Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחני דרך במבט נשי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הגברברים כאם שוכחים דבר חשוב: בד"כ האשה בוחרת את הרכב! אז אולי אנחנו הזכרים, מתפעלים את הג'ק ואת הצלב, אבל לפי פקודתן. לכן סקירות במבט נשי אפילו יותר חשובות מסקירות מפי הגבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנות אוהבות רכבים זה כבר מעולה.

אם בנהגות מירוץ עסקינן, אני "קיבלתי בראש" מזאת שבתמונה :-), קלאודיה הורטגן שמה, היא נהגה בפורשה 914 ואני באלפא רומאו (אלא מה...) בקטגורית מנוע 2000 ברינג וחטפתי "סטירה" ממנה.

123.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
כל הגברברים כאם שוכחים דבר חשוב: בד"כ האשה בוחרת את הרכב! אז אולי אנחנו הזכרים, מתפעלים את הג'ק ואת הצלב, אבל לפי פקודתן. לכן סקירות במבט נשי אפילו יותר חשובות מסקירות מפי הגבר.

צודק וזה גם אצלי , במחשבות לרכב הבא , אשתי והבנות רוצות שברולט קרוז בגלל הסמל שהם אוהבות העיצוב הגאדג'ט והמרווח , או לחלופין קרוס אובר או ג'יפון , אני מעדיף משהוא אחר.

אם זה רכב שני בבית גם האשה קובעת אם כי אצלנו בעבודה חברים שלי באים באוטבוס או ברכב השני הפחות חדש והאשה נוסעת או ברכב החדש או במיני ואן כי היא אוספת את הילדים עם זה אז גם פה האשה קובעת .

בקשר לפיאט 500 ולמבחן זה סוג שונה של מבחן , לעומת המבחנים של ענת הקבועים עם מגוון רכבים שונה .

וגם שונה מרבקה מcarbuyer.

ולסיום אם שמתם לב בסלונה הוסיפו בסיכום מבחן הרכב פרמטר נוסף על המושב האחורי , שאולי במגזין אוטו יוכלו להכניס אותו כפרמר חשוב גם אצלהם על מנת לקבוע האם המושב האחורי טוב מספיק . מה דעתך רוני ?

פורסם

ולסיום אם שמתם לב בסלונה הוסיפו בסיכום מבחן הרכב פרמטר נוסף על המושב האחורי , שאולי במגזין אוטו יוכלו להכניס אותו כפרמר חשוב גם אצלהם על מנת לקבוע האם המושב האחורי טוב מספיק . מה דעתך רוני ?

רעיון מצוין! מבטיח לחזור ולעדכן :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כתבה נחמדה,

אני באופן כללי לא כ"כ אוהב את עיתונות הרכב בארץ, אני מתעניין יותר בעיתונות של צפון אמריקה/אוסטרליה,

אבל יש כמה כותבים שאני מקפיד לקרוא את הכתבות שלהם כמו דרור ברלי, שלדעתי הוא כתב רכב מספר אחד בארץ,

בארץ רוב הרכבים שנבחנים הם אירופאים/יפאנים/קוראנים, לכן זה לא ממש מעניין לי את האקזמות באצבעות,

הינה דוגמאות לכמה מגזינים שאני אוהב,

HRD1.jpg

june-2010-off-road-magazine.jpg

4wheel_Off-Road_Magazine.jpg

$%28KGrHqNHJBME+OvRFVN%29BQG2VrU+4%21%7E%7E60_57.JPG131_1203_01+march_2012_in_box+january_2012_4_wheel_and_off_road_magazine.jpg

hot-rod-september-2012-cover.jpg

אבל יש לציין שכל הכבוד לכתבת, אישית לא מעניין אותי מבט נשי על רכב כי אני גבר ואני רואה רכבים

מזווית שונה ממה שאישה תראה (אותי מעניין מנוע גדול, גיר שמן, והמון מומנט) מבחינת הטעם שלי

ברכבים אני סוג של שילוב בין רד-נק, (טנדרים, מנוע גדול) לרוקיסט (סטייל אמריקאי, הרבה רוק אנד רול,

ועדיף עם ניקלים) ולחוואי מטקסס, (רכב גדול, מתאים לעבודה, וגם מפנק עם נוחות)

אישית, הייתי שמח לראות נשים שלא פוחדות לעלות על משאיות,

הייתה לי פעם בת-זוג שסרבה לעלות על טנדר איסוזו כי היא פחדה, (וזה רק בתור נוסעת)

הלוואי ויהיו עוד נשים שבאמת אוהבות ואף עוסקות בתחום הרכב, (מעבר ללהיות פקידה/סוכנת

של חברת ליסינג השכרה) פעם הכרתי מישהי קנדית שהייתה חולה על ג'יפים, היא בעצמה

החזיקה CJ - אם לא היה לה פתיל קצר סביר להניח שהייתי מתחתן איתה,

אבל המנטליות של רוב הנשים בארץ מסתכמות במקסימום מיניוואן, וגם זה אחרי הילד השלישי,

ולי, בתור חובב רכב זה חורה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אני חושב שמצאת את התמונה הכי לא מחמיאה שלה, ever.

ועכשיו אם רק הייתי יודע פוטושופ...

אולי, אבל זה בהחלט מחמיא לגברת השנייה בתמונה :)

נ.ב. אם טרם צפית בוידאו הזה, ממליץ בחום. הרגע שבו צולמה התמונה מתקשר לעניין הפוטושופ :twisted:

אין לי שום בעיה עם "מבחני" רכב ממבט נשי, אבל בהנחה ולא מדובר בכתבות מקצועיות (כמו ויקי למשל)

היא דווקא מבינה עניין. למה אתה חושב שהיא מתאימה למשבצת הקוריוז?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

היא דווקא מבינה עניין. למה אתה חושב שהיא מתאימה למשבצת הקוריוז?

למי אתה מתכוון?

אולי לא הייתי ברור - ויקי כמובן שאיננה קוריוז. להפך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טוב רק עכשיו יצא לי לקרוא את הביקורות. כן כן אני יודע, אני אמור לקורא לפני שאני מגיב לנושא ולא יום אחרי, אבל הייתי בעבודה ולשם שינוי גם עבדתי.

הביקורת של מלכת הכביש קצרה מידי ורדודה, אבל נראה שמדובר במבינת דבר. הביקורת של "הנסיכה" לעומת זאת, פשוט ביזבוז זמן. הביקורת ארוכה וחופרת מבלי לתת שום נתונים על הרכב. הסקירות רכב של Ynet נראות בהשוואה עיתונות רכב מהמעלה הראשונה, וזה אומר משהו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בעניין מלכת הכביש כמובן שבלינק הוא רק דוגמא אני מקווה שעיינת בעוד כמה מבחנים לאחרונה כמו שכתבתי ככל שהזמן עובר המבחן הולך ומשתפר .

פורסם

נחמד,אבל אני עדיין אעדיף לקרוא מבחן שנכתב על ידי זכר מכמה סיבות-נשים לא יקחו את הרכב לקצה בד"כ,ההסברים לגבי אופן פעולת הרכב והמערכות בו יהיו רדודות לרוב ועל הנאה מנהיגה אין מה לדבר.

בעצם כל המבחנים האלה הם תמלול של טבלת נתונים-לא נדלקתי(אני יותר איש של טבלאות).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
נחמד,אבל אני עדיין אעדיף לקרוא מבחן שנכתב על ידי זכר מכמה סיבות-נשים לא יקחו את הרכב לקצה בד"כ,ההסברים לגבי אופן פעולת הרכב והמערכות בו יהיו רדודות לרוב ועל הנאה מנהיגה אין מה לדבר.

אמירה שוביניסטית עצובה. אני מכיר כמה נשים שנוהגות יותר טוב ממך, ואני אפילו לא יודע איך אתה נוהג...

הבעיה שלי היא לא עם נשים כבוחנות רכב (חו"ח) אלא עם מבחני רכב "ממבט נשי" שהם במקרה הטוב חלקיים לחלוטין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אמירה שוביניסטית עצובה. אני מכיר כמה נשים שנוהגות יותר טוב ממך, ואני אפילו לא יודע איך אתה נוהג...

הבעיה שלי היא לא עם נשים כבוחנות רכב (חו"ח) אלא עם מבחני רכב "ממבט נשי" שהם במקרה הטוב חלקיים לחלוטין.

לזה בדיוק התכוונתי!!!

בטח שיש נשים שנוהגות טוב,ואני 100% בטוח שיש כאלה שנוהגות גם יותר טוב ממני.

התכוונתי לדרך הכתיבה ולדגשים שהן נותנות בכתיבתן.הבנת אותי לא נכון.

Cuore Sportivo-לא הבנתי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...