יצחק שדה 28 ת"א, להתרשם מהרכב באולם ו/או בנסיעת מבחן, גם ניתן להתקשר בטלפון לנמרוד 0572461473 או ל 6522*, לברר אודות זמינות הדגם המבוקש, צבע ואבזור ולבצע שריון של הרכב עד ליום המבצע - 5/9/2012 . ביום פתיחת המבצע הלקוח יתקשר וישמע אודות הפרטים המדוייקים. ירצה - יקנה. לא ירצה - נישאר חברים! אם יקנה, הרי שקנה בניחותא, בלי לחץ וקיבל בדיוק את הדגם/צבע/אבזור שרצה ולא "את מה שיש". זהו מצב של WIN-WIN לשני הצדדים!

אם יהיו לי פרטים לפני ה- 5/9/12, אני מבטיח לכם לפרסם אותם בדף הפייסבוק שלנו.

כל טוב ובהצלחה ללקוחותינו!

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

• תוכן חדש...