Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחירים של סיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשאל את אדון לוי יצחק.

המחירים לא נמוכים אלא מתחת לרצפה.

הרכב נותן תמורה מאוד טובה לכסף.

נמכר הרבה מתחת למחירון בקלות.

אל תתפשר כי יש הרבה מבחר וקשה למכור את האוטו לכן תוכל לקחת אחת שמורה במחיר טוב אבל אל תשכח כשתצתרך למכור אתה תהיה באותו הסיפור.

פורסם

פנה לחבר הפורום 'נהג מתחיל' הוא מחזיק רכב כזה בבעלותו ולדעתי הוא יוכל לספק לך הסברים משכנעים למדי שמצדיקים את המחיר התת רצפתי של הרכב.

פורסם

הערך שלה צונח, כמו כל צרפתיה משומשת...גם מגאן בת 3-4 נמכרת בשליש מחיר שלה החדשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

C5 2006 פשוט מכוערת, הגירסה האחרונה הרבה יותר יפה, אוטו ממש נאה.

אבל השוס האמיתי מתקבל מהצצה חטופה ביד2:

הרבה באשמת אהרונוביץ' : מכונית מומלצת על ידיו כמו ה 206XS ידנית 110 כ"סף, נמכרת במחיר דומה לפיז'ו 407 או סאאב 9-5 2300 טורבו, מפוארות ובטיחותיות בהרבה.

ישראלים מטומטמים ?

אני הייתי קונה ב2 ידיים את ה 407 2.2 ליטר על 170 סוסיה או את ה 9-5 טורבו הכוחנית לעומת ה C5 העגלתית.

פורסם

הרבה רכבים הם יוצאי ליסינג, מומלץ לא להתקרב. גם כך (כפי שיוכל לספר לך "נהג מתחיל") לא מדובר בשיא האמינות או בתחזוקה זולה במיוחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ומהצד השני - מומלץ מאוד להתקרב אם אתה יכול להשאיר כסף בצד למה שלא יהיה, ורוצה לקנות מכונית טובה פי 10 מכמעט כל דבר אחר שתוכל לקנות באותו המחיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מניסיון של קרוב - מדובר בקניה בתשלומים. הראשון אינו שונה מהבאים אחריו באופן מהותי...(אם מודדים שנתית)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כאחד שמכיר את האוטו הזה שיש לשכני כבר 4 שנים , מחיר הרכב הזה ברצפה בגלל :

1. סיטרואן = מכונית ללא שוק .

2. אמינות = לא אמינה בכלל הודות למערכת ההדראולית המאפיינת את ה C5 שנוטה להתקלקל .

3. חלפים יקרים מאד .

4.לוי יצחק = אין שוק = מוריד מחירון לקרשים .

- שום רכב לא נמכר יותר נמוך במחירון מסיטרואן למרות שמדובר במכונית מנהלים משוכללת ונוחה , אך חוסר האמינות העכשוית וההסטורית גורמת לרכב הזה להיות חסר ביקוש = שוק נמוך= מחירי ריצפה.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

מכונית עם הרבה תקלות (בעיקר חשמליות) מניסיון.

הייתה בבעלות משפחתי אחת שנת 2004 שעשתה צרות מפה ועד הודעה חדשה, ראתה יותר מוסך מבית.

פורסם
מכונית עם הרבה תקלות (בעיקר חשמליות) מניסיון.

הייתה בבעלות משפחתי אחת שנת 2004 שעשתה צרות מפה ועד הודעה חדשה, ראתה יותר מוסך מבית.

החשמל ב 2004 שונה מ 2006.

החל מ 2006 הרכב אמין יחסית.

פורסם
C5 2006 פשוט מכוערת, הגירסה האחרונה הרבה יותר יפה, אוטו ממש נאה.

אבל השוס האמיתי מתקבל מהצצה חטופה ביד2:

הרבה באשמת אהרונוביץ' : מכונית מומלצת על ידיו כמו ה 206XS ידנית 110 כ"סף, נמכרת במחיר דומה לפיז'ו 407 או סאאב 9-5 2300 טורבו, מפוארות ובטיחותיות בהרבה.

ישראלים מטומטמים ?

אני הייתי קונה ב2 ידיים את ה 407 2.2 ליטר על 170 סוסיה או את ה 9-5 טורבו הכוחנית לעומת ה C5 העגלתית.

מה? מחירון נמוך של פיג'ו 407??? באשמת אהרונוביץ??? נו באמת! איזו הסחפות

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני לא מכיר את הC5 אבל מה שידוע שהדגם 2006 טוב יותר מהישן. אבל, לי יש קסרה 2002 מרוצה ממנה מאוד יחסית גילתה אמינות נפלאה רק היום אני רוצה למכור אותה ואפילו טלפון אחד אני לא מקבל! לא נראה לי שאני יתעסק שוב עם סיטרואן ולא בגלל הקניה אלא המכירה בעתיד.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...